صفحه 2 از 10 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 362

نام تاپیک: پرداخت درون برنامه ای

  1. #41

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    الکی تلاش نکن
    بازار تو قوانین خودش گفته سیستم پرداخت دیگری را قبول نداره
    اگر از سیستم بازار استفاده نکنی برنامت را منتشر نمیکنه.

  2. #42

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    اصلا من به بازار کاری ندارم من میخواهم به درگاه بانک وصل شم مگه فقط بازار مارکت اندروید

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار unit001
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    قم
    پست
    101

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    کسی تا حالا مصرف پرداخت درون برنامه رو کار نکرده؟
    توی بازار تابعش رو نوشته ولی من که استفاده می کنم برنامه خطا می ده. اگه کسی استفاده کرده لطفا راهنمایی کنه.

    ممنون

  4. #44

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    شما فکر کنم توایمولاتور دارین تست میکنید درون پرداختی با ایمولاتور مشکل داره برا من که اینطوری بود تو دستگاه که تست کردم OK شد

  5. #45

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    هیچ راهی نسیت که بشه به درگاه بانک وصل شد ؟

  6. #46

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    بخدا خیلی گنگ و سخته از کیه دارم رو چند تا مثال کار میکنم باز هم به مشکل بر میخورم اصن کار نمیکنه:(

  7. #47
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    www.iranapp.org
    پست
    569

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    سلام
    اقا کسی نیست به ما کمک کنه
    من پروژه درون پرداخت رو که سالمه از همین پست دانلود کردم و توی اکلیپس با رفع خطاهای خود اکلیپس رفع کردم ولی unfourtanly close میده
    قبلا تونسته بودم ولی الان نمیشه
    وجدانا کمک کنید

  8. #48

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    نقل قول نوشته شده توسط omid_student مشاهده تاپیک
    سلام
    اقا کسی نیست به ما کمک کنه
    من پروژه درون پرداخت رو که سالمه از همین پست دانلود کردم و توی اکلیپس با رفع خطاهای خود اکلیپس رفع کردم ولی unfourtanly close میده
    قبلا تونسته بودم ولی الان نمیشه
    وجدانا کمک کنید
    شما فکر کنم توایمولاتور دارین تست میکنید درون پرداختی با ایمولاتور مشکل داره برا من که اینطوری بود تو دستگاه که تست کردم OK شد

  9. #49

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    نقل قول نوشته شده توسط hamedjj مشاهده تاپیک
    از طریق برنامه trial driver میتونی درست کنی
    من برا تمرین یک پروژه پرداخت درون برنامه ای ساختم

    لینک:
    http://uplod.ir/u9549c6n970b/billing.zip.htm
    سلام
    الان مشکلی که من دارم اون برنامه ای هست که باید در بازار قرار بدیم(همون که از طریق پرداخت درون برنامه ای باید خریداری بشه) مثل بنزین در برنامه trial driver
    این برنامه دقیقا باید چی باشه؟
    چی توش باشه؟
    بعد از خرید باید دانلود بشه؟
    میشه این برنامه ای که شما (hamedjj) توی بازار قرار دادی رو هم اینجا بذارید ببینیم چیه؟منظورم همون برنامه تستی هست که توسط پرداخت درون برنامه در برنامه billing خریداری میشه
    ممنون

  10. #50

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    خیلی سوالت نامفهومه فقط یه توضیح مختصر میدم امیدوارم به جوابت برسی

    اول که پروژه را ایجاد کردی این مجوز را در manifest برنامه قرار میدی و در بازار آپلود میکنی تا درگاه بازار برای شما باز بشه بعد در قسمت برنامه ها سمت راست (قسمت پرداخت درون برنامه ای) ورود میشه و میتونی بری توش و محصولات خودتو ثبت کنی و کد دسترسی به آنها را دریافت کنی

    برنامه billing به صورت کاربر ویژه نوشته شده که کاربر با پرداخت هزینه و عضویت ویژه شدن میتونه به صفحه بعد رجوع کنه
    البته اعلام کردم که این برنامه در شرط پایانی یه مشکل داره که شرط if قرار ندادم و بعضی موقع ارور میداد و بعضی موقع درست کار میکرد.
    همچنین با هر بار ورود برنامه چک میکنه که آیا شما کاربر ویژه هستید یا نه و در برنامه ذخیره نمیشد که برای دفعه های بعدی دیگر نیازی به اینترنت نباشه.
    هیچ چیزی هم نیاز نیست دانلود بشه

    فعلا خیلی سرم شلوغه اما حتما سعی میکنم یه برنامه جامع برای پرداخت درون برنامه ای درست کنم و در نمونه برنامه های کوچک اما مفید قرار بدم.

    مجوز دسترسی :
    <uses-permission android:name="com.farsitel.bazaar.permission.PAY_T HROUGH_BAZAAR"></uses-permission>

  11. #51

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    نقل قول نوشته شده توسط hamedjj مشاهده تاپیک
    خیلی سوالت نامفهومه فقط یه توضیح مختصر میدم امیدوارم به جوابت برسی

    اول که پروژه را ایجاد کردی این مجوز را در manifest برنامه قرار میدی و در بازار آپلود میکنی تا درگاه بازار برای شما باز بشه بعد در قسمت برنامه ها سمت راست (قسمت پرداخت درون برنامه ای) ورود میشه و میتونی بری توش و محصولات خودتو ثبت کنی و کد دسترسی به آنها را دریافت کنی
    میتونی بری توش و محصولات خودتو ثبت کنی
    ممنون از جوابتون
    دقیقا منظور از محصولات چیه؟
    منم پروژم به صورت کاربر ویژه هست
    باید چه محصولی رو قرار بدم (مشکل من اینه)

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    چیزی که من فهمیدم:

    1-برنامه ای که باید در بازار قرار بدیم ولی درخواست انتشارشو ندیم،همون برنامه اصلیه که فقط یک مجوز بهش اضافه شد
    2-محصولات فقط یک شناسه است و چیز قابل دانلودی نیست.

    آیا درست فهمیدم؟
    آخرین ویرایش به وسیله dc-master : یک شنبه 11 اسفند 1392 در 18:54 عصر

  12. #52

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    کاملا درسته
    منظور از این نیست که یعنی توضیحات و قیمت اون کاری که قراره انجام بشه
    مثلا قراره با پرداخت 100 تومان شما به کاربر ویژه تبدیل بشوید
    خوب وارد پرداخت درون برنامه ای در پنل بازار خود میشوید و نام (مثلا premium) و قیمت و توضیحات مربوطه را وارد میکنید که بازار وقتی کاربر را به صفحه پرداخت خود ببره بتونه قیمت و توضیحات لازم را به کاربر بده
    این میشه محصول
    اینم یه عکس از محصول برنامه billing

    آخرین ویرایش به وسیله hamedjj : چهارشنبه 14 اسفند 1392 در 23:55 عصر

  13. #53

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    نقل قول نوشته شده توسط hamedjj مشاهده تاپیک
    از طریق برنامه بازار
    باید نرم افزار بازار رو گوشی نصب باشه
    آقا من پروژه TrivialDrive و پروژه Billing شما رو تست کردم اما هر چی خط به خط مرور میکردم، بازم خطا میداد. تا اینکه یادم افتاد روی شبیه سازم اصلا بازار نصب نیستش.
    خلاصه سوتی بزرگی بود، گفتم اینجا بگم که دوستان دیگه هم در جریان باشن.

  14. #54

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    ویدیوی آموزشی برای پرداخت درون برنامه ای هست؟ در حد مبتدی

  15. #55

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    فارسی نه
    انگلیسی تو youtube سرچ کن ، شاید!!

  16. #56

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    سرچ کردم قبلا چیزی پیدا نکردم

  17. #57

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    سلام عزیزان
    روی ایمولاتور میشه برنامه بازار رو نصب کرد آیا ؟؟؟ که بشه پرداخت درون برنامه ای رو تست کنیم ؟

  18. #58
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    نقل قول نوشته شده توسط poorman مشاهده تاپیک
    سلام عزیزان
    روی ایمولاتور میشه برنامه بازار رو نصب کرد آیا ؟؟؟ که بشه پرداخت درون برنامه ای رو تست کنیم ؟
    اره میشه نصب کرد
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  19. #59

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    نقل قول نوشته شده توسط gwtw2013 مشاهده تاپیک
    سرچ کردم قبلا چیزی پیدا نکردم
    اینم ویدئو آموزش پرداخت درون برنامه ای :
    http://www.youtube.com/watch?v=-h2ESH71hAI

    اینم پروژه ویدئو بالا:
    http://upir.ir/files92be/c4e07b7fb9871.zip

    .................................................. ........................................

    آموزش پرداخت درون برنامه ای برای انجین پونیتی:
    http://www.youtube.com/watch?v=ieNFQtCdNEQ

    .................................................. .......................................

    آموزش پرداخت درون برنامه ای با سرویس MoVend:
    http://www.youtube.com/watch?v=0CnPUsq3P-I
    آخرین ویرایش به وسیله hamedjj : پنج شنبه 15 اسفند 1392 در 20:44 عصر

  20. #60

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    آقا وقتی من اون فایل های مورد نیاز که باید توی پوشه پروژه کپی بشن رو کپی میکنم هزارتا ارور دارم .فقط تونستم ارورهای مربوط به نام پکیج رو فیکس کنم.ارورهائی که فایل درون پرداخت میده رو هرچی فیکس میکنم دوباره برمیگرده حالت اول

  21. #61

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    این مقاله را بخون شاید درست شد
    درباره ارور پرداخت درون برنامه ایه
    http://www.wakeupsun.com/tutorial/so...oogle-android/

    من که هیچ اروری دریافت نمیکنم و نمیدونم چطور برطرفشون کنم

  22. #62

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    نقل قول نوشته شده توسط rubiks.kde مشاهده تاپیک
    اره میشه نصب کرد
    ممنون، خب جالا چطوری نصب کنم !!!؟؟؟

  23. #63
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    نقل قول نوشته شده توسط poorman مشاهده تاپیک
    ممنون، خب جالا چطوری نصب کنم !!!؟؟؟
    با شبیه ساز برو بازار و بعد دانلود و بعد هم نصب
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  24. #64

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    برای منم اینجوری بود درستش کردم
    برو روی پروژت راست کلیک کن و Properties رو بزن
    بعد برو تو قسمت
    Java Compiler
    و تیک
    Enable Project Specific Settings را بردار
    و ok کن برای من که درست شد .
    درست شد خبر کن

  25. #65

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    یه سوال تو پروژه حمید بعد از آپدیت ui اونو چه جوری ذخیره کنیم که دفعه های بعد هم دیگه صفحه خرید برنامه رو نشون نده و همون Intent خودومون رو بده (شرمنده تازه کارم )
    این جا رو میگم

    public void updateUi() {
    // update the car color to reflect premium status or lack thereof
    btn1.setOnClickListener(new OnClickListener() {

    @Override
    public void onClick(View arg0) {
    Intent intent = new Intent(Main.this, Page2.class);
    startActivity(intent);

    }
    });


    }

  26. #66

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    تو برنامه حامد برای امنیت دیتا ذخیره نمیشه و هر بار چک میشه
    برای ذخیره دیتا باید از sharedprefences باید استفاده کنی
    آخر کلاس mainactivity برنامه trivial driver را نگاه بنداز
        void saveData() {


    /*
    * WARNING: on a real application, we recommend you save data in a secure way to
    * prevent tampering. For simplicity in this sample, we simply store the data using a
    * SharedPreferences.

    */


    SharedPreferences.Editor spe = getPreferences(MODE_PRIVATE).edit();
    spe.putInt("tank", mTank);
    spe.commit();
    Log.d(TAG, "Saved data: tank = " + String.valueOf(mTank));
    }


    void loadData() {
    SharedPreferences sp = getPreferences(MODE_PRIVATE);
    mTank = sp.getInt("tank", 2);
    Log.d(TAG, "Loaded data: tank = " + String.valueOf(mTank));
    }


  27. #67

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    ممنون از گپ گفتتون من نیم ساعته راهش انداختم
    ی سوال
    این چیه
    static final int RC_REQUEST = 10001;
    آخرین ویرایش به وسیله mohsen.hex : جمعه 23 اسفند 1392 در 12:11 عصر

  28. #68

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    کد درخواستی برای پیگیری خرید

    از کدوم روش استفاده کردی؟
    هر بار برنامه premium بودن کاربر را چک میکنه یا با SharedPreferences ذخیره میکنه؟

  29. #69

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    نقل قول نوشته شده توسط hamedjj مشاهده تاپیک
    کد درخواستی برای پیگیری خرید

    از کدوم روش استفاده کردی؟
    هر بار برنامه premium بودن کاربر را چک میکنه یا با SharedPreferences ذخیره میکنه؟
    یعنی چی؟ ب چ دردی میخوره؟ تغیریش بدم چی میشه؟ رنجش چی هست؟؟
    دومی اخه اگه کاربر اینترنت نداشته باشه برنامه از کار میوفته و کاربر ناراضی و ... عمه ...

  30. #70

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    هیچی ... چیزه خاصی نیست
    یه کده برای پیگیری سیستم خرید شما
    مربرط میشه به سیستم درون خرید
    تغییرش بده ... هر چی دوست داری بزار

  31. #71

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    نقل قول نوشته شده توسط hamedjj مشاهده تاپیک
    هیچی ... چیزه خاصی نیست
    یه کده برای پیگیری سیستم خرید شما
    مربرط میشه به سیستم درون خرید
    تغییرش بده ... هر چی دوست داری بزار
    آقا حامد هنوز وقت نشده سورس پرداخت درون برنامه ای را درست کنین؟ما خیلی احتباج داریم؟

  32. #72

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    هنوز نه
    چند روز دیگه شروع میکنم به ساختن
    سعی میکنم تمام جزئیات پرداخت درون برنامه ای (کالای مصرفی و ...) تا درون برنامه قرار بدم
    ممکنه مثلا کالای مصرفی را نتونم پیاده سازی کنم یا زمان ببره
    اول برنامه اولیه را میزارم تو سایت بعد کم کم کاملش میکنم تا بچه ها زیاد معطل نشن
    فعلا

  33. #73

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    نقل قول نوشته شده توسط hamedjj مشاهده تاپیک
    هنوز نه
    چند روز دیگه شروع میکنم به ساختن
    سعی میکنم تمام جزئیات پرداخت درون برنامه ای (کالای مصرفی و ...) تا درون برنامه قرار بدم
    ممکنه مثلا کالای مصرفی را نتونم پیاده سازی کنم یا زمان ببره
    اول برنامه اولیه را میزارم تو سایت بعد کم کم کاملش میکنم تا بچه ها زیاد معطل نشن
    فعلا
    سلام آقا حامد من پروژه trivia بازار را گرفتم و رو گوشیم نصب کردم اما فورس کلوز میده علتش نمیدونین چیه؟

  34. #74

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    چون نام محصولات در اون پروژه قرار داده نشده

    public class MainActivity extends Activity {
    // Debug tag, for logging
    static final String TAG = "TrivialDrive";

    // Does the user have the premium upgrade?
    boolean mIsPremium = false;

    // Does the user have an active subscription to the infinite gas plan?
    boolean mSubscribedToInfiniteGas = false;

    // SKUs for our products: the premium upgrade (non-consumable) and gas (consumable)
    static final String SKU_PREMIUM = "premium";
    static final String SKU_GAS = "gas";

    // SKU for our subscription (infinite gas)
    static final String SKU_INFINITE_GAS = "infinite_gas";


    برو تو پوشه SDK
    sdk\extras\google\play_billing
    اونجا پروژه اصلی trivial هست (البته با مارکت گوگل)

  35. #75

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    نقل قول نوشته شده توسط hamedjj مشاهده تاپیک
    چون نام محصولات در اون پروژه قرار داده نشده

    public class MainActivity extends Activity {
    // Debug tag, for logging
    static final String TAG = "TrivialDrive";

    // Does the user have the premium upgrade?
    boolean mIsPremium = false;

    // Does the user have an active subscription to the infinite gas plan?
    boolean mSubscribedToInfiniteGas = false;

    // SKUs for our products: the premium upgrade (non-consumable) and gas (consumable)
    static final String SKU_PREMIUM = "premium";
    static final String SKU_GAS = "gas";

    // SKU for our subscription (infinite gas)
    static final String SKU_INFINITE_GAS = "infinite_gas";


    برو تو پوشه SDK
    sdk\extras\google\play_billing
    اونجا پروژه اصلی trivial هست (البته با مارکت گوگل)
    ما منتظریم دیگه ان شاءالله تا عید نوروز درون برنامه ای را آماده می کنید.

  36. #76
    کاربر دائمی آواتار raha_jon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    بعضی ها چقد مردن!!وقتی میبینن یک برنامه فروش خوبی داره ف
    پست
    480

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    سلام لطفا برای پرداخت درون برنامه ای یک فیلم فارسی درست کنید ممنون.
    برای کافه بازار یا هم برای کندو

    ممنون

  37. #77

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    سلام بچه ها
    بهتون قول داده بودم پروژه پرداخت درون برنامه ای را بسازم
    این پروژه ساخته شد و در نمونه برنامه های کوچک اما مفید قرار داده شد

    لینک

    حتما توضیحاتی که در github قرار دادم را بخوانید و اگر سوالی داشتید میتونید تو همین تاپیک ازم بپرسید
    محصولات قابل مصرف را هنوز به این پروژه اضافه نکردم که هر موقع وقت داشتم حتما این کار را میکنم
    اما فعلا سرم شلوغه
    ممنون از صبر و تحملی که به خرج دادید

  38. #78

    Question نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    سلام
    برای من خطا میده
    برنامه اجرا میشه اما وقتی بر روی دکمه ( OnlinePremium ) کلیک میکنم خطا میده.

    البته من تو بازار برنامه ای وارد نکردم فقط میخوام برای تست ببینم کار میده این کده یا نه

    اینم خطاش:

    FATAL EXCEPTION: main
    java.lang.RuntimeException: Unable to start activity ComponentInfo{com.hamedjj.bazaarinappbilling/com.hamedjj.bazaarinappbilling.OnlinePremium}: java.lang.IllegalStateException: IAB helper is not set up. Can't perform operation: queryInventory
    at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(A ctivityThread.java:2180)
    at android.app.ActivityThread.handleLaunchActivity(Ac tivityThread.java:2230)
    at android.app.ActivityThread.access$600(ActivityThre ad.java:141)
    at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(Activit yThread.java:1234)
    at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:99 )
    at android.os.Looper.loop(Looper.java:137)
    at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.jav a:5041)
    at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCa ller.run(ZygoteInit.java:793)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit .java:560)
    at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)
    Caused by: java.lang.IllegalStateException: IAB helper is not set up. Can't perform operation: queryInventory
    at com.hamedjj.bazaarinappbilling.util.IabHelper.chec kSetupDone(IabHelper.java:756)
    at com.hamedjj.bazaarinappbilling.util.IabHelper.quer yInventoryAsync(IabHelper.java:589)
    at com.hamedjj.bazaarinappbilling.util.IabHelper.quer yInventoryAsync(IabHelper.java:616)
    at com.hamedjj.bazaarinappbilling.OnlinePremium$3.onI abSetupFinished(OnlinePremium.java:71)
    at com.hamedjj.bazaarinappbilling.util.IabHelper.star tSetup(IabHelper.java:267)
    at com.hamedjj.bazaarinappbilling.OnlinePremium.onCre ate(OnlinePremium.java:62)
    at android.app.Activity.performCreate(Activity.java:5 104)
    at android.app.Instrumentation.callActivityOnCreate(I nstrumentation.java:1080)
    at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(A ctivityThread.java:2144)
    ... 11 more

    لطفا بگید مشکل از کجاست
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله kinglove0111 : یک شنبه 17 فروردین 1393 در 17:01 عصر

  39. #79

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    همین الان دوباره برنامه را امتحان کردم و هیچ مشکلی نداشت
    آخرین نسخه برنامه بازار رو امولاتور شما نصب هست؟

  40. #80

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای

    سلام ممنون که جواب دادید.
    برنامه کافه بازار را نصب کردم مشکل برطرف شد.

    اما چندتا سوال برام پیش آمد که اگر میشه پاسخ دهید. با تشکر

    1. اگر کاربر بر روی دکمه ( online Premium ) کلیک کند و برنامه کافه بازار بر روی گوشیش نصب نباشد برنامی ما خطا میده و می پیره بیرون و این یک اشکال بزرگ است.

    2. اگر کاربر بر روی دکمه ( save premium ) کلیک کند و برای بار اول برنامه کافه بازار بر روی گوشیش نصب باشد و برنامه را خریداری کند و برای دفعات بعد که به برنامه مراجعه میکند دیگر نیازی به وصل شده به برنامه کافه بازار ندارد چون در خود برنامه اطلاعات را ذخیره کرده است. اشکال اینجاست که اگر کاربر برنامه کافه بازار را پاک کرده باشد برنامه ما هم دیگه اجرا نمیشه و خطا میده و می پره بیرون.

    آیا میشه برای این دو سوال کاری کرد؟
    مثلا: برای اولی یک پیام بده که برنامه کافه بازرا بر روی گوشی شما نصب نیست.
    برای دومی نباید خطا بده و برنامه اگر خریداری شده اجرا بشه و اگر خریداری نشده یک پیام بده که برنامه کافه بازار نصب نیست.

    برنامه اینطوری بشه خیلی عالی میشه نه

صفحه 2 از 10 اولاول 1234 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. شماره گیری اتوماتیک از درون برنامه
    نوشته شده توسط مهران جمشیدی در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 18 آبان 1387, 06:23 صبح
  2. اجرای یک کد دلفی از درون برنامه دلفی
    نوشته شده توسط Mahdavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 17 آذر 1382, 14:46 عصر
  3. پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 03 آذر 1382, 02:04 صبح
  4. Disconnect از درون برنامه
    نوشته شده توسط ساران سافت در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 29 آبان 1382, 14:56 عصر
  5. اجرای برنامه های exe از درون برنامه دلفی
    نوشته شده توسط reza5 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 30 مهر 1382, 17:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •