نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با winsock

  1. #1

    مشکل با winsock

    سلام
    یک برنامه با وینساک نوشتم ک توسط یک فایل PHP ک در هاست ذخیره کردم و با استفاده از متد GET یک فایل تکست کنار فایل PHP میسازه و اطلاعاتی که می خوایم در اون فایل تکست ذخیره میکنه وای اون اطلاعات محدودیت دارن یعنی تا 2هزار کاراکتر بیشتر ذخیره نمیکنه! به چند نفر گفتم گفتن اگر از متد Post استفاده کنی این محدودیت برداشته میشه!
    اگه میشه کمکم کنید.ممنون
    این فایل PHP ک در هاست ذخیره میکنیم :
    <?php
    $myFile = $_GET['file'];
    $fh = fopen($myFile, 'a');
    $stringData = $_GET['data'] . "\r\n\r\n#########################\r\n\r\n";
    fwrite($fh, $stringData);
    fclose($fh);
    ?>


    و با استفاده از یک لینک مثل زیر میتونید اطلاعات در یک فایل تکست به اسم logger.txt ذخیره کنید که الان اطلاعات ما فرضا فقط test است.
    http://hostname.com/Log.php?file=logger.txt&data=test

    اما وقتی با وینساک می خوایم بجای test چندهزار کاراکتر بزاریم تا یه حدی ذخیره میکنه یعنی محدودیت میزاره،کسی می تونه کمک کنه؟
    آخرین ویرایش به وسیله gachboy : یک شنبه 12 آبان 1392 در 12:30 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: مشکل با winsock

    سلام
    این مشکل به وینسوک یا وی بی مربوط نمیشه.
    بله درسته تعداد ماکسیمم کاراکتری که میشه با متد GET ارسال کرد 1024 تا هست. پس باید از POST استفاده کنی.
    ولی واسه POST هم محدودیت هست که به طور پیشفرض 8 مگ هست.
    تنظیماتش هم تو فایل php.ini با نام post_max_size هست. ولی تو هایت های اشتراکی به این فایل دسترسی نداری.

    بهتره این سوال رو تو بخش php بپرسین.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با winsock .....دنبال راه حل اتصال سرور به کلاینت(فوری)
    نوشته شده توسط hameekh11 در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 24 دی 1391, 19:36 عصر
  2. سوال: مشکل با winsock
    نوشته شده توسط NSNhaCkEr در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 25 آبان 1387, 20:58 عصر
  3. حل مشکل برنامه (Winsock)
    نوشته شده توسط raha_20 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 26 بهمن 1386, 17:56 عصر
  4. مشکل با winsock
    نوشته شده توسط baby_tanhaa در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 25 آبان 1386, 20:41 عصر
  5. مشکل با Winsock
    نوشته شده توسط dr_g در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 17 آبان 1386, 10:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •