نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونه مي شود در اكسس اطلاعات يك تيبل را به تيبل ديگر انتقال داد و اطلاعات تيبل اول پاك شود

  1. #1

    Lightbulb چگونه مي شود در اكسس اطلاعات يك تيبل را به تيبل ديگر انتقال داد و اطلاعات تيبل اول پاك شود

    با سلام

    من يك تيبل و مي خواهم با گذاشتن يك كليد در فرم اطلاعات تيبل اول پاك شود به تيبل دوم انتقال پيدا كند.

    با تشكر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: چگونه مي شود در اكسس اطلاعات يك تيبل را به تيبل ديگر انتقال داد و اطلاعات تيبل اول پاك شود

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_pasha مشاهده تاپیک
    با سلام

    من يك تيبل و مي خواهم با گذاشتن يك كليد در فرم اطلاعات تيبل اول پاك شود به تيبل دوم انتقال پيدا كند.

    با تشكر
    در روال کلیک باتن در فرم مورد نظرتان می توانید درج کنید:

    CurrentDb.Execute "INSERT INTO Table2 SELECT * FROM Table1"
    CurrentDb.Execute "DELETE * FROM Table1"
    "

    احتمال این هست که کار شما بدون وجود 2 جدول هم درست شود ولی بدون نمونه اظهار نظر قطعی نمی توان کرد

  3. #3

    نقل قول: چگونه مي شود در اكسس اطلاعات يك تيبل را به تيبل ديگر انتقال داد و اطلاعات تيبل اول پاك شود

    سلام ممنون از جواب شما

    من اين كار را انجام دادم ولي تمام اطلاعات تيبل انتقال پيدا مي كند اگر بخوام فقط اطلاعات را كه مي بينم انتقال پيدا كند از چه دستوري مي شود استفاده كرد .
    با تشكر

  4. #4
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: چگونه مي شود در اكسس اطلاعات يك تيبل را به تيبل ديگر انتقال داد و اطلاعات تيبل اول پاك شود

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_pasha مشاهده تاپیک
    سلام ممنون از جواب شما

    من اين كار را انجام دادم ولي تمام اطلاعات تيبل انتقال پيدا مي كند اگر بخوام فقط اطلاعات را كه مي بينم انتقال پيدا كند از چه دستوري مي شود استفاده كرد .
    با تشكر
    به این تاپیک سری بزنید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه مي شود اطلاعات يك جدول را در جدول ديگر كپي كرد.
    نوشته شده توسط farhadkarimi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 14 مهر 1391, 16:58 عصر
  2. سوال: چگونه اجازه ندهيم فايل اي پاك شود
    نوشته شده توسط vahid.bz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 25 مرداد 1389, 14:45 عصر
  3. چگونه فرم اصلي در اكسس 2007 بصورت StartUp باشد ؟
    نوشته شده توسط Profesorjd در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 07:40 صبح
  4. چگونه می شود فایل را به یک ftp بجای خود سایت انتقال داد
    نوشته شده توسط ibd_iran در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 18:26 عصر
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 22 مهر 1385, 15:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •