نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کاربرد متد CreateParams چیست؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    Question کاربرد متد CreateParams چیست؟

    سلام می خواستم درمورد این متد بهم توضیح بدین.
    مثلا در اینجا یک مثال پیدا کردم که یکی از کاربرد های CreateParams رو می بینید .

    public class TransparentPictureBox : PictureBox
    {
    public TransparentPictureBox()
    {
    this.SetStyle(ControlStyles.Opaque, true);
    }
    protected override CreateParams CreateParams
    {
    get
    {
    CreateParams parms = base.CreateParams;
    parms.ExStyle |= 0x20; // Turn on WS_EX_TRANSPARENT
    return parms;
    }
    }
    }

    کلاس های این قطعه کد چیه ؟ هر کدوم چه کاری انجام میدن .
    خروجیش رو میدونم
    ی کامپوننت می سازه که اگه به 2 تا پیکچرباکس عکس بدی
    البته پس زمینه سیاهه ، چرا؟
    به هر حال عکس هر پیکچرباکس پشت اون یکی نشون داده میشه
    و البته پیکچرباکس ها هم ی حد داره
    یعنی نمیشه خیلی بزرگشون کرد و گرنه عکس هاشون پشت هم دیده نمیشه
    من با این کلاس ها آشنا نیستم که هر کدوم چه کاری می کنند

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    نقل قول: کاربرد متد CreateParams چیست؟

    برای کمک به حل سوال مطالبی جمع آوری می کنم هر کس مطالب بیشتری می دونه اینجا قرار بده از همه مهمتر مثال های کاربردی قرار بدین.


    ساختن هر کنترل نمایشی ای معمولا با ساختن یک پنجره شروع میشه، نه فقط فرم ها، حتی اجزاء کوچکی مثل دکمه ها هم این پنجره رو دارند.
    پنجره های ویندوز یکسری مشخصات مشترک عمومی دارند که موقع ساختن پنجره باید مشخص بشه. CreateParams موقع ساختن یک
    پنجره فراخوانی میشه تا مشخصات اش رو تعیین کنه.
    حالا اگر یک برنامه نویسی بخواهد خیلی دقیق روی جزئیات پنجره کنترل داشته باشه
    CreateParams رو override می کنه تا پنجره دقیقا با مشخصات دلخواه اش ایجاد بشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    نقل قول: کاربرد متد CreateParams چیست؟

    اینم یک مثال کاربردی دیگه

    private const int CP_NOCLOSE_BUTTON = 0x200;
    protected override CreateParams CreateParams
    {
    get
    {
    CreateParams myCp = base.CreateParams;
    myCp.ClassStyle = myCp.ClassStyle | CP_NOCLOSE_BUTTON;
    return myCp;
    }

    غیرفعال کردن آیکن بستن ویندوز فرم

    با استفاده از این کد شما میتونید آیکن Close که بالای نوار ویندوز فرم هست رو غیرفعال کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    نقل قول: کاربرد متد CreateParams چیست؟

    اینم یک مثال کاربردی دیگه

    private const int CS_DROPSHADOW = 0x00020000;//131072

    protected override CreateParams CreateParams
    {
    get
    {
    CreateParams p = base.CreateParams;
    p.ClassStyle |= CS_DROPSHADOW;
    return p;
    }
    }

    سایه دار کردن فرم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    نقل قول: کاربرد متد CreateParams چیست؟


    protected override CreateParams CreateParams
    {
    get
    {
    new SecurityPermission(SecurityPermissionFlag.Unmanage dCode).Demand();

    // Extend the CreateParams property of the Button class.
    CreateParams cp = base.CreateParams;
    // Update the button Style.
    cp.Style |= 0x00000040; // BS_ICON value

    return cp;
    }
    }

    اینم که از msdn گرفتم و نمی دونم چی کار می کنه ؟
    این مقدار های عددی چیه که توی این توابع استفاده میشه ؟ تغییرشون که میدم برنامه ارور می گیره ؟
    این عملگر | چیه کارش چیه؟ می دونم Or هست
    و این توابع کارشون چیه؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: کاربرد متد CreateParams چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط habibb مشاهده تاپیک

    protected override CreateParams CreateParams
    {
    get
    {
    new SecurityPermission(SecurityPermissionFlag.Unmanage dCode).Demand();

    // Extend the CreateParams property of the Button class.
    CreateParams cp = base.CreateParams;
    // Update the button Style.
    cp.Style |= 0x00000040; // BS_ICON value

    return cp;
    }
    }

    اینم که از msdn گرفتم و نمی دونم چی کار می کنه ؟
    این مقدار های عددی چیه که توی این توابع استفاده میشه ؟ تغییرشون که میدم برنامه ارور می گیره ؟
    این عملگر | چیه کارش چیه؟ می دونم Or هست
    و این توابع کارشون چیه؟
    من هم دقیقا همین سوال رو دارم؟ ولی پاسخی داده نشده

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کاربرد متد QLabel::setBuddy چیست؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 14 مهر 1391, 00:41 صبح
  2. مبتدی: کاربرد web.config چیست؟
    نوشته شده توسط saed2006 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 27 تیر 1389, 14:58 عصر
  3. ;کاربرد متد های استاتیک (به جز متد Main )
    نوشته شده توسط amirjalili در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 27 دی 1388, 10:46 صبح
  4. کاربرد متد CreateControl
    نوشته شده توسط mary3541 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 29 شهریور 1387, 00:45 صبح
  5. آشنایی با متد CreateParams
    نوشته شده توسط m-khorsandi در بخش مقالات مرتبط با Delphi/Win32
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 15 خرداد 1386, 10:20 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •