نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اجرا کردن یک دستور فقط در یک صفحه خاص

  1. #1

    Post اجرا کردن یک دستور فقط در یک صفحه خاص

    سلام من میخوام یک دستور اسلاید شو رو فقط در صفحه اصلی سایتم فراخانی کنم

    کد من این است

    <?php if ( function_exists('show_skitter') )  { show_skitter(); } ?>


    حالا میخوام این دستور من فقط در صفحه ایندکس من اجرا بشه

    وقطی به ادامه مطلب میریم یا به فایل صفحه ها میریم این اسلاید شو دیگه نباشه

    یعنی آدرس رو بخونه اگه index.php/ بود اجرا بشه اگه هر چیزی به جز این بود خونده نشه دستور

    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله hamed01 : چهارشنبه 29 آبان 1392 در 20:14 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار smksmk
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    155

    نقل قول: اجرا کردن یک دستور فقط در یک صفحه خاص

    if(basename($_SERVER['PHP_SELF'])=='index.php') { if (function_exists('show_skitter')) show_skitter();}

  3. #3

    نقل قول: اجرا کردن یک دستور فقط در یک صفحه خاص

    نقل قول نوشته شده توسط smksmk مشاهده تاپیک
    if(basename($_SERVER['PHP_SELF'])=='index.php') { if (function_exists('show_skitter')) show_skitter();}
    ممنون دوست من این کدو رو خالی گذاشتم اجرا نشد کد خالی رو رو سایت نشون داد داخل <؟ php؟> قرار دادم اجرا شد. اما یاز مثل قبل همه جا نشون داد اسلاید رو

    این قسمت میخوام قرار بگیره تو قسمت هدر سایت


    <div class="art-layout-wrapper">
    <div class="art-content-layout">
    <div class="art-content-layout-row">
    <?php get_sidebar(); ?>
    <div class="art-layout-cell art-content">

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار smksmk
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    155

    نقل قول: اجرا کردن یک دستور فقط در یک صفحه خاص

    بنده هم کد رو برای هدر دادم ، مشکل چیه ؟

  5. #5

    نقل قول: اجرا کردن یک دستور فقط در یک صفحه خاص

    نقل قول نوشته شده توسط smksmk مشاهده تاپیک
    بنده هم کد رو برای هدر دادم ، مشکل چیه ؟
    ممنون از لطفت عزیزم

    خدمتت عرض کردم اسلاید شو نمایش داده میشه و دستور محدودیت اعمال نمیشه یعنی در تمامی صفحات نمایش داده میشه در صورتی که محدودیت گذاشتیم فقط تو ایندکس نشون داده بشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار smksmk
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    155

    نقل قول: اجرا کردن یک دستور فقط در یک صفحه خاص

    خوب شما وقتی از کد در هدر استفاده کنی نباید اسلاید شو load بشه ، مگه اینکه غیر از هدر جای دیگه ای هم داره تابع فراخوانی میشه .
    اگه در هدر درست استفاده کردین و بازم در بقیه صفحات اسلاید شو میاد مشکل از جای دیگس .

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 اردیبهشت 1391, 08:31 صبح
  2. اجرا کردن چندین دستور در یک stored precedure
    نوشته شده توسط tahayazdani در بخش T-SQL
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 01 خرداد 1390, 13:33 عصر
  3. اجرا کردن یک دستور داخل استرینگ ؟
    نوشته شده توسط Mohammad_1984 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 24 تیر 1389, 23:57 عصر
  4. چی کار باید کرد که فرم Login فقط برای یه صفحه خاص ظاهر بشه؟
    نوشته شده توسط majid784 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 15 شهریور 1387, 23:04 عصر
  5. اجرا کردن مستقیم دستور SQL
    نوشته شده توسط ساران سافت در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 بهمن 1383, 00:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •