نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کار با کدهای mysql در phpmyadmin

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار p30online
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    ایــــــــــــــــران
    پست
    509

    کار با کدهای mysql در phpmyadmin

    دوستان چه طوری می شود کدهای ساخت یک جدول را از mysql استخراج کرد ؟(create table)

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: کار با کدهای mysql در phpmyadmin

    از دیتابیس export بگیر بعد فایل sql رو توی notepad++ باز کن
    بعد میتونی از کد ها استفاده کنید

  3. #3

    نقل قول: کار با کدهای mysql در phpmyadmin

    توی Export اگه Custom رو انتخاب کنید و بجای Save as file گزینه View رو انتخاب کنید، همونجا کدها رو نشون میده و نیازی به دانلود نیست.

  4. #4

    نقل قول: کار با کدهای mysql در phpmyadmin

    ضمناً اگه کوئری `SHOW CREATE TABLE `tableName رو اجرا کنید، کوئری ساخت جدول رو به شما اعلام میکنه.

تاپیک های مشابه

  1. فراموش کردن پسورد mysql و phpmyadmin
    نوشته شده توسط arman_gts در بخش MySQL
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 27 اسفند 1391, 20:03 عصر
  2. ایمپورت کردن جدول خیلی خیلی بزرگ به Mysql توسط phpmyadmin
    نوشته شده توسط metal gear solid 4 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 03 آذر 1389, 21:57 عصر
  3. آموزش: ویدیو آموزشی کار با دیتابیس(mysql)
    نوشته شده توسط saleh.hi.62 در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 21 آبان 1388, 06:46 صبح
  4. طریقه نصب mysql و phpmyadmin طوری که با zend کار کنه
    نوشته شده توسط saadatmandi در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 دی 1384, 19:43 عصر
  5. کار نکردن کدهای asp.net در سرور
    نوشته شده توسط turk_programmer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 03 شهریور 1383, 21:22 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •