نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تبدیل شبه کد به سینتکس جاوا

  1. #1

    تبدیل شبه کد به سینتکس جاوا

    سلام
    میخواستم اساتید این شبه کد ارزيابی پرانتزهای يك عبارت رو به زبان جاوا بازنویسی کنند لطفن

    یک برنامه کامل و قابل اجرا

    Balance:=True
    i:=0
    while (Balance = True and i<=Length(Q))
    if (Q[i] = '(' )
    Push('(')
    else if (Q[i] = ')' )
    if (IsEmpty() )
    Balance = false
    else
    Pop(x);
    end if
    i:=i+1
    end while
    if (IsEmty() )
    Expression is Balanced
    end if

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    همین حوالی!
    پست
    88

    نقل قول: تبدیل شبه کد به سینتکس جاوا

    به نظر میاد که این یه تکلیف درسی باشه تا یه تمرین

    پیشنهاد میکنم خودتون سعی کنین بنویسین، تا اینکه آمادشو بدست بیارین.

    کمتر از سه دقیقه زمان میخواد کد نویسیش!!

  3. #3

    نقل قول: تبدیل شبه کد به سینتکس جاوا

    بنده خانه دار هستم :)

    با کمی تغییر در عملگرهای این شبه کد ، تبدیل میشه به یه کد c !

    به هرحال موضوع حل شد !

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: تبدیل شبه کد به سینتکس جاوا

    بدونه منظور و غرض دارم میگم:
    شما اگه این شبه کد رو نمیتونید به کد زبان مربوط تبدیل کنید بهتره که برنامه نویسی رو ادامه ندید.
    اگر می تونید اینکار رو بکنید پس اینجا نپرسیدش.

  5. #5

    نقل قول: تبدیل شبه کد به سینتکس جاوا

    برنامه نویسی نمیکنم که بخوام ادامه ش ندم :)
    فقط به الگوریتمها و مطالعه شون علاقه دارم
    و هروقت فرصت داشته باشم کتابهاشونو مطالعه میکنم تا جائی که بتونم سردربیارم !

    من 6 سال پیش ارشد مدیریت تمام کرده ام و قبلش هم کارشناسی نرم افزار میخوندم :)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: تبدیل شبه کد به سینتکس جاوا

    به هر حال من ترجیح میدم همیشه گاهی کمی رک و تند حرف بزنم و فکر می کنم این می تونه بدرد شنونده بخوره. در مورد شما که شکی بهتون وارد نمیکنه چون از روی علاقه داری اینکارو میکنی.
    البته به هر حال کارشناسیش رو خوندی این رشته رو...
    امیدوارم موفق باشید و سوالاتون رو همیشه اینجا بپرسید

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    129

    نقل قول: تبدیل شبه کد به سینتکس جاوا

    دوستان تو کارشناسی نرم افزار چی یاد میدن دقیقا!!!!
    آخرین ویرایش به وسیله asdasd123123 : سه شنبه 02 اردیبهشت 1393 در 15:48 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تبدیل شبه کد الگوریتم فروشنده دوره گرد ( یافتن کوتاه ترین مسیر) به کد C++‎‎
    نوشته شده توسط EbiPenMan در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 18 دی 1393, 16:27 عصر
  2. اشکال در تبدیل شبه کد به زبان دلفی
    نوشته شده توسط mnakhaei67 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 30 شهریور 1390, 10:33 صبح
  3. تبدیل عکس به آرایه در جاوا ...
    نوشته شده توسط ronak_a در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 31 تیر 1389, 21:23 عصر
  4. تبدیل جاوا اسکریپت به Applet ؟
    نوشته شده توسط gbg در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 09 اردیبهشت 1384, 00:37 صبح
  5. توصیه نمیشود : تبدیل فایلهای جاوا به exe
    نوشته شده توسط hotice در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1383, 01:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •