نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در jquery ajax

  1. #1

    مشکل در jquery ajax

    من دربرنامم به وسیله jquery اطلاعات view و controller ها مو فراخوانی می کنم بعد به وسیله jquery و دستور load اطلاعات در صفحه نمایش داده میشه اما زمانی که در بخش ویرایش اطلاعات فرم رو controllerارسال می کنم خروجی viewاون controllerنمی تونم کنترل کنم و کل صفحه به هم میریزه چطور میشه کاری کرد که view مخصوص یک controller خروجی نده یا خروجی و تو jquery کنترل کنم؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در jquery ajax

    میتوانید از Return null استفاده کنید. یا اینکه قسمت InsertionMode در کمک Ajax حذف کنید. یا اگر از Ajax خود jQuery استفاده می کنید تنظیمات مربوط به Replace و Insert رو حذف کنید.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در jquery ajax

    Return null که میکنم یک صفحه خالی باز می کنه بعد از submit وارسال اطلاعات و درج در بانک چون تو صفحات از jquery استفاده کردم برگشتش فرم و کاملا بهم میزنه به این خاطر می خوام view کار نکه اینم بگم view هم درست نکردم اما باز

  4. #4

    نقل قول: مشکل در jquery ajax

    اگر صفحه ی خالی مشاهده می کنید به این معنی است که اسکریپت jquery.unobtrusive.ajax-min.js رو درون View ارجاع نداده اید. در حقیقا همه ی دستورات جیکوئری شما بدون قابلیت ajax اجرا میشوند و به همین دلیل نتیجه مانند Get و Post معمولی و بدون Ajax نمایش داده میشود.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در jquery ajax

    مشکل از اون نیست کد من برای ویرایش این است :

    @using (Html.BeginForm("SetadEditSave", "Setad", FormMethod.Post))
    {
    <fieldset >
    <legend class="hText"> ویرایش</legend>
    @Html.HiddenFor(model => model[0].Id)
    <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" id="id-form" align="center" dir="rtl">
    <tr>
    <th valign="top"><h5>نام:</h5></th>
    <td colspan="2"><h4>@MvcHtmlString.Create(Html.EditorF or(model => model[0].Name).ToString().Replace("class=\"text-box single-line\"", "class=\"inp-form\""))</h4> </td>
    </tr>
    <tr>
    <th valign="top"></th>
    <td><input type="submit" value="Save" id="submit" class="form-submit"/>
    </td>
    <td><input type="button" value="" id="reset" class="form-reset" />
    </td>
    </tr>
    </table>
    </fieldset>
    }


    بعد از تغییرات حالا نوبته اینه که اطلاعات به view مورد نظر ارسال بشه که همه چیز بهم میرزه
    1.jpg
    در حالی که باید این و نشون بده
    2.jpg
    اینم کد controller



    public ActionResult SetadInfo()
    {
    return View(setadInf.Select());
    }

  6. #6

    نقل قول: مشکل در jquery ajax

    اول : کدی سمت کنترلر که شما قرار دادید مربوط به HttpGet است ولی باید کد HttpPost رو هم قرار بدید.

    دوم : دستور Html.BeginForm ربطی به ajax نداره در حقیقت این خروجی هست که باید ببینید. برای کار با ajax باید از کمک ajax.beginForm استفاده کنید.
    خروجی شما الان باید از طریق Ajax درون View درج بشه که معمولا از Replace استفاده میشود.
    یا اینکه باید یک View جدید بسازید که شامل layout جاری باشد.

  7. #7

    نقل قول: مشکل در jquery ajax

    با تشکر از راهنماییتون مشکل حل شد حالا همین مشکل تو grid دارم کدم در زیر است راهنمایی کنید ممنون میشم

    @{
    var grid = new WebGrid(Model, canPage: true, rowsPerPage: 5,
    selectionFieldName: "selectedRow", ajaxUpdateContainerId: "gridContent");
    grid.Pager(WebGridPagerModes.NextPrevious);}

    <div id="gridContent">
    @grid.GetHtml(htmlAttributes: new { id = "gridContent" }, tableStyle: "webGrid",
    headerStyle: "header",
    columns: grid.Columns(
    grid.Column( format: (item) => item.GetSelectLink(item.Id + ""), header: "کد", style: "webGridColumn"),
    grid.Column(format: (item) => @Ajax.ActionLink("SetadInfo", "MainPages", new { id = item.Name }, new AjaxOptions { HttpMethod = "POST", InsertionMode = InsertionMode.Replace, UpdateTargetId = "gridContent" }), header: " عنوان", canSort: true, style: "webGridColumn"),
    grid.Column("Name","Name")

    ))
    </div>


تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل ساده با ajax
    نوشته شده توسط theinfinity در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 تیر 1388, 18:46 عصر
  2. مشکل در تب AJAX در دو ردیف نیست
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 09 اسفند 1387, 09:48 صبح
  3. سوال: مشکل IIS با Ajax
    نوشته شده توسط ali110ali در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 17 تیر 1387, 11:27 صبح
  4. مشکل با تایمر AJAX با فعال شدن SmartNav
    نوشته شده توسط afshinjazi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 تیر 1387, 13:00 عصر
  5. مشکل در اجرای Ajax بدون Ajax.
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 27 مهر 1386, 13:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •