نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: رفتن به رکورد خاص در یک سابفرم

  1. #1

    رفتن به رکورد خاص در یک سابفرم

    با سلام
    در یک فرم یک تکست باکس با نام TXT1 و یک سابفرم با نام sub1 دارم که در نمای Datasheert قرار داره ،حال چطور می شه با نوشتن عدد 25 و زدن کلید ENTER به رکورد شماره 25 در این سابفرم برم؟
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله hamid-nice : سه شنبه 28 آبان 1392 در 13:39 عصر

  2. #2

    نقل قول: رفتن به رکورد خاص در یک سابفرم

    راه حلی هست ؟
    با تشکر

  3. #3

    نقل قول: رفتن به رکورد خاص در یک سابفرم

    سلام ببين منظورت اين بود
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: رفتن به رکورد خاص در یک سابفرم

    نقل قول نوشته شده توسط poriya1312 مشاهده تاپیک
    سلام ببين منظورت اين بود
    با سلام
    تقریبا
    چرا که می خوام یک دگمه روی فرم اصلی داشته باشم تا با زدنش دقیقا همین کار انجام بشه یا حتی همین خیلی خوبه تنها اگر وابسته به تب استاپ نباشه چرا که نمی شه همیشه تب استاپ این تکست باکس را با فیلد سابفرم پشت سر هم تنظیم کرد
    آیا می شه این محدودیت را برداشت ؟ در اینصورت نمونه شما جوابگوست
    باتشکر

  5. #5
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: رفتن به رکورد خاص در یک سابفرم

    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nice مشاهده تاپیک
    با سلام
    تقریبا
    چرا که می خوام یک دگمه روی فرم اصلی داشته باشم تا با زدنش دقیقا همین کار انجام بشه یا حتی همین خیلی خوبه تنها اگر وابسته به تب استاپ نباشه چرا که نمی شه همیشه تب استاپ این تکست باکس را با فیلد سابفرم پشت سر هم تنظیم کرد
    آیا می شه این محدودیت را برداشت ؟ در اینصورت نمونه شما جوابگوست
    باتشکر
    از کدهای زیر استفاده کنید:

    Private Sub Text0_AfterUpdate()
    On Error GoTo ErrH
    [sokhane_bozorgan subform1].SetFocus
    DoCmd.GoToRecord , , acGoTo, Val(Text0)
    Exit Sub
    ErrH:
    MsgBox "شماره درج شده وجودندارد"
    End Sub


    یک توصیه دوستانه دارم و آن هم تشویق کاربرانی است که به شما پاسخ می دهند مخصوصا آنهایی که تازه کارترهستنند حتی اگر صد در صد درست نباشد ،اینکار تنها با فشردن دکمه تشکر میسر است .
    امثال بنده اکثر قریب به اتفاق پاسخهایشان در اثر تکرار و تجربه تقریبا راحت بدست می آید. ولی برای کسانی که تازه شروع به پاسخگویی کرده اند حتما خودتان هم متوجه شده اید برای ارسال یک جواب صحیح چقدر احتیاج به تحقیق و آزمون و خطا دارید .
    آخرین ویرایش به وسیله Abbas Amiri : سه شنبه 28 آبان 1392 در 22:05 عصر

تاپیک های مشابه

  1. رفتن به یک رکورد خاص در دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط Kingpharaoh در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 02 تیر 1392, 11:48 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 15 مهر 1387, 09:52 صبح
  3. رفتن به شماره رکورد خاص از DataGridView
    نوشته شده توسط nasr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 دی 1386, 13:19 عصر
  4. رفتن به یک رکورد خاص
    نوشته شده توسط samiraamiri در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 12 بهمن 1384, 17:22 عصر
  5. رفتن به رکورد خاص
    نوشته شده توسط archi در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 20 آبان 1383, 08:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •