نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: جمع و تفریق ساعت

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مدینه فاضله
    پست
    21

    جمع و تفریق ساعت

    سلام من یه برنامه نوشتم که اختلاف بین دو ساعت را حساب کنم. و همچنین چند اختلاف بدست آمده را جمع کنم لطفا راهنماییم کنید که چجوری اینکار رو انجام بدم؟
    سپاس.

  2. #2
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: جمع و تفریق ساعت

    دوست عزیز یه کم بیشتر راجع به مقصودت توضیح بده

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مدینه فاضله
    پست
    21

    نقل قول: جمع و تفریق ساعت

    مثلا یه ساعت اولیه داریم و یه ساعت ثانویه (یه مثال ساده ساعت ورود و خروج). اولا اختلاف این دو تا رئ چطور بدست بیارم؟ ثانیا این اختلافها در یه بانک ذخیره می شه چطور جمع اون اختلافها رو محاسبه کنم

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار sina.lor.boy
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    کهگیلویه و بویر احمد =>> گچساران نصف جهان
    سن
    34
    پست
    78

    نقل قول: جمع و تفریق ساعت

    درست منظورتو بگو . ساعتت با چیه ؟ چه شکلیه با چی کار میکنه ؟؟؟؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مدینه فاضله
    پست
    21

    نقل قول: جمع و تفریق ساعت

    نقل قول نوشته شده توسط sina.lor.boy مشاهده تاپیک
    درست منظورتو بگو . ساعتت با چیه ؟ چه شکلیه با چی کار میکنه ؟؟؟؟؟؟؟
    ساعت به صورت دستی وارد می شه مثلا تو یه ریچ تکست باکس. در اصل یه استرینگه که میشه تبدیلش کرد. ( البته اگه راه دیگه ای هم هست یادم بدید ممنون میشم).

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار sina.lor.boy
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    کهگیلویه و بویر احمد =>> گچساران نصف جهان
    سن
    34
    پست
    78

    نقل قول: جمع و تفریق ساعت

    source پروژتو آپلود کن تا بهت بگم

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مدینه فاضله
    پست
    21

    نقل قول: جمع و تفریق ساعت

    سلام. دوستان کسی کمکم نمیکنه.

  8. #8

    نقل قول: جمع و تفریق ساعت

    ببینید این بدرد می خوره؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مدینه فاضله
    پست
    21

    نقل قول: جمع و تفریق ساعت

    سلام
    RAHNEMA1:
    متشکر از راهنمایی تون. اما فکر کنم یه اشتباهی شده. فایل ارسالیتون با اون چیزی که من می خوام فرق داره در حد لالیگا!
    بازم سپاس

  10. #10

    نقل قول: جمع و تفریق ساعت

    اگه درست فهمیده باشم :

    Dim time1 As String = "6:30"
    Dim time2 As String = "2:00"
    Dim span As New TimeSpan
    span = TimeSpan.Parse(time1) - TimeSpan.Parse(time2)
    textBox1.Text = span.ToString()
    span = TimeSpan.Parse(textBox1.Text) + TimeSpan.Parse(time1)
    textBox2.Text = span.ToString()

    ساعت به صورت دستی وارد می شه مثلا تو یه ریچ تکست باکس. در اصل یه استرینگه که میشه تبدیلش کرد. ( البته اگه راه دیگه ای هم هست یادم بدید ممنون میشم).
    پیشنهاد میکنم برای گرفتن ورودی ساعت از ابزار MaskedTextBox استفاده بکنید که یه فرمت ورودی داشته باشین و به مشکل بر نخورید تو فرمت ورودی ....
    آخرین ویرایش به وسیله aliagamon : چهارشنبه 06 آذر 1392 در 20:47 عصر دلیل: افزودن نقل قول و پاسخ آن

  11. #11
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مدینه فاضله
    پست
    21

    نقل قول: جمع و تفریق ساعت

    aliagamon سلام.
    خیلی ممنون از راهنماییتون. بله منم منظورم همون MaskedTextBox بود.
    بازم سپاسگذارم.

  12. #12

    نقل قول: جمع و تفریق ساعت

    نقل قول نوشته شده توسط aliagamon مشاهده تاپیک
    اگه درست فهمیده باشم :

    Dim time1 As String = "6:30"
    Dim time2 As String = "2:00"
    Dim span As New TimeSpan
    span = TimeSpan.Parse(time1) - TimeSpan.Parse(time2)
    textBox1.Text = span.ToString()
    span = TimeSpan.Parse(textBox1.Text) + TimeSpan.Parse(time1)
    textBox2.Text = span.ToString()


    پیشنهاد میکنم برای گرفتن ورودی ساعت از ابزار MaskedTextBox استفاده بکنید که یه فرمت ورودی داشته باشین و به مشکل بر نخورید تو فرمت ورودی ....
    با سلام از مطلب مفیدتون خیلی ممنون
    من توی همین برنامه اما نسخه ی C#‎ خطا دارم برای تبدیل string به timespam لطفا یک راه حل؟؟
    Label1.Text = Session["d"].ToString();
    string time1 = TextBox1.Text;
    string time2 = TextBox2.Text;
    TimeSpan span = new TimeSpan();
    span = TimeSpan.Parse(time1) - TimeSpan.Parse(time2);
    Label2.Text = span.ToString();

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جمع و تفریق با ساعت
    نوشته شده توسط ali-a2 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1391, 16:38 عصر
  2. جمع و تفریق ساعت
    نوشته شده توسط joker_pok در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 19 اسفند 1390, 20:37 عصر
  3. سوال: جمع و تفریق ساعت
    نوشته شده توسط farshidati در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 30 آذر 1388, 23:00 عصر
  4. جمع و تفریق ساعت و تاریخ
    نوشته شده توسط SeyedMoosavi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 18
    آخرین پست: یک شنبه 15 دی 1387, 13:13 عصر
  5. جمع و تفریق 2 عدد 50 رقمی
    نوشته شده توسط meysam39 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 08 تیر 1384, 17:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •