صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 115

نام تاپیک: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار ERIKA
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    171

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    جالبه
    من اصلا گزینه defult culture ر ا ندارم احتمالا شما از نسخه 3.4 استفاده میکنید ؟!!
    ایشان احتمالا در ارز ها اول ان را اضافخ کردند بعد از اینجا دارند انتخابش میکنند .

  2. #42

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط ERIKA مشاهده تاپیک
    جالبه
    من اصلا گزینه defult culture ر ا ندارم احتمالا شما از نسخه 3.4 استفاده میکنید ؟!!
    ایشان احتمالا در ارز ها اول ان را اضافخ کردند بعد از اینجا دارند انتخابش میکنند .
    ممنون دوست عزیز ، بله من ارز رو اول تعریف کردم بعد رفتم تو قسمت زبان

  3. #43

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود ... رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود!

  4. #44

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    سلام
    چند سوال در مورد نصب ناپ کامرس داشتم کسی هست پاسخ بده؟

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار ERIKA
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    171

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    salam
    بپرسید بتونم کمکنون میکنم

  6. #46

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط ERIKA مشاهده تاپیک
    salam
    بپرسید بتونم کمکنون میکنم
    یه بک آپ از ناپ کامرس 3.4 با دیتابیسش دارم
    میتونم اون رو روی یه هاست و دامنه دیگر استفاده کنم؟

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار ERIKA
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    171

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    بله مشکلی نداره میتونید این کارو انجام بدهید . فقط باید دقت کنید هر دو هاست از یک کانفیگ مشایه استفاده کنند
    تظیمات دیتابیس هم همینطور مشابه باشد

  8. #48

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    منظورتون نام دیتابیسه؟
    توی اون هاست نام فولدر با نام دامین شروع میشد و تو این هاست فولدر با نام دامنه جدید ثبت شده این مشکلی بوجود نمیاره؟

  9. #49
    کاربر دائمی آواتار ERIKA
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    171

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    بله باید نام دیتابیس هم نام باشد
    کلا تنظیمات کانکشن استرینگ باید درست اعمال شود
    نه این مشکلی نداره شما فایل های روت اون را به روت این هاست جدید منتثل نمایید

  10. #50

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    شرمنده
    پنل هاست مشابه هم هستند ولی وقتی دیتابیس میخوام بسازم بطور پیش فرض یک عدد قبلش هست مثل 2000 ولی تو هاست قبلی 1000 بود
    دیتابیس قبلی 1000-green بود ولی جدیده 2000-green شده
    این مشکل بوجود میاره؟

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار ERIKA
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    171

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    اشکال نداره شما تو خط کانکشن استرینگتون این را اعمال کنید
    اونجا نام دیتابیس جدید را بنویسید

  12. #52

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط ERIKA مشاهده تاپیک
    اشکال نداره شما تو خط کانکشن استرینگتون این را اعمال کنید
    اونجا نام دیتابیس جدید را بنویسید
    یعنی پیشوند 2000 مشکلی ایجاد نمیکنه؟
    من نام green رو اضافه کنم حله

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار ERIKA
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    171

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نه شما راهی جز ایجاد کردن ندارید
    فقط نام دیتابیس جدید 2000-green تو کانکشن استرینگ اعماااااااااااااااااااال کنید

  14. #54

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط ERIKA مشاهده تاپیک
    نه شما راهی جز ایجاد کردن ندارید
    فقط نام دیتابیس جدید 2000-green تو کانکشن استرینگ اعماااااااااااااااااااال کنید
    شرمنده من زیاد حالیم نیست
    کانکشن استرینگ چیه؟کجاست؟

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار ERIKA
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    171

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    کانکشن استرینگ خطی هست که ارتباط فابل های شما را بادیتابیس برقرار میکند
    در ادرس web.config در روت اصلی سایت
    اما در ناپ کامرس در مسیر App_Data هست در setting.txt

  16. #56

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط ERIKA مشاهده تاپیک
    کانکشن استرینگ خطی هست که ارتباط فابل های شما را بادیتابیس برقرار میکند
    در ادرس web.config در روت اصلی سایت
    اما در ناپ کامرس در مسیر App_Data هست در setting.txt
    تشکر برم فایلامو لود کنم ی تست بگیرم ببینم درست شد

    فقط کار دیگه ای نیاز نیست؟

  17. #57

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط greenkit مشاهده تاپیک
    تشکر برم فایلامو لود کنم ی تست بگیرم ببینم درست شد

    فقط کار دیگه ای نیاز نیست؟
    جواب نداد
    وقتی دامنه را سرچ میکنم
    صفحه سایت با ارور
    Server Error in '/' Application.


    Object reference not set to an instance of an object.

    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.

    Source Error:

    Line 24: </div>
    Line 25: </div>
    Line 26: @if (!Model.IsLoggedInAsVendor && canManageOrders)
    Line 27: {
    Line 28: <table class="stats">

    Source File: \wwwroot\Administration\Views\Home\Index.cshtml Line: 26

    بالا میاد
    چیکار باید بکنم؟

  18. #58

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    سلام

    چطور میتونم پول رو ریال کنم و فقط ریال باشه تو سیستم

    ------------------------
    http://kohan-co.net

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار ERIKA
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    171

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    شما دات نت فریمورک را ست کردید رو چند باشه
    روال اش رو 4 - 4.5 هست
    طبق هاست قبلی ست کنید

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار ERIKA
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    171

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    از قسمت پیکربندی > ارز > بعد از افزودن ایتم ربال را اضافه کنید
    اول تمام ایتم ها یی که دکمه انتشار شده برای انها تیک خورده را ویرایش نماید و از حالت انتشار در بیاوررید
    حال ریال را که اضافه کرده بودید به عنوان واحد پولی فروشکاه انتخاب نماید
    و در نهایت دکمه ذخیره را بزنید

  21. #61

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط ERIKA مشاهده تاپیک
    شما دات نت فریمورک را ست کردید رو چند باشه
    روال اش رو 4 - 4.5 هست
    طبق هاست قبلی ست کنید
    ست کردم ولی جواب نداد
    بنظر شما ممکنه بخاطر فایل دیتا بیس باشه که رستورش کردم
    چون داخل اون فایل در بعضی جاها نام دیتابیس 1000green قید شده در صورتی که نام دیتابیس فعلیم 2000green هستش

  22. #62
    کاربر دائمی آواتار ERIKA
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    171

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    شما اگر درست کانکشن استرینگ را ست کنید مشکلی پیش نمیاد

  23. #63

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط ERIKA مشاهده تاپیک
    شما اگر درست کانکشن استرینگ را ست کنید مشکلی پیش نمیاد
    درست ست کردم
    دوباره چکش کردم جواب نداد
    شاید ی ریزه کاره ای از قلم افتاده باشه

  24. #64

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط greenkit مشاهده تاپیک
    درست ست کردم
    دوباره چکش کردم جواب نداد
    شاید ی ریزه کاره ای از قلم افتاده باشه
    ممکن هست بخاطره نام فایل باشه؟
    دیتابیس فعلی نامش 2000green و نام فایل بک آپ 1000green
    احتمال داره برا این باشه ؟ البته اینم تست کردم ولی اینجوریم ارور میده
    نظر شما چیه به کدوم راه بچسبم سعی و خطا کنم؟

  25. #65

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط greenkit مشاهده تاپیک
    ممکن هست بخاطره نام فایل باشه؟
    دیتابیس فعلی نامش 2000green و نام فایل بک آپ 1000green
    احتمال داره برا این باشه ؟ البته اینم تست کردم ولی اینجوریم ارور میده
    نظر شما چیه به کدوم راه بچسبم سعی و خطا کنم؟
    با پشتیبانی هم چک کردم ولی جواب نداد کسی هست بگه مشکل از کجاست که این ارور میاد
    Server Error in '/' Application.


    Object reference not set to an instance of an object.

    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.

    Source Error:

    Line 24: </div>
    Line 25: </div>
    Line 26: @if (!Model.IsLoggedInAsVendor && canManageOrders)
    Line 27: {
    Line 28: <table class="stats">


  26. #66

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط ERIKA مشاهده تاپیک
    از قسمت پیکربندی > ارز > بعد از افزودن ایتم ربال را اضافه کنید
    اول تمام ایتم ها یی که دکمه انتشار شده برای انها تیک خورده را ویرایش نماید و از حالت انتشار در بیاوررید
    حال ریال را که اضافه کرده بودید به عنوان واحد پولی فروشکاه انتخاب نماید
    و در نهایت دکمه ذخیره را بزنید
    خیلی ممنون از راهنمایی تون مشکل من حل شد.
    برای اینکه رقم اعشار پول رو درست کنم custom format رو بصورت زیر تنظیم کردم

    ###,###,### ریال

    ----------------------------
    http://kohan-co.net

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار ERIKA
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    171

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نام یوزر و پسورد اتصال به دیتایسش را هم درست زدید؟

  28. #68

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط ERIKA مشاهده تاپیک
    نام یوزر و پسورد اتصال به دیتایسش را هم درست زدید؟
    ممنون از پیگیریتون
    درست شد ولی نفهمیدم مشکل چی بود
    ولی در عوض در پنل مدیریتی وقتی کاری میخوام انجام بدم ی همچین ارورهایی نمایش داده میشه
    Server Error in '/' Application.


    Parser Error

    Description: An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. Please review the following specific parse error details and modify your source file appropriately.

    Parser Error Message: There is not enough space on the disk.


    Source Error:

    Line 1: @model MessageTemplateListModel
    Line 2: @{
    Line 3: //page title

    Source File: /Administration/Views/MessageTemplate/List.cshtml Line: 1
    برا چیه؟

  29. #69
    کاربر دائمی آواتار ERIKA
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    171

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    فضا هاستتون کمه
    There is not enough space on the disk

  30. #70

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط ERIKA مشاهده تاپیک
    فضا هاستتون کمه
    There is not enough space on the disk
    حداقل 80% از فضای هاستم خالیه

  31. #71

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نحوه تعریف کردن File/Folder Permissions به چه شکل باید باشه؟

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار ERIKA
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    171

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    این را دیگه به هاستت بگین
    هاست شاید اشتراکی باشه
    پیام که خود ساییتون داره میده

  33. #73

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط ERIKA مشاهده تاپیک
    این را دیگه به هاستت بگین
    هاست شاید اشتراکی باشه
    پیام که خود ساییتون داره میده
    حتما
    نحوه تعریف کردن
    File/Folder Permissions به چه شکل باید باشه؟

  34. #74

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    چطور می تونیم منو ها رو تغییر بدیم؟


    ---------------
    http://kohan-co.net

  35. #75
    کاربر دائمی آواتار ERIKA
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    171

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    شما به روت دسترسی read write بدید ببینید مشکلتون حل میشه

  36. #76
    کاربر دائمی آواتار ERIKA
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    171

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط masoud60 مشاهده تاپیک
    چطور می تونیم منو ها رو تغییر بدیم؟

    ---------------
    http://kohan-co.net


    منو های کجا را میخایید تغییر بدید
    سایتتون همینه که این زیر زدید ؟
    باید برید داخل مدیریت ------ محتوا تایپیک ها

  37. #77

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط ERIKA مشاهده تاپیک
    منو های کجا را میخایید تغییر بدید
    سایتتون همینه که این زیر زدید ؟
    باید برید داخل مدیریت ------ محتوا تایپیک ها
    منوی جدید میخوام اضافه کنم

    ---------------
    http://kohan-co.net

  38. #78
    کاربر دائمی آواتار ERIKA
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    171

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    این پرتال این قابلیت را نداره که به هر تعداد که میخاین منو اضافه کنید
    یک منو اصلی داره که همه صفحات داخل ان قرار میگیره البته صفحاتی که داخل تابپک هستند
    یک منو دیگه اش هم شامل لیست گروه محصولات هست
    البته یک منو همم داخل ماژل هاش هست که اگر نصب کنیدش ترکیبی کار میکنه ترکیب محصولات و صفحات



    نقل قول نوشته شده توسط masoud60 مشاهده تاپیک
    منوی جدید میخوام اضافه کنم

    ---------------
    http://kohan-co.net

  39. #79

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    سلام
    از دوستان کسی هست منوو راهنمایی کنه؟

  40. #80

    نقل قول: NopCommerce چیه و چرا برای ما مهمه ؟

    من پوشه بدون سورس ناپ کامرس 3.5 رو در پوشه روت کپی کردم
    حالا برای نصب چکار باید بکنم؟
    دیتابیس با یوزر رو ساختم
    و وقتی در آدرس بار میزنم www.domin.com/install/install.aspx ی صفحه سفید میاد
    میشه راهنماییم کنید

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 10 مرداد 1392, 13:41 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 04 اردیبهشت 1388, 21:32 عصر
  3. سوال: ]چرا برای نصبی که با installshield 10.5 ساختمSQL server 2000 را نصب نمی کند؟
    نوشته شده توسط arezoo_khoshrah در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 شهریور 1387, 15:59 عصر
  4. مشکل این کد چیه ؟ چرا connect نمیشه؟
    نوشته شده توسط djscsi در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1387, 03:59 صبح
  5. دیباگر دلفی چیه و چرا جداگونه نصب میشه
    نوشته شده توسط javidtaheri در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 خرداد 1384, 01:01 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •