نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تبدیل currency به string

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    1,975
    تشکر کردن
    156
    192 بار تشکر شده در 108 پست

    تبدیل currency به string

    سلام

    من یه فیلدی دارم از نوع currency می خوام اون رو به String تبدیل کنم

    چطور اینکار ممکنه و بر عکس اون چطوریه؟

    یه فرمتی داره به حالت
    CurrtoStr
    این رو یه مثال اگه میشه برام بزنید

    تشکر

  2. #2
    VIP آواتار mzjahromi
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    ...
    سن
    38
    پست
    3,283
    تشکر کردن
    12
    398 بار تشکر شده در 229 پست
    من یه فیلدی دارم از نوع currency می خوام اون رو به String تبدیل کنم
    این یه راهشه

    Edit1.Text:=FormatFloat('#,###.##',AdoQuery1.Field ByName('Price').AsFloat);

    اینم ببینید بد نیست
    http://www.barnamenevis.org/sh...ight=strtoint1
    You never know what you can do until you try

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mohamadmjk
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بروجن
    پست
    50
    تشکر کردن
    6
    2 بار تشکر شده در 2 پست
    برای این کار بنویسید :
    label1.caption:=CurrToStr(fieldname)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    1,971
    تشکر کردن
    221
    574 بار تشکر شده در 380 پست
    از Casting هم میشه استفاده کرد ولی برعکسشو ؟

تاپیک های مشابه

  1. نمایش فیلدها به صورت currency
    نوشته شده توسط davoodmz در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنجشنبه 09 مهر 1388, 23:37 بعد از ظهر
  2. فارسی کردن فیلد Currency در گزارش ؟
    نوشته شده توسط am_abbas65 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 14 شهریور 1386, 12:35 بعد از ظهر
  3. نوع Currency در اکسل .. در دلفی
    نوشته شده توسط merced در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 13 مرداد 1386, 10:21 قبل از ظهر
  4. حل مشکل Currency در ویندوز و دلفی
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنجشنبه 05 مرداد 1385, 21:29 بعد از ظهر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •