نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: معنی این کد چیه؟

  1. #1

    Question معنی این کد چیه؟

    سلام
    دنبال یه چیزی توی Msdn می گشتم به قطعه کد زیر برخوردم :
    Dim t As Single
    Dim objWMIService, objComputer As Object
    'Now get some privileges
    objWMIService = GetObject("Winmgmts:{impersonationLevel=impersonat e,(Debug,Shutdown)}")
    For Each objComputer In objWMIService.InstancesOf("Win32_OperatingSystem")

    t = objComputer.Win32Shutdown(0, 0)


    اگر ممکنه هم در مورد این کد و هم در مورد WMI اطلاعاتی به من بدید . هر چه بیشتر بهتر
    ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار meandyouwith2003
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    زیر سایه خدا
    پست
    164
    عزیز جان WMI مخفف Windows Management Instrumentation هست که تا اونجایی که من میدونم برای کار با سخت افزارهای سیستم هست(البته یه سری کلاسهایی مثل Win32_Registry , Win32_Desktop , ... هم داره که برای کار با رجیستری و اینجور چیزاست)
    اینم یه سری اطلاعات خارجکی :
    Acronym for Windows Management Instrumentation. WMI is a new management technology allowing scripts to monitor and control managed resources throughout the network. Resources include hard drives, file systems, operating system settings, processes, services, shares, registry settings, networking components, event logs, users, and groups. WMI is built into clients with Windows 2000 or above, and can be installed on any other 32-bit Windows client

    کد بالا هم فکر می کنم برای خاموش کردن کامپیوتر هست(فکر می کنم)

    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MMAASS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    یه گوشه دنیا
    پست
    231
    عزیز جان
    تو همون MSDN که داشتی می گشتی و به این کد رسیدی توضیحش هم هست.
    آخه MSDN که کد بدون توضیح نداره. حالا اگه متوجه توضیحاتش نشده باشی باز یه چیزی.

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط MMAASS
    عزیز جان
    تو همون MSDN که داشتی می گشتی و به این کد رسیدی توضیحش هم هست.
    آخه MSDN که کد بدون توضیح نداره. حالا اگه متوجه توضیحاتش نشده باشی باز یه چیزی.
    درسته توضیح داشت اما تجربیات دوستان در ضمینه برنامه نویسی یه چیز دیگه ست ما هم راحتر
    سر در می یاریم.

    حدس دوستمونم درست بود کد برای خاموش کردن کامپیوتر بود. فقط هر کاری کردم از این خط سر در نیاوردم
    objWMIService = GetObject("Winmgmts:{impersonationLevel=impersonat  e,(Shutdown)}")
    آخرین ویرایش به وسیله Clever_MRG : یک شنبه 20 فروردین 1385 در 22:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •