نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در پخش فیلم

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار bgalborz
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    پشت مانیتور تو اینترنت
    سن
    33
    پست
    94

    Question مشکل در پخش فیلم

    سلام دوستان من قصد دارم کلیپی حدود 10 ثانیه در نرم افزارم پخش بشه
    1 - برنامه ام را برای نسخه 2.3.3 دارم مینویسم
    2 - نمیدونم چه فرمتی با چه ویژگی هایی برای کلیپم بهتره...
    3 - نمیدونم باید فایل کلیپم رو در پوشه assets بزارم یا پوشه Raw
    4 - آموزش سایت اسفندونه رو دیدم و همینطور سایت برنامه نویسان اندروید گوگل رو هم مطالعه کردم خیلی متوجه نشدم
    5 - از کد زیر استفاده کردم ولی یا اررور میده یا فقط صدای کلیپم رو پخش میکنه و تصویر ندارم.

    video_player_view = (VideoView) findViewById(R.id.video_player_view);
    String asd = "android.resource://"+getPackageName()+"/"+R.raw.n_4977;
    video_player_view.setVideoURI(Uri.parse(asd));
    video_player_view.start();



    n_4977 اسم کلیپم بوده که در پوشه raw گذاشتم...
    ممنون میشم راهنماییم کنید...
    شاد باشید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: مشکل در پخش فیلم

    سلام احتمالا عیب از پسوندی باشه که انتخاب کردین
    پسوند ویدیوتون چیه؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار bgalborz
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    پشت مانیتور تو اینترنت
    سن
    33
    پست
    94

    نقل قول: مشکل در پخش فیلم

    سلام
    من mp4 استفاده کردم داخل برنامه های پخش فیلم ویندوز هم نشون میده ولی تو برنامه به مشکل میخورم
    از طرفی من فقط تو امولیتور تست کردم و تو گوشی تست نکردم...
    شاد باشید

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در پخش فیلم و آهنگ توسط ادیتور تلریک
    نوشته شده توسط zerocool151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 23 شهریور 1392, 01:00 صبح
  2. سوال: مشکل پخش فیلم با dreamweaver
    نوشته شده توسط yas3131 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1391, 00:43 صبح
  3. سوال: مشکل پخش فیلم در صفحه وب
    نوشته شده توسط baharehrahnema در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 12:41 عصر
  4. پخش فیلم
    نوشته شده توسط said ali در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 19 اسفند 1382, 12:35 عصر
  5. برنامه هایی برای پخش فیلم ( dat ) و آهنگهای mp3
    نوشته شده توسط amir_masoud در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 01 بهمن 1382, 17:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •