نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با پیاده سازی repository pattern در mvc 4

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    257

    مشکل با پیاده سازی repository pattern در mvc 4

    سلام خدمت همه دوستان. وقت بخیر.
    من یه پروزه بزرگ و خیلی مهم رو استارت زدم که تصمیم داشتم با الگوی ریپازیتوری پیاده سازی کنم .ولی الان یه جایی دیدم که این الگو تا حدودی با دیتابیس فرست (DB First) مشکل داره(این جا رو ببینید).
    از همه دوستانی در این زمینه تجربه ای دارن خواهش میکنم نظرشون رو بگن. بنده در حال حاضر چیکار بکنم؟
    هیچکس نمونه کدی نداره که بهم بده؟
    ایا جایی دیدین که اینطوری کار بشه؟
    اگه میشه راهنمایی کنین

    خیلی ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alireza.tabesh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    164

    نقل قول: مشکل با پیاده سازی repository pattern در mvc 4

    تا جایی که من کار کردم فرق Code First و DB First فقط در تقدم و تأخر اونه . حالا برنامه نویس هرجور راحت باشه . در نهایت ما کلاس هایی که بعنوان شیء لازم داریم رو در اختیار داریم . و بحث repository در design pattern موارد مختلفی داره یک بحثش generic type ها هستند. در لینک شما کاملا توضیح داده شده . دقیقا مشکل شما کجاست ؟
    اینجا

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ferdin
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    120

    نقل قول: مشکل با پیاده سازی repository pattern در mvc 4

    با سلام

    repository pattern در حقیقت باید به عنوان یک data access layer در پروژه استفاده بشه و ربطی به db First نداره. چون به هر حال شما یک دیتابیس دارید حالا به هر روشی code first, db dirst or model first که ایجاد شده باشه.
    هر جایی که نیاز به دیتا هست باید از Repositoryاستفاده بشه و این Pattern هم با unit of work بهتره استفاده بشه.

    http://www.asp.net/mvc/tutorials/get...vc-application


    http://www.codeproject.com/Articles/...sdoneplusright

    به اشتباهی که خیلی ها انجام میدن دقت کنید که نو link Code Project هم توضیح داده.
    Do not expose LINQ
    methods
    Let’s get it straight. There are no complete LINQ to SQL implementations. They all are either missing features or implement things like eager/lazy loading in their own way. That means that they all are leaky abstractions. So if you expose LINQ outside your repository you get a leaky abstraction. You could really stop using the repository pattern then and use the OR/M directly.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: یه نمونه کامل از پیاده سازی Repository Pattern در EntityFramework ؟
    نوشته شده توسط mdssoft در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 آذر 1392, 09:07 صبح
  2. مشکل در پیاده سازی یک چت ساده
    نوشته شده توسط yavari در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اردیبهشت 1386, 08:51 صبح
  3. مشکل در پیاده سازی الگوریتم دیکسترا به زبان C++‎
    نوشته شده توسط myleila در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1385, 13:35 عصر
  4. مشکل در پیاده سازی tab و یک رشته با هم ؟
    نوشته شده توسط Red_RootKit در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 21 شهریور 1385, 17:31 عصر
  5. مشکل در پیاده سازی الگوی فشرده سازی
    نوشته شده توسط CSharp-Assistant در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 27 تیر 1384, 22:29 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •