نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: انیمیشین glow

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    انیمیشین glow

    بنام خدا
    سلام
    دوستان میشه انیمیشین glow ایجاد کرد برای یک دکمه یا عکس
    glow منظورم همون نوری هست که اطراف دکمه ها و این ها قرار میدن داخل فوتوشاپ هم هست

    میخوام نورش کم نور یا پر نور شه
    (البته یه راه که بلدم تو قوتوشاپ انیمیشینش رو درست کنم بعد فریم فریم کنم ولی سنگین میشه)

  2. #2

    نقل قول: انیمیشین glow

    بفرما آقا عباس



    public View getView(int position, View convertView, ViewGroup parent) { ImageView imageView; if (convertView == null) { imageView = new ImageView(mContext); imageView.setLayoutParams(new GridView.LayoutParams(85, 85)); imageView.setScaleType(ImageView.ScaleType.CENTER_ CROP); imageView.setPadding(8, 8, 8, 8); } else { imageView = (ImageView) convertView; Bitmap Image=BitmapFactory.decodeResource(mContext.getRes ources(),mThumbIds[position]); Image=Image.copy(Bitmap.Config.ARGB_8888,true); Paint paint=new Paint(); paint.setDither(true); paint.setFilterBitmap(true); Bitmap glow=BitmapFactory.decodeResource(mContext.getReso urces(), R.drawable.glow_image); Bitmap bitmap=Bitmap.createBitmap(Image.getWidth(),Image. getHeight(), Config.ARGB_8888); Canvas canvas=new Canvas(bitmap); canvas.drawBitmap(glow, new Rect(0,0,glow.getWidth(),glow.getHeight()), new Rect(0,0,Image.getWidth(),Image.getHeight()),paint ); canvas.drawBitmap(Image, new Rect(0,0,Image.getWidth(),Image.getHeight()), new Rect(0+5,0+5,Image.getWidth()-5,Image.getHeight()-5),paint); imageView.setImageBitmap(bitmap); return imageView; }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: انیمیشین glow

    لطفا به صورت کد بزارش ممنون

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    Eclipse
    پست
    49

    نقل قول: انیمیشین glow

    اشتباه شد ، ببخشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: انیمیشین glow

    نقل قول نوشته شده توسط abbasalim مشاهده تاپیک
    لطفا به صورت کد بزارش ممنون
    داش اینجا رو ببین

تاپیک های مشابه

  1. سوال: توقف انیمیشین بعد از یک بار اجرا
    نوشته شده توسط M.asghari در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 22 مرداد 1392, 15:24 عصر
  2. سوال: شفافيت در تصوير و افكت Glow
    نوشته شده توسط Armin060 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 04 شهریور 1388, 09:11 صبح
  3. سوال: چگونه يك ليبل (Glow(Stroke دار داشته باشيم؟
    نوشته شده توسط newgoldenman در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 05 مهر 1387, 16:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •