نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: عدم نمایش اطلاعات در صورت وجود داشتن در دیتابیس

  1. #1

    عدم نمایش اطلاعات در صورت وجود داشتن در دیتابیس

    سلام
    یک لیست منو دارم که اطلاعات داخلش رو از یک آرایه میگیره و با انتخاب اون مقدار داخلش ثبت دیتابیس میشه . حالا میخوام واسه کاربر دیگه اطلاعاتی که ثبت شده نمایش داده نشه . چطوری اینکار رو بکنم؟

    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات در صورت وجود داشتن در دیتابیس

    جدا از کدایگنایتر , منطق این کار رو بلدین ؟

  3. #3

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات در صورت وجود داشتن در دیتابیس

    بله میدونم که باید یک بررسی انجام بشه که اگر اون فیلد مورد نظر با این که ارسال میشه یکسان بود اونو نمایش نده .
    اما کدنویسیش مشکله :(

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات در صورت وجود داشتن در دیتابیس

    این آرایه ای که اطلاعات لیست منو از اونه , ثابته ؟ یا در دیتابیس ذخیره شده ؟

  5. #5

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات در صورت وجود داشتن در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط pary_daryayi مشاهده تاپیک
    این آرایه ای که اطلاعات لیست منو از اونه , ثابته ؟ یا در دیتابیس ذخیره شده ؟
    ثابته ... یک آرایه از رشته وجود داره و این آرایه رو در لیست منو نمایش میده !

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات در صورت وجود داشتن در دیتابیس

    اگه درست متوجه منظورتون شده باشم این میشه کدش :

    $a=array('html','php','css','js','asp');
    $qry="select * from tb1"; // result : html , css
    $res=mysql_query($qry);
    while($row=mysql_fetch_array($res))
    {
    $search[]=$row[1];
    }

    foreach ($search as $x)
    {
    $s=array_search($x,$a);
    if($s !== '0')
    unset($a[$s]);

    }
    print_r($a);
    ?>
    <select name="select">
    <?php foreach($a as $v){?>
    <option value="<?php echo $v;?>"><?php echo $v;?></option>
    <?php } ?>
    </select>

  7. #7

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات در صورت وجود داشتن در دیتابیس

    ممنونم از شما :)
    اما نمیدونم چرا یه سری داده بهش اضافه کردم دیگه کار نکرد :-/
    <?php
    include ("Nobat_Dehi/config.php");
    $a = array(" ", "نوبت اول","نوبت دوم","نوبت سوم","نوبت چهارم","نوبت پنجم","نوبت ششم","نوبت هفتم","نوبت هشتم","نوبت نهم","نوبت دهم"
    ,"نوبت یازدم","نوبت دوازدهم","نوبت سیزدهم","نوبت چهاردهم");

    $qry="select * from tb1"; // result : html , css
    $res=mysql_query($qry);
    while($row=mysql_fetch_array($res))
    {
    $search[]=$row[1];
    }

    foreach ($search as $x)
    {
    $s=array_search($x,$a);
    if($s !== '0')
    unset($a[$s]);

    }
    $start = strtotime("16:00");
    $end = strtotime("20:00");
    $diff = ($end - $start );
    $num = ($diff )* 1/30 * 1/60;
    $current = $start;
    ?>
    <form method="post" action="t.php" >
    <select name="select">

    <?php foreach($a as $v){?>
    <option value="<?php echo $v . date('H:i' , $current)?>">
    <?php echo $v;

    echo date("H:i" , $current);
    $current = strtotime("+30 minutes" , $current);
    ?>
    </option>
    <?php } ?>
    </select>
    <input type="submit" value="send" />
    </form>

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات در صورت وجود داشتن در دیتابیس

    این خط رو حذف کنید تست کنید :

    if($s !== '0')


    و اینکه جدول tb1 شما شامل چه فیلدهایی هست ؟ باید طبق جدول خودتون $row رو واکشی کنید .

  9. #9

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات در صورت وجود داشتن در دیتابیس

    حذف کردم اما درست نشد

    وقتی که value لیست منو رو اضافه میکنم دیگه کار نمیکنه :|

    جدولم فقط یک فیلد داره که محتوای لیست منو داخل اون نگه داری میشه.
    آخرین ویرایش به وسیله mary008 : دوشنبه 27 آبان 1392 در 11:53 صبح

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات در صورت وجود داشتن در دیتابیس

    خب اگه یک فیلد داره بجای $row[1] باید بنویسید $row[0] :

    while($row=mysql_fetch_array($res))
    {
    $search[]=$row[0];
    }

  11. #11

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات در صورت وجود داشتن در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط pary_daryayi مشاهده تاپیک
    خب اگه یک فیلد داره بجای $row[1] باید بنویسید $row[0] :

    while($row=mysql_fetch_array($res))
    {
    $search[]=$row[0];
    }
    آره اونو صفر کردم درست شد اما بازم با value مشکل داره
    در حال ممنون خیلی زحمت کشیدید

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات در صورت وجود داشتن در دیتابیس

    منظورتون چیه که value کار نمیکنه ؟ یعنی وقتی با post دریافت میکنید مقدارش دریافت نمیشه ؟ یا اینکه value خالیه ؟ لیست منوی شما الان محتوایی که میخواید رو نشون میده

  13. #13

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات در صورت وجود داشتن در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط pary_daryayi مشاهده تاپیک
    خب اگه یک فیلد داره بجای $row[1] باید بنویسید $row[0] :

    while($row=mysql_fetch_array($res))
    {
    $search[]=$row[0];
    }
    آره اونو صفر کردم درست شد اما بازم با value مشکل داره
    الان لیست منو مثلا نوبت اول 16:30 رو نشون میده و ثبت میکنه اما بازم تو لیست منو نمایشش میده اما وقتی value رو تغییر میدم یعنی اینو میذارم دیگه کار نمیکنه
     <option value="<?php echo $v . date('H:i' , $current)?>">

    اما فکر کنم مقایسه رو براساس عناصر آرایه انجام میده که وقتی value رو با یک ترکیب دیگه به دیتابیس می فرسته دیگه نمی تونه تشخیص بده
    احتمالا باید این قسمتش تغییر کنه


    foreach ($search as $x)
    {
    $s=array_search($x,$a);
    if($s !== '0')
    unset($a[$s]);
    }


    در حال ممنون خیلی زحمت کشیدید
    آخرین ویرایش به وسیله mary008 : دوشنبه 27 آبان 1392 در 21:58 عصر

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات در صورت وجود داشتن در دیتابیس

    من باز هم خوب متوجه نشدم . ولی اون if رو که کلا حذف کنید .
    بعد از foreach هم با print_r تست کنید ببینید محتویاتی که میخواید رو شامل میشه یا نه ( یعنی باید آرایه شامل عناصر آرایه ای اول منهای عناصر پایگاه دادتون باشه )

    foreach ($search as $x)
    {
    $s=array_search($x,$a);
    unset($a[$s]);

    }
    echo '<pre>';
    print_r($a);
    echo '</pre>';

  15. #15

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات در صورت وجود داشتن در دیتابیس

    کارهایی رو گفتید انجام دادم . محتوای آرایه تغییر نمیکنه .
    جالب اینحاست که این قسمت رو حذف میکنم درست کار میکنه


    date("H:i" , $current)

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات در صورت وجود داشتن در دیتابیس

    خب مشخصه دیگه . شما آرایه ای که دارین با مقادیری که در جدول دیتابیستون ذخیره میشه یکی نیست . با date الحاق کردین . زمان رو جدا در جدول ذخیره کنید . دقیقا نمیدونم منطق برنامتون چیه اما اگه حتما باید اینا به صورت الحاق شده در جدول دیتابیس ذخیره بشن , بازم راه حل داره .

  17. #17

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات در صورت وجود داشتن در دیتابیس

    بله درست میگید .
    من قصدم این بود که عناصر آرایه با مقدار ساعت باهم در دیتابیس ثبت بشه مثلا نوبت اول 16:00
    راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه جز اینکه با مقدار value ثبت بشه

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات در صورت وجود داشتن در دیتابیس

    میشه به این شکل داخل دیتابیس درج کنید

    $v .'-'. date('H:i' , $current);


    بعد وقتی از دیتابیس میخونید به این شکل تفکیک کنید :

    explode('-',$row[0])


    اینطوری ساعت رو از محتویات جدا میکنید و با آرایه میتونید مقایسه کنید.

  19. #19

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات در صورت وجود داشتن در دیتابیس

    خیلی ببخشید اما چطوری دستور explode رو بنویسم کدوم قسمت کد؟

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات در صورت وجود داشتن در دیتابیس

    اطلاعات شما در دیتابیس چطوری ذخیره شده ؟
    اگه بعنوان مثال به این شکل ذخیره میشه :

    html-12:20
    css-05:10

    ما میایم با explode تفکیک میکنیم و قسمت اول رو در نظر میگیریم .یعنی شما باید while رو به این شکل تغییر بدین .

    while($row=mysql_fetch_array($res))
    {
    $result=explode('-',$row[0]);
    $search[]=$result[0];
    }

  21. #21

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات در صورت وجود داشتن در دیتابیس

    خیلی ممنونم از لطفتون درست شد
    مررررررررررررررررررررررسی

تاپیک های مشابه

  1. عدم نمایش اطلاعات در CrystalReports با وجود خالی نبودن دیتابیس
    نوشته شده توسط rostamiani در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 20 بهمن 1387, 03:37 صبح
  2. پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 29 فروردین 1386, 20:26 عصر
  3. نمایش/ عدم نمایش اطلاعات ترکیبی در کریستال
    نوشته شده توسط sarasara در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 17 بهمن 1385, 08:42 صبح
  4. عدم نمایش اطلاعات دیتابیس
    نوشته شده توسط sogoli321 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 23 آبان 1385, 19:03 عصر
  5. عدم نمایش اطلاعات در Quichreport
    نوشته شده توسط Delphi_Baz در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 11 آبان 1385, 10:23 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •