نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: گرفتن عدد ونمایش آن!

  1. #1
    کاربر جدید آواتار shahrokhdj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    3
    تشکر کردن
    8
    یک بار تشکر شده در یک پست

    Lightbulb گرفتن عدد ونمایش آن!

    درود

    چگونه میتوانم در اسمبلی یک عدد از ورودی بگیرم و آن را نمایش دهم؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    پست
    163
    تشکر کردن
    50
    81 بار تشکر شده در 51 پست

    نقل قول: گرفتن عدد ونمایش آن!




    ;گرفتن کارکتر
    MOV AH,01H
    INT 21H

    کارکتر در رجیستر AL ذخیره میشه

    چاپ کارکتری که در AL هست

    MOV AH,02H
    MOV DL,AL
    INT 21H


    در حالتی که میخواین عدد نمایش داده بشه باید دقت کنید که اون رو به کد اسکی معادل تبدیل کنید ( همچنین دقت کنید که موقع گرفتن کارکتر به صورت اسکی دریافت میشه )


  3. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید haniiii از وی تشکر کرده‌اند:


تاپیک های مشابه

  1. کامپوننت گرفتن عدد
    نوشته شده توسط gbg در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 21
    آخرین پست: یکشنبه 05 مرداد 1393, 12:19 بعد از ظهر
  2. 'گرفتن عدد در textbox با فرمت خاص
    نوشته شده توسط rezamim در بخش Foxpro
    پاسخ: 23
    آخرین پست: شنبه 20 آذر 1389, 13:11 بعد از ظهر
  3. گرفتن عدد و کاراکتر و نمایش آن به صورت 3 ضلعی
    نوشته شده توسط korosh21 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 12 فروردین 1388, 12:39 بعد از ظهر
  4. تابع گرفتن عدد از کاربر
    نوشته شده توسط Arash m در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 15 تیر 1387, 23:57 بعد از ظهر
  5. گرفتن عدد از ورودی
    نوشته شده توسط hmd6613 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 08 اسفند 1385, 12:13 بعد از ظهر

برچسب های این تاپیک

بوک مارک کردن این تاپیک

بوک مارک کردن این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •