نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مقدار Value بعد از انتخاب آیتم در ComboBox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    مقدار Value بعد از انتخاب آیتم در ComboBox

    سلام به همه دوستان

    وقتی فرم اصلی برنامه load میشه combobox با دستور زیر مقدار دهی میشه:
    Me.comCustomers.DisplayMember = "CustomerName"
    Me.comCustomers.ValueMember = "CustomerID"
    Me.comCustomers.Items.Clear()
    For Each customer In DBCustomers.GetAllCustomers
    Me.comCustomers.Items.Add(customer)
    Next

    combo به درستی پُر میشه. حالا وقتی از SelectedValue استفاده میکنم هیچ مقداری رو برنمیگردونه. اما اگر از DataSet استفاده کنم این دستور درست کار میکنه. مشکل از چیه؟

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    نقل قول: مقدار Value بعد از انتخاب آیتم در ComboBox

    این کد رو هم امتحان کردم باز هم جواب نداد
    For Each customer As DBCustomers In DBCustomers.GetAllCustomers
    Me.comCustomers.Items.Add(customer)
    Next

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    نقل قول: مقدار Value بعد از انتخاب آیتم در ComboBox

    دوباره سلام

    من از کدهای زیر هم استفاده کردم باز هم مشکل پابرجاست

    Dim CustomersTA As New CustomersTableAdapter
    Dim DS As New test2DataSet
    CustomersTA.Fill(DS.Customers)
    Dim CustomersRows As test2DataSet.CustomersRow
    Me.ComboBox1.Items.Clear()
    Me.ComboBox1.DisplayMember = "CustomerName"
    Me.ComboBox1.ValueMember = "CustomerID"
    For Each CustomersRows In DS.Customers.Rows
    Me.ComboBox1.Items.Add(CustomersRows.CustomerName)
    Next


    فقط وقتی که از شیء Binding استفاده میکنم و اون رو روی ComboBox تنظیم میکنم میتونم Selected Value رو بدست بیارم. خواهشن راهنمایی کنید.

    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    نقل قول: مقدار Value بعد از انتخاب آیتم در ComboBox

    سلام دوستان

    پاسخ سوال رو در سایت دیگر گرفتم

    اینطور که پیداست SelectedValue در خصوص combobox فقط زمانی جواب میده که DataSource رو مقداردهی کنی. این مقدار باید یک DataTable باشد، حالا یا ا استفاده از کد نویسی و یا با استفاده از شیء Binding.
    با این حال کد نهایی برای پُر کردن combobox که بشه از دستور SelectedValue استفاده کدر بصورت زیر می باشد:

    Dim CustomersTA As New CustomersTableAdapter
    Dim DS As New test2DataSet
    CustomersTA.Fill(DS.Customers)
    Dim CustomersRows As test2DataSet.CustomersRow
    Dim DT As New DataTable
    DT.Columns.Add("CustomerID", GetType(Integer))
    DT.Columns.Add("CustomerName", GetType(String))
    For Each CustomersRows In DS.Customers.Rows
    DT.Rows.Add(CustomersRows.CustomerID, CustomersRows.CustomerName)
    Next
    Me.ComboBox1.DisplayMember = "CustomerName"
    Me.ComboBox1.ValueMember = "CustomerID"
    Me.ComboBox1.DataSource = DT


    البته من از DataSet برای برقراری با جداول استفاده کردم که اگه دوست داشته باشید، با دستورات SQL هم میشه اینکارو کرد.
    آخرین ویرایش به وسیله mmbguide : یک شنبه 03 آذر 1392 در 21:32 عصر

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر آسمان خدا
    پست
    7

    نقل قول: مقدار Value بعد از انتخاب آیتم در ComboBox

    سلام دوستان
    من همین مشکل رو دارم اما با entity frmework برای C#‎ کدنویسی کردم
    نمیتونم مقدار selected value که id هست رو بگیرم
    کسی راه حلی داره
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 20:05 عصر
  2. به دست آوردن مقدار موجود در آیتم انتخاب شده ی combobox
    نوشته شده توسط pooneh_zn در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 آذر 1390, 23:13 عصر
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 30 بهمن 1386, 10:15 صبح
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 27 بهمن 1386, 16:51 عصر
  5. انتخاب ایتم ComboBox با استفاده از مقدار Value Member
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آبان 1386, 21:17 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •