نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دستور معادلی که در اس کیوال کار پرتو را انجام دهد

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    سن
    31
    پست
    10

    دستور معادلی که در اس کیوال کار پرتو را انجام دهد

    سلام علیکم
    دستور معادلی که در اس کیوال کار پرتو را انجام دهد ؟

    ( پرتو مربوط به جبر رابطه ای در طراحی پایگاه های داده می باشد )

  2. #2

    نقل قول: دستور معادلی که در اس کیوال کار پرتو را انجام دهد

    سلام
    دستور پرتو یا Project در Relational Algebra همون دستور Select در SQL Server هست که به شما این اجازه رو میده که ستونهای مورد نیاز رو در خروجی به کاربر نشان دهید نه تمامی ستونها را و این محدود کردن در شرط Where اعمال نمی شود.

  3. #3

    نقل قول: دستور معادلی که در اس کیوال کار پرتو را انجام دهد

    نکته ی جالبی که در اینجا مطرح هست اینه که در زبان Tutorial D که مختص آموزش هست و آقا کریستوفر Date در کتاب خودش استفاده نموده است این قابلیت را دارد که مثلا مشخص کنیم میخواهیم تمام ستون ها به غیر از یکی نمایش داده شود.
    ممکنه بگید که این چه اهمیتی دارد. به همین دلیل مثالی تهیه کردم که اهمیت آن را در T-SQL بیان میکند:

    فرض کنید به ازای هر مشتری میخواهید سه سفارش آخر را بدست آورید خب روش مناسب به این صورت است:
    SELECT *
    FROM
    (
    SELECT ROW_NUMBER() OVER(PARITION BY CustomerID ORDER BY OrderDate) AS rnk, *
    FROM table_name
    ) AS D
    WHERE rnk <= 3;


    اگر به خروجی توجه کنید خواهید دید که یک ستون ناخواسته بنام rnk به نتیجه اضافه شده است که شما مایل نیستید آن در خروجی ظاهر شود.
    در نتیجه، ناچارا باید صراحتا تمام ستون های جدول به غیر از اون ستون را لیست کنید به جای استفاده از کاراکتر *

    در حالی که اگر Syntax زیر در T-SQL حمایت می شد مشکل ما نیز حل بود:
    SELECT all columns except rnk FROM ...
    وبلاگ من (Advanced SQL Querying)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: query که کار جستجو را انجام دهد
    نوشته شده توسط darya-esf در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 01 شهریور 1389, 13:22 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 10:50 صبح
  3. سوال: کمک: گذاشتن paging برای datalist یا کنترلی که کار datalist را انجام دهد
    نوشته شده توسط s.iran در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مرداد 1388, 13:08 عصر
  4. دستور Clone چیه و چه طور کار می کنه
    نوشته شده توسط روح اله معینی زاده در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 24 مهر 1385, 12:38 عصر
  5. دستور Store Procedure که کار Insert مانند DBNavigantor دلفی انجام دهد
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 08 اسفند 1384, 14:27 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •