نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با دستور shell

  1. #1

    مشکل با دستور shell

    سلام
    من میخوام یه کلید بسازم که وقتی روش کلیک می کنم یه فایل برام بسازه و کدش به این صورته:

    Public Class Form1

    Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
    Shell("mkdir E:\3322")

    End Sub

    End Class

    ولی ارور میده

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: مشکل با دستور shell

    دوست عزیزم هموطنم ، اینجا تاپیک ویزوال بیسیکه نه ویژوال دات نت .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با دستور shell برای اجرای یک خط کد در dos
    نوشته شده توسط R2du-soft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 04 آبان 1392, 08:48 صبح
  2. مشکل با دستور shell
    نوشته شده توسط xrezax در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 25 مهر 1392, 12:06 عصر
  3. مشکل با دستور shell در vb
    نوشته شده توسط one hacker alone در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 10 خرداد 1390, 23:14 عصر
  4. مشکل در دستور sql
    نوشته شده توسط i_naderpour در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 07 مهر 1383, 00:15 صبح
  5. بدست گرفتن کنترل برنامه, پس از دستور Shell ؟
    نوشته شده توسط VB6.0 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 22 آذر 1382, 10:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •