نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تاریخ شمسی در codeigniter

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اصفهان | کاشان
    پست
    20

    Question تاریخ شمسی در codeigniter

    میخوام از تاریخ شمسی در پروژه codeigniter استفاده کنم , لطفا راهنمایی کنید ؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: تاریخ شمسی در codeigniter

    فایلی که ضمیمه کردم رو در پوشه ی library کپی کنید. (البته فعلا هر کاری میکنم ضمیمه نمیشه . سعی میکنم لینکش رو پیداکنم بزارم براتون)
    حالا در controller این کد رو بنویسید : (البته میشه )

    <?php $pdate = $this->pdate->date("l j F Y");?>

    این باعث لود شدن اون فایل میشه .
    حالا هر جا میخواید تاریخ نمایش داده بشه اینطور در view بنویسید :

    <?php echo $pdate;?>


    البته برای لود فایل موجود در library , میشه از قسمت config , قسمت autoload و قسمت $autoload['libraries'] اسم فایل موردنظر رو بنویسید و لود کنید .

    ----------------------------
    ویرایش : فایل رو آپلود کردم .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله pary_daryayi : دوشنبه 04 آذر 1392 در 07:47 صبح

  3. #3
    کاربر جدید آواتار farzad1120
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    17

    نقل قول: تاریخ شمسی در codeigniter

    نقل قول نوشته شده توسط bustanchi مشاهده تاپیک
    میخوام از تاریخ شمسی در پروژه codeigniter استفاده کنم , لطفا راهنمایی کنید ؟؟
    می تونی از Jdf استفاده کنی. از اینجا دانلودش کن. راهنمای کاملش رو هم توی خود سایتش گذاشته. برای استفاده در CI این فایل رو در پوشه ی helpers کپی کن . اسمش رو به صورت زیر تغییر بده و مثل helper های دیگه لود کن. بعد میتونی از توابعش استفاده کنی.

    jdf_helper.php

  4. #4

    نقل قول: تاریخ شمسی در codeigniter

    درود من کارایی کع گفتین انجام دادم ولی این خطا رو میده موقع رفرش

    An Error Was Encountered

    Non-existent class: Pdate

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2

    نقل قول: تاریخ شمسی در codeigniter

    دوست عزیز بهتره که فایل رو باز کنید . نام کلاس اصلی رو Pdate بذارید و حتما هم فایل لایبرریتون اولش حروف بزرگ باشه Pdate . مشکلتون حل میشه

  6. #6

    نقل قول: تاریخ شمسی در codeigniter

    سلام
    منم نتونستم با کد های بالا
    خداییش یکی نیست دقیق اینو توضیح بده کامل با کد و فایل نمونه ممنون میشم عزیزان کمک کنن

تاپیک های مشابه

  1. تاریخ شمسی در فرم های asp
    نوشته شده توسط bernadet730 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 16 آذر 1387, 12:42 عصر
  2. نظرخواهی راجع به تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط alimrb در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 03 دی 1382, 17:21 عصر
  3. شرمنده! تابع تبدیل تاریخ شمسی به میلادی
    نوشته شده توسط shsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 دی 1382, 21:41 عصر
  4. مقاله: استفاده از تاریخ شمسی در برنامه‌ها
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مهر 1382, 06:29 صبح
  5. تاریخ شمسی - میلادی
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 شهریور 1382, 23:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •