نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ويرايش اطلاعات ديتابيس

  1. #1

    Post ويرايش اطلاعات ديتابيس

    سلام خسته نباشيد مي خواستم بدونم مي شه اطلاعاتي رو كه داخل ويبي روي ديتابيس ذخيره مي كنيم ويرايش هم كنيم؟؟
    يعني اگه 10 تا تكس باكس داشته باشيد به ترتيب : 1-شماره2-نام ونام خانوادگي3- نام پدر 4-كدملي و....
    و يه تكس باكس بزاريم و مثلا اگه كد ملي طرف رو وارد كرديم تمام اطلاعات همون شخص بالا بياد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: ويرايش اطلاعات ديتابيس

    بلی همچین چیزی میشه با این دستور :

    Adodc1.RecordSource = " Select * From Table1 Where CodeMeli=" & Text1.Text
    Adodc1.Refresh

    If Adodc1.Recordset.RecordCount = 1 Then
    Text2.Text = Adodc1.Recordset.Fields("Name")
    Text3.Text = Adodc1.Recordset.Fields("Family")
    Text3.Text = Adodc1.Recordset.Fields("City")
    Else
    MsgBox "فردي يافت نشد"
    End If

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 30 تیر 1390, 15:42 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 29 تیر 1390, 08:55 صبح
  3. متصل كردن اطلاعات ديتابيس به كنترل TreeView
    نوشته شده توسط shgroup در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 02 آذر 1388, 11:46 صبح
  4. ويرايش اطلاعات و ضبط کردن در MSHFG
    نوشته شده توسط MMR_1344 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 27
    آخرین پست: چهارشنبه 08 خرداد 1387, 15:07 عصر
  5. سوال: مشكل ويرايش اطلاعات فارسي در ديتابيس
    نوشته شده توسط near_86 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 24 اردیبهشت 1387, 08:58 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •