نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: راهنمایی برای ایجاد شرط روی کوئری

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    راهنمایی برای ایجاد شرط روی کوئری

    رو این کوئری


    select ci1.cntID,ci2.cntName as ParentName,ci1.cntName+'-'+Isnull(ci2.cntName,'')as ChildAndparent , ci1.cntType,ci1.cntName,ci1.cntFirstName,ci1.cntLastName,ci1.cntRole,ci1.cntCompanyCntID,ci1.cntEmail,ci1.cntWebSite,ci1.cntTelNumbers,ci1.cntFaxNumber,ci1.cntAddress,ci1.cntDescription from ContactInfo

    ci1 leftjoin ContactInfo ci2

    on ci1.cntCompanyCntID=ci2.cntID

    where ci1.RecordDeleted!=1



    چه جوری شرط بزارم که اگه ci2.cntname خالی بود اون دش و برداره
    ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی برای ایجاد شرط روی کوئری

    منظورتان کجای این شرط ....

    قبل از select بعد از اون ...کجا می خواید شرط بزارید......؟ بیشتر توضیح بدین

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: راهنمایی برای ایجاد شرط روی کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_popo مشاهده تاپیک
    منظورتان کجای این شرط ....

    قبل از select بعد از اون ...کجا می خواید شرط بزارید......؟ بیشتر توضیح بدین
    ????

    ...کجا می خواید شرط بزارید......؟
    چه جوری شرط بزارم که اگه ci2.cntname خالی بود اون دش و برداره
    نتیجه این select اینجوریه
    فرزند-پدر
    میخوام اگه پدر مقداری نداشت
    اینجوری نشه
    فرزند-
    (یعنی دش و برداره)

  4. #4
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: راهنمایی برای ایجاد شرط روی کوئری

    سلام.
    اولا جای این تاپیک تالار T-sql است.
    دوما:

    select isNull(name,'-') from table
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: راهنمایی برای ایجاد شرط روی کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک

    select isNull(name,'-') from table
    یا شما سوالم و متوجه نشدید یا من ج و نفهمیدم، این دستور اگه Name مقداری نداشته باشه - برمیگردونه من میخوام اگه مقداری فیلد پدر خالی بود بعد فیلد فرزند - و نزاره

  6. #6

    نقل قول: راهنمایی برای ایجاد شرط روی کوئری

    میتونید بصورت زیر عمل کنید

    CONCAT(ci1.cntName, '-' + ci2.cntName)
    --OR
    ci1.cntName + CASE WHEN ci2.cntName IS NULL '' ELSE '-' + ci2.cntName END
    به سوالات خصوصی پاسخ داده نمی شود.

  7. #7
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: راهنمایی برای ایجاد شرط روی کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط nafisehk مشاهده تاپیک
    یا شما سوالم و متوجه نشدید یا من ج و نفهمیدم، این دستور اگه Name مقداری نداشته باشه - برمیگردونه من میخوام اگه مقداری فیلد پدر خالی بود بعد فیلد فرزند - و نزاره
    می بخشید. من متوجه منظور نشده بودم.
    علاوه بر case که آقای Reza_Yarahmadi فرمودند در sqlServer 2012 از IIF هم میتونید استفاده کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: راهنمایی برای ایجاد شرط روی کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط Reza_Yarahmadi مشاهده تاپیک
    میتونید بصورت زیر عمل کنید

    CONCAT(ci1.cntName, '-' + ci2.cntName)
    --OR
    ci1.cntName + CASE WHEN ci2.cntName IS NULL '' ELSE '-' + ci2.cntName END
    ج نداد خطا داره
    is null به null تغییر دادم همون خروجی قبلی و داد(فرزند-)

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: راهنمایی برای ایجاد شرط روی کوئری

    ج نداد خطا داره

    عبارت case چی باید باشه؟؟
    تغییرش دادم

    ci1.cntName + CASE ci2.cntName WHEN NULL then '' ELSE '-' + ci2.cntName END


    همون خروجی قبلی و داد(فرزند-)

    ...........

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: راهنمایی برای ایجاد شرط روی کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    می بخشید. من متوجه منظور نشده بودم.
    علاوه بر case که آقای Reza_Yarahmadi فرمودند در sqlServer 2012 از IIF هم میتونید استفاده کنید.
    :)
    دستور case ی ج نداد دیتابیسم 2008 هستش

  11. #11

    نقل قول: راهنمایی برای ایجاد شرط روی کوئری

    دستور رو کامل ننوشتم
    اصلاحش کنید
    ci1.cntName + CASE WHEN ci2.cntName IS NULL THEN '' ELSE '-' + ci2.cntName END

    برای مشکل شما استفاده از دستور Concat مناسبتره.
    به سوالات خصوصی پاسخ داده نمی شود.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: راهنمایی برای ایجاد شرط روی کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط Reza_Yarahmadi مشاهده تاپیک
    دستور رو کامل ننوشتم
    اصلاحش کنید
    ci1.cntName + CASE WHEN ci2.cntName IS NULL THEN '' ELSE '-' + ci2.cntName END

    برای مشکل شما استفاده از دستور Concat مناسبتره.



    خوب همینی هستش که گفتم تغیر دادم اما جواب نداد
    ci1.cntName + CASE ci2.cntName WHEN NULL then '' ELSE '-' + ci2.cntName END
    خطای استفاده از کانکت
    'CONCAT' is not a recognized built-in function name.

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: راهنمایی برای ایجاد شرط روی کوئری

    این ج داد

    ci1.cntName +CASEWHEN ci2.cntName=''THEN''WHEN ci2.cntName ISNULLTHEN''ELSE'-'+ ci2.cntName ENDas ChildAndparent
    آخرین ویرایش به وسیله nafisehk : چهارشنبه 15 آبان 1392 در 15:08 عصر

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی برای ایجاد سایت با موضوع e-learning
    نوشته شده توسط بیتافرهی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 07 تیر 1392, 13:49 عصر
  2. سوال: ایجاد شرط روی کوئری
    نوشته شده توسط ali reza mansoori 2 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 21 آبان 1389, 10:21 صبح
  3. سوال: راهنمایی برای استفاده از جی کوئری
    نوشته شده توسط amirepsilon در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 03 خرداد 1388, 00:44 صبح
  4. راهنمایی برای ایجاد یه فرم ورود داده ساده
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 30 مهر 1386, 14:55 عصر
  5. راهنمایی برای ایجاد Counter
    نوشته شده توسط meh_secure در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 23 مهر 1384, 11:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •