صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمایش نتایج 81 تا 115 از 115

نام تاپیک: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

  1. #81

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط greenkit مشاهده تاپیک
    من پوشه بدون سورس ناپ کامرس 3.5 رو در پوشه روت کپی کردم
    حالا برای نصب چکار باید بکنم؟
    دیتابیس با یوزر رو ساختم
    و وقتی در آدرس بار میزنم www.domin.com/install/install.aspx ی صفحه سفید میاد
    میشه راهنماییم کنید

    شما باید permission بدید به پوشه های plugin , content , bin

    ------------------------
    http://kohan-co.net

  2. #82

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط masoud60 مشاهده تاپیک
    شما باید permission بدید به پوشه های plugin , content , bin

    ------------------------
    http://kohan-co.net
    مشکل از هاسته ، رو یک هاست دیگه تست کردم نصب شد ولی دسترسی کل پوشه هارو رو read، write گذاشتم
    ی سوال دیگه دارم
    برا مهاجرت از 3.4 به 3.5 چکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟
    از انجمن nopcommerce متوجه شدم باید پوشه nopCommerce_3.50_NoSource.zip رو بزارم روی هاست و بعد از نصب برم سراغ فایل های Settings.txt و InstalledPlugins.txt و image هامو که در نسخه 3.4 بوده رو کپی کنم روی نسخه 3.5
    اگر تا اینجاش درست بوده باقیش رو شما بگید چون تو این مرحله ظاهرا باید دیتابیس قبلی و فعلی رو با هم یکی کنیم که دقیق نمیدونم باید چیکار کنم


    اگر به زبان مبتدی بهم بگید ممنون میشم

  3. #83

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نمیخوام اطلاعاتم پاک بشه
    میخوام دست نخورده منتقل بشه
    مرسی

  4. #84

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط masoud60 مشاهده تاپیک
    شما باید permission بدید به پوشه های plugin , content , bin

    ------------------------
    http://kohan-co.net
    مشکل از هاسته ، رو یک هاست دیگه تست کردم نصب شد ولی دسترسی کل پوشه هارو رو read، write گذاشتم
    ی سوال دیگه دارم
    برا مهاجرت از 3.4 به 3.5 چکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟
    از انجمن nopcommerce متوجه شدم باید پوشه
    nopCommerce_3.50_NoSource.zip
    رو بزارم روی هاست و بعد از نصب برم سراغ فایل های
    Settings.txt و InstalledPlugins.txt و image هامو که در نسخه 3.4 بوده رو کپی کنم روی نسخه 3.5
    اگر تا اینجاش درست بوده باقیش رو شما بگید چون تو این مرحله ظاهرا باید دیتابیس قبلی و فعلی رو با هم یکی کنیم که دقیق نمیدونم باید چیکار کنم


    اگر به زبان مبتدی بهم بگید ممنون میشم
    نمیخوام اطلاعاتم پاک بشه
    میخوام دست نخورده منتقل بشه
    مرسی

  5. #85

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    کسی نیست جواب مارو بده
    میخوام از ناپ کامرس 3.4 به 3.5 مهاجرت کنم بدون اینکه اطلاعاتم حذف بشه
    لطفا به زبان ساده نوضیح بدید

  6. #86

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    با سلام
    روش ارتقا از 3.4 به 3.5 به شرح ذیل می باشد

    1- دانلود نسخه 3.5 از وب سایت nopcoomerce
    2- از کلیه فایلهای سایت فعلی و دیتابیس backup بردارید
    3- از آدرس فوق فایل upgrade scrip رو هم دانلود کنید و فایل رو برای دیتابیس فعلی اجرا نمایید
    4- کلیه فایلهای سایت خودتون به غیر از app_data\settings.txt و app_data\installedplugins.txt (در صورتی که دیتابیس شما sql ce باشد فایل دیتابیس *.sdf رو پاک نکنید) پاک کنید
    5- فایلهای نسخه جدید رو به غیر از فایلهای فوق به پوشه سایت خود منتقل کنید
    6- تمام

    ---------------------------------
    http://kohan-co.net

  7. #87

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    تشکر از پاسختان
    فقط این قسمت رو یکم توضیح میدید که دقیقا چیکار باید بکنم ؟؟؟
    *
    از آدرس فوق فایل upgrade scrip رو هم دانلود کنید و فایل رو برای دیتابیس فعلی اجرا نمایید*
    و اینکه در این قسمت *

    فایلهای نسخه جدید رو به غیر از فایلهای فوق به پوشه سایت خود منتقل کنید* تکلیف عکسهای اون سایت 3.4 چی میشه؟؟؟ اونارم باید انتقال بدم؟
    ودر آخر پلاگین درگاه پرداخت بانک ملت که روی 3.4 بود رو اگر داخل پلاگین ها کپی کنم کار میکنه؟؟؟
    و تکلیف تم های 3.4 که کلی روشون ادیت کردم چی میشه؟آیا با کپی پیست اون مشکلم حله؟راحت اجرا میشه ، اگر نه چجور میشه اونارو ارتقا داد؟

  8. #88

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط greenkit مشاهده تاپیک
    تشکر از پاسختان
    فقط این قسمت رو یکم توضیح میدید که دقیقا چیکار باید بکنم ؟؟؟
    *
    از آدرس فوق فایل upgrade scrip رو هم دانلود کنید و فایل رو برای دیتابیس فعلی اجرا نمایید*
    و اینکه در این قسمت *

    فایلهای نسخه جدید رو به غیر از فایلهای فوق به پوشه سایت خود منتقل کنید* تکلیف عکسهای اون سایت 3.4 چی میشه؟؟؟ اونارم باید انتقال بدم؟
    ودر آخر پلاگین درگاه پرداخت بانک ملت که روی 3.4 بود رو اگر داخل پلاگین ها کپی کنم کار میکنه؟؟؟
    و تکلیف تم های 3.4 که کلی روشون ادیت کردم چی میشه؟آیا با کپی پیست اون مشکلم حله؟راحت اجرا میشه ، اگر نه چجور میشه اونارو ارتقا داد؟
    بند اول سوالتون بستگی به این داره که شما دیتابیس انتخابی تون چی هست sql ce و یا sql server .
    قسمت دوم.
    بله شما باید عکس ها رو منتقل کنید. پلاگین های جدیدی اگر نوشتین یا دانلود و نصب کردین هم به پوشه پلاگین منتقل کنید
    تا این مرحله همه کارهاتون رو انجام بدید و هیچ مشکلی پیش نمیاد بعد فایلهای تم خودتون رو منتقل کنید چون بعضی از تم ها با ورژن جدید مشکل دارن

    ---------------------------------
    http://kohan-co.net

  9. #89

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط masoud60 مشاهده تاپیک
    بند اول سوالتون بستگی به این داره که شما دیتابیس انتخابی تون چی هست sql ce و یا sql server .
    قسمت دوم.
    بله شما باید عکس ها رو منتقل کنید. پلاگین های جدیدی اگر نوشتین یا دانلود و نصب کردین هم به پوشه پلاگین منتقل کنید
    تا این مرحله همه کارهاتون رو انجام بدید و هیچ مشکلی پیش نمیاد بعد فایلهای تم خودتون رو منتقل کنید چون بعضی از تم ها با ورژن جدید مشکل دارن

    ---------------------------------
    http://kohan-co.net
    یوست پلاگین پرداخت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #90

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط greenkit مشاهده تاپیک
    یوست پلاگین پرداخت
    شما سورس این درگاه رو هم دارید؟

  11. #91

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط hadizolfi مشاهده تاپیک
    شما سورس این درگاه رو هم دارید؟
    سلام نه همین رو دارم .... برای نسخه 3.4
    شما درگاه پرداختی دارید به کارم بخوره برای نسخه 3.5 میخوام
    اگر درگاه پیوستی مشکل داره علتش رو بگید چون برا خودمم از کار افتاده
    مرسی

  12. #92

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    دوست عزیز درگاه به درد خورد؟
    درگاهی دارید که برا نسخه 3.5 باشد

  13. #93

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    با سلام خدمت دوستان
    من nopCommerce را کاملا فارسی کردم و امکانات لازم را به آن اضافه کردم و آماده استفاده است.
    مانند : زبان فارسی ، تقویم شمسی ، ارسال پیامک ، درگاه بانک ملت ، بانک سامان ، بانک پاسارگاد ، زرین پال.
    همچنان در حال توسعه و بروز رسانی آن هستم و با توجه به اینکه برای آماده سازی آن زمان زیادی صرف شده. دوستان برای دریافت آن می توانند به آدرس iranmehr3000@yahoo.com ایمیل نمایند.
    همچنین به دنبال قالب فروشگاه ناپ کامرس هستید می توانند به سایت زیر مراجعه نمایید:
    http://www.nop-templates.com

  14. #94
    کاربر دائمی آواتار ERIKA
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    171

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط greenkit مشاهده تاپیک
    یوست پلاگین پرداخت
    من این را اپلود کردم تو فولدر پلاگین درجا به dll اش خطا داد
    sql ce هست

  15. #95

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    چه خطایی داد

    -----------------
    http://kohan-co.net

  16. #96

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط ERIKA مشاهده تاپیک
    من این را اپلود کردم تو فولدر پلاگین درجا به dll اش خطا داد
    sql ce هست
    سلام طراح nopcommerce هستم کاری بود در خدمتم nopcomerce.ir
    با ارائه بهترین درگاه های پرداخت مخصوص ناپ کامرس

  17. #97
    کاربر دائمی آواتار ERIKA
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    171

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط masoud60 مشاهده تاپیک
    چه خطایی داد

    -----------------
    http://kohan-co.net
    سلام این هم عکس خطا که اضافه شد



    melat.jpg

  18. #98

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    شما باید پلاگین ملت رو build کنین و به پوشه اصلی تون dll اون رو کپی کنید.برنامه نمیتونه mellat.dll رو پیدا کنه


    ------------------------
    http://kohan-co.net

  19. #99

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    از دوستان کسی اطلاع داره چطوری میتونیم قیمت هارو تو ناپ کامرس رند کنیم!
    منظورم اینه یه قیمتی رو بتونیم رو به بالا و پایین رند کنیم
    به فرض یه قیمت دارم 396 اونو رند کنه به 400 و یا یه قیمت داریم 391 اونو رند کنه به 390!
    کسی از دوستان روش کار این قضیه رو میدونه؟

  20. #100
    کاربر دائمی آواتار ERIKA
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    171

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    11-04-2015 11-04-54 ب.jpg
    بازم بیلد کردم ابن خطا را داد

  21. #101

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط ERIKA مشاهده تاپیک
    11-04-2015 11-04-54 ب.jpg
    بازم بیلد کردم ابن خطا را داد
    شما سورس این درگاه رو دارید یا کامپایل شده؟

  22. #102

    درگاه پرداخت ، زبان فارسی ، تقویم شمسی ، تم مخصوص nopcommerce

    انواع درگاه پرداخت بانکی ملت ، تجارت ، سامان ، زرین پال و ... متناسب با nopcommerce
    تقویم شمسی ، زبان فارسی ،پلاگین ارسال sms پیامک ، انواع تم و قالب ، هاست ویندوز مخصوص nopcommerce
    و کلیه خدمات مخصوص nopcommerce توسط تیم ما از نسخه 3.0 الی 3.5 با قیمت مناسب توافقی و منصفانه ارائه می گردد
    در صورت نیاز کلیک کنید یا ایمیل بزنید.

    با احترام داوری پور

  23. #103

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    امکانات فروشگاه ساز ناپ کامرس

    زبان فارسی
    درگاه بانک ملت ، سامان ، پاسارگاد ، زرین پال و سایر بانک ها
    سازگاری با انواع کامپیوتر ، لپ تاپ ، تبلت ، موبایل
    پشتیبانی از چندین زبان
    تاریخ شمسی
    امکان تعریف چند فروشگاهی با یکبار نصب
    امکان تعریف چندین فروشنده
    قابلیت دسته بندی محصولات
    بدون محدودیت در تعداد محصولات
    نقد و بررسی محصول و درج تجربیات و نظرات مشتریان برای هر محصول
    امکان تعریف چندین عکس برای یک محصول
    امکان تعریف انواع روش های تخفیف (تخفیف به محصول یا گروه محصولات ، قیمت ویژه ، تعریف بازه زمانی ، تعریف کپن های تخفیف ، تخفیف به اعضای سایت)
    تعریف پیشنهادهای ویژه
    امکان تعریف انواع ویژگی های رنگ ، سایز ، وزن و ...
    تعریف ویژگی های تعاملی محصول با کاربر. مثلا: مشتری رنگ و سایز دستمال کاغذی را هنگام خرید مشخص نماید.
    تعریف محصولات قابل دانلود مانند مقالات ، PDF
    تعریف محصول به عنوان محصول ویژه
    قابلیت Import/Export محصولات
    امکان فروش محصولات دانلودی (دانلود بعد از پرداخت هزینه)
    امکان نمایش "تماس برای قیمت"
    مدیریت فروش
    چاپ فاکتور مشتری
    واریزی مشتریان (پرداخت معوقات و بدهی مشتری از طریق درگاه اینترنتی)
    قابلیت اعمال مالیات
    گزارش وضعیت فروش ، پرفروش ترین ها و ...
    حمل و نقل کالا
    مدیریت موجودی کالا (موجودی کالا ، موجودی بر اساس ویژگی های کالا)
    تولید کنندگان کالا
    مرجوعی کردن کالا
    انبار کالا
    خروجی PDF فاکتور فروش و گزارشات
    گزارش فعالیت مشتریان
    مشتریان آنلاین
    مدیریت مشتریان و نقش ها
    تعیین محصولات مورد علاقه مشتری
    معرفی محصول به دوستان
    معرفی محصول در شبکه های اجتماعی
    بهینه شده برای موتورهای جستجو(SEO- Google Analytics)
    ارسال خبرنامه
    گزارش فعالیت ها و وقایع
    قابلیت تغییر قالب سایت و تعریف چندین تم
    قابلیت نصب پلاگین های اضافه
    امکان تعریف وبلاگ
    اسلایدر
    بازاریابی
    اخبار
    تبلیغات
    سیستم مدیریت محتوا (CMS)
    و ده ها قابلیت دیگر ...
    آخرین ویرایش به وسیله iranmehr3000 : پنج شنبه 17 اردیبهشت 1394 در 15:00 عصر

  24. #104

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    با سلام
    سایت فروشگاه ساز ناپ کامرس فارسی راه اندازی شد:

    http://farsi-nopcommerce.ir

    زبان فارسی ، تقویم شمسی ، درگاه بانک ملت ، سامان ، پاسارگاد ، زرین پال ، قالب و تم و ...


    دوستانی که مایل به همکاری بودند، به iranmehr3000@yahoo.com ایمیل نمایند و یا با شماره 09127857628 تماس حاصل نمایند.



    با تشکر
    وحدت حمیدی

  25. #105

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    nopCommerce فروشگاه سازیه گه میشه بهش اعتماد کرد و در کارهای تجاری ازش بهره برد
    خیلی خوشحالم که سایت فارسیش هم راه اندازی شد
    منتها قیمت هاش خیی بالاست، کاش ما ایرانی ها هم میتونستیم به کار های رایگان فکر کنیم.

  26. #106

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    اساتید محترم کسی هست بگه این ارور برا چیه
    وقتی کاربر میخواد بره تو سبد خرید این ارور رو میده





    Runtime Error

    Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

    Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

    <!-- Web.Config Configuration File -->

    <configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="Off"/>
    </system.web>
    </configuration>

    Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

    <!-- Web.Config Configuration File -->

    <configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
    </system.web>
    </configuration>

  27. #107
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    سلام.
    می خواستم بدونم با توجه به اینکه ما برنامه نویس mvc متبحر داریم و با توجه به اینکه nopecommerce اپن سورس هست آیا افزودن قسمتهایی مثل ارسال پیامک یا اتصال به درگاه بانک ها دشواری خاصی داره یا خیر؟ یعنی اگه کسی دانش asp.net mvc داشته باشه می تونه این قابلیت ها رو بدون دشواری به برنامه اضافه کنه؟ (می خوام بدونم این فروشگاه از این نظر بدقلق هست یا خیر)
    راستش تحقیق راجع به فروشگاه های اپن سورس به من واگذار شده و دارم چند تا فروشگاه رو از نظر توسعه پذیری و انعطاف از نظر شخصی سازی پوسته بررسی می کنم.
    خودم هم asp.net web form کار کردم نه mvc.
    با توجه به این توضیحات ممنون می شم تجربه تون رو در این زمینه بگید.
    خیلی ممنون

  28. #108
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    .................................................. ..................................................

  29. #109

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    سلام میتونید از این سایت پلاگین ها رو بخرید
    noptemp.ir

  30. #110

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    توی فایل web.config سایتتون این کد رو اضافه کنید
    <configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="Off"/>
    </system.web>
    </configuration>
    یا اگه این خط از قبل هست
    <system.web>
    فقط این خط رو زیرش کپی کنید
    <customErrors mode="Off"/>
    بعد مجدد برید تو سبد خرید اونوقت ارور کامل تری بهتون میده که متوجه میشید دلیلش چیه.
    در واقع بصورت پیشفرض وقتی سایت روی هاست ارور میده به دلایل امنیتی نمیگه چرا ارور داده، مگه اینکه با خط زیر :
    <customErrors mode="Off"/>
    براش مشخص کنید که ارور رو بصورت کامل براتون نمایش بده.
    وقتی که فهمیدین مشکل از کجاست و برطرف کردید حتما تنظیمات web.config رو به حالت قبل برگردونید.

  31. #111

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    لطفا یه آدم خیِر پلاگین پرداخت بانک ملت و زرین پال رو بنویسه و رایگان بده بهمون :-(

  32. #112

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    برای ابزارهای ناپ کامرس به سایت ناپ فارسی مراجعه کنید.
    درگاه زرین پال به صورت رایگان وجود دارد.
    http://nopfarsi.ir
    باتشکر

  33. #113

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    قابلیت پلاگین‌نویسی یکی از نقاط قوت ناپ‌کامرس محسوب می‌شه و از این طریق به سادگی می‌تونین هر قابلیتی که نیاز دارین رو بهش اضافه کنین.
    پروژه سورس ناپ‌کامرس چند پلاگین رو به صورت پیشفرض داخل خودش داره که می‌تونین سورسشو بررسی کنین و ایده بگیرین. آموزش‌های خیلی کمی هم برای ناپ وجود داره تا جایی که من دیدم، و آموزش فارسی هم ازش ندیدم. ولی به تازگی سایت http://nopForest.com در حال تهیه آموزش‌های فارسی برای ناپ‌کامرس هستش ک چندین قسمتش هم منتشر شده.

  34. #114

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    تو سایت http://nopforest.com تمامی درگاه‌های پرداخت به صورت رایگان قرار گرفته.

  35. #115

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    تو سایت ناپ ناپ میتونید از جدید ترین اخبار ناپ کامرس و به روز ترین قالب های ناپ کامرس استفاده کنید.
    در ضمن برای آموزش رایگان ناپ کامرس و پشتیبانی ناپ کامرس هم استفاده کنید

صفحه 3 از 3 اولاول 123

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 10 مرداد 1392, 13:41 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 04 اردیبهشت 1388, 21:32 عصر
  3. سوال: ]چرا برای نصبی که با installshield 10.5 ساختمSQL server 2000 را نصب نمی کند؟
    نوشته شده توسط arezoo_khoshrah در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 شهریور 1387, 15:59 عصر
  4. مشکل این کد چیه ؟ چرا connect نمیشه؟
    نوشته شده توسط djscsi در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1387, 03:59 صبح
  5. دیباگر دلفی چیه و چرا جداگونه نصب میشه
    نوشته شده توسط javidtaheri در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 خرداد 1384, 01:01 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •