نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سوال در مورد حذف Maintenance plane که برای Bankup ساختم

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    سوال در مورد حذف Maintenance plane که برای Bankup ساختم

    با سلام

    دوستان من یه maintenance plane ساختم برای بانکم که بکاپ میکیره الان اومدم پاکش کنم این اررورو میده:


    sssss.jpg

    چرا و چطور حلش کنم؟

  2. #2

    نقل قول: سوال در مورد حذف Maintenance plane که برای Bankup ساختم

    سلام.یکبار Maintenance Plan رو Refresh کنید و ببینید آیا همچنان دسترسی شما به SQL Server برقرار هست یا خیر.
    انگار ارتباط شما قطع شده.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال در مورد حذف Maintenance plane که برای Bankup ساختم

    نه دوست عزیز درست نشد.وقتی میام jobs-Backup.Subplan_1 این اررور و میده

    saeed.jpg
    فکر کنم مشکل امیین باشهه

  4. #4

    نقل قول: سوال در مورد حذف Maintenance plane که برای Bankup ساختم

    میتونید از صفحه Maintenance Plan و لیست Jobs یک عکس اینجا قرار بدید؟

  5. #5

    نقل قول: سوال در مورد حذف Maintenance plane که برای Bankup ساختم

    Here are the steps to correct the problem:
    – Find the maintenance plan name and id that you want to delete.
    – Write down the id of the one you want to delete.
    SELECT name, id FROM msdb.dbo.sysmaintplan_plans

    – Place the id of the maintenance plan you want to delete
    – into the below query to delete the entry from the log table
    DELETE FROM msdb.dbo.sysmaintplan_log WHERE plan_id = ‘<<id from 1st query>>’
    – Place the id of the maintenance plan you want to delete
    – into the below query and delete the entry from subplans table
    DELETE FROM msdb.dbo.sysmaintplan_subplans WHERE plan_id = ‘<<id from 1st query>>’
    – Place the id of the maintenance plan you want to delete
    – into the below query to delete the entry from the plans table
    DELETE FROM msdb.dbo.sysmaintplan_plans WHERE id = ‘<<id from 1st query>>’
    Now you can delete the jobs from Management Studio.

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد حذف رکورد های یک جدول
    نوشته شده توسط javid_debugger در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 09 آذر 1388, 02:16 صبح
  2. سوال در مورد حذف دایرکتوری
    نوشته شده توسط tabriz در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 30 شهریور 1388, 16:30 عصر
  3. سوال: چند سوال در مورد حذف از 2 جدول
    نوشته شده توسط s.iran در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 15 خرداد 1388, 17:39 عصر
  4. سوال در مورد حذف و اضافه کردن ستونها
    نوشته شده توسط mehdiDER_5 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 مرداد 1386, 18:44 عصر
  5. سوال در مورد نوع فیلد در دیتابیس برای خبر
    نوشته شده توسط C#‎_web در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 08 خرداد 1386, 08:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •