نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دستور( select top (10 بر اساس تاریخ

  1. #1

    دستور( select top (10 بر اساس تاریخ

    سلام
    می خوام کاربران در روز فقط 10 مطلب مجاز به وارد کردن باشن.
    هر رکوردی که ثبت میشه تاریخ و ساعت از نوع datetime هم همراهش ذخیره میشه.
    حالا می خوام قبل از ثبت بره تو جدول بگرده بببینه کاربر امروز جندتامطلب ثبت کزده تعداد رکوردهارو برگردونه
    اینو با sp زیر نوشتم ولی 0 برمیگردونه

    ALTER PROCEDURE [dbo].[GetNewsCount]
    @UserID int
    AS
    BEGIN
    declare @Date datetime
    set @Date = getdate()
    Select COUNT(ID) From News Where UserID= @UserID and AddedOn=@Date
    end

    لطفا راهنمایی کنید.البته اینو با ( select top(10 نوشتم ولی نشد.

  2. #2

    نقل قول: دستور( select top (10 بر اساس تاریخ

    سلام.
    اینجا رو ببینید.

  3. #3

    نقل قول: دستور( select top (10 بر اساس تاریخ

    ممنون اونو دیدم ولی اون چیزی نیست که میخوام
    من می خوام بدونم یه کاربر در روزجاری چندتارکورد ثبت کرده؟

  4. #4

    نقل قول: دستور( select top (10 بر اساس تاریخ

    امتحان کنید:
    ALTER PROCEDURE [dbo].[GetNewsCount] 
    @UserID int
    AS
    Select COUNT(ID) From News
    Where UserID= @UserID
    and cast(AddedOn as date) = cast(getdate() as date)
    go
    وبلاگ من (Advanced SQL Querying)

  5. #5

    نقل قول: دستور( select top (10 بر اساس تاریخ

    دوست عزیز query تون رو این طوری اصلاح کنید ببینید جواب میده:

    (Select COUNT(ID) From News Where UserID= @UserID and cast(AddedOn as date)=cast( @Date as date

  6. #6

    نقل قول: دستور( select top (10 بر اساس تاریخ

    دلیل اینکه سطری برنمی گرده این هست که هم نوع ستون شما و هم نوع مقدار برگشتی تابع getdate از نوع datetime هست. و زمانی که این دو را برابر یکدیگر قرار میدهید زمان هم سنجیده و ارزیابی می شود.
    دو راه دارید که یکیش قبلا بیان شد یعنی تبدیل این مقادیر به نوع date
    راه دیگر این هست که زمان را صفر کنید. که این راه کمی پر هزینه تر خواهد بود. و بایستی از توابعی مثل datediff استفاده بنمایید.
    وبلاگ من (Advanced SQL Querying)

تاپیک های مشابه

  1. دستور SQL برای گزارش بر اساس تاریخ و ساعت
    نوشته شده توسط h_assefi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 15 تیر 1392, 15:43 عصر
  2. دستور select Top با linq
    نوشته شده توسط alibabaei2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 شهریور 1390, 15:26 عصر
  3. آيا ميشه در دستور Select فايل ها را بر اساس نوع انتخاب كرد
    نوشته شده توسط سعید صابری در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 08 خرداد 1388, 01:49 صبح
  4. دستور select با تاریخ
    نوشته شده توسط حسین علوی در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 آذر 1386, 08:40 صبح
  5. دستور SQl برای انتخاب بر اساس سال تاریخ
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 22 آبان 1385, 00:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •