نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در پشت زمینه lable ها و picturebox ها در فرم MdiParent ( لطفا کمک کنید )

  1. #1

    Question مشکل در پشت زمینه lable ها و picturebox ها در فرم MdiParent ( لطفا کمک کنید )

    سلام دوستان
    من یه مشکل خیلی حاد پیدا کردم هرکار کردم آخرشم نتونستم از زیرش در برم

    وقتی فرم رو MdiParent می کنید میبینید که رنگ فرم طوسی تیره میشه
    من روی فرمم چند تا picturebox و Lable دارم که backcolor اونا رو ترنس پرنت کردم و برای فرمم عکس پشت زمینه میذارم
    مشکل اینجاست که وقتی فرم لود میشه رنگ پشت زمینه picturebox ها و label ها به جای اینکه چیزی نباشه و عکس پشت زمینه فرم رو نشون بده ، همون رنگ طوسی تیره رو نشون میده و خیلی نمای بدی داره

    خواهشا هرکسی اطلاعی داره کمک کنه ، دارم دیوونه میشم
    هرچی هم سرچ زدم چیزی پیدا نکردم

  2. #2

    نقل قول: مشکل در پشت زمینه lable ها و picturebox ها در فرم MdiParent ( لطفا کمک کنید )

    روی فرم یک panel بگذار و background اون رو به تصویر مورد نظرت تغییر بده بعدش هم کنترل ها رو روی پانل قرار بده

  3. #3

    نقل قول: مشکل در پشت زمینه lable ها و picturebox ها در فرم MdiParent ( لطفا کمک کنید )

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    روی فرم یک panel بگذار و background اون رو به تصویر مورد نظرت تغییر بده بعدش هم کنترل ها رو روی پانل قرار بده
    این روش رو امتحان کردم اما فرمی که به عنوان چایلد باز میشه میره زیر پنل !!!

  4. #4

    نقل قول: مشکل در پشت زمینه lable ها و picturebox ها در فرم MdiParent ( لطفا کمک کنید )

    درست شد ، باید فرم جدید رو به پنل اضافه میکردم :)

            Panel1.Controls.Add(frmnew)
    frmnew.Show()


    فقط واقعا سرعت لود فرم رو میاره پایین ، خیلی دیر نرم افزار لود میشه
    راه دیگه ای هست که بدون نیاز به بک گراند پنل مشکل حل بشه ؟؟؟

    چون همینکه پنل بک گراندش لود شه ، باز یه فرم به پنل اضافه شه سرعت رو افتضاح میکنه

    باید یه راهی باشه که لیبل ها و پیکچرباکس ها رنگشون رو از خود فرم اصلی بگیرن آخه
    آخرین ویرایش به وسیله poorman : جمعه 10 آبان 1392 در 16:38 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: مشکل در پشت زمینه lable ها و picturebox ها در فرم MdiParent ( لطفا کمک کنید )

    دوستان متاسفانه منم همین مشکل رو دارم

    به جز اضافه کردن فرم به پنل راه دیگری نیست؟

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: رفع مشکل عکس پشت زمینه در mdiform
    نوشته شده توسط prog220 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 19 آبان 1389, 16:55 عصر
  2. لطفا کمک کنید مشکل در فیلتر کردن
    نوشته شده توسط mojgan.net در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 13 آذر 1386, 07:39 صبح
  3. من در transparent کردن picturebox در VB6 با API یک مشکل بزرگ دارم ... لطفا کمک کنید
    نوشته شده توسط mkbo_webmaster در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1385, 16:05 عصر
  4. مشکل با Qt و Mysql لطفا کمک کنید!!!
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 04 خرداد 1384, 17:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •