نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نمایش اطلاعات بانک اطلاعاتی با استفاده از چک باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار p30online
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    ایــــــــــــــــران
    پست
    509

    Question نمایش اطلاعات بانک اطلاعاتی با استفاده از چک باکس

    دوستان من می خوام وقتی روی چک باکس کلیک کردم اطلاعات نمایش داده شود و در صورت برداشتن علامت چک باکس نمایش داده نشود ؟

    این فرممه
    <form method="post" action="">
    <input type="checkbox" name="haval" onclick="search_haval()" />raitel<br />
    <input type="checkbox" name="irancell" onclick="search_irancell()" />irancell</br>
    </form>



    این هم جی کوئری من برای نمایش اطلاعات دو بانک

    نمایش بانک اول در صورت علامت خوردن
    function search_haval(id){

    document.getElementById("search_haval").style.disp lay='block';
    document.getElementById("search_irancell").style.d isplay='none';



    نمایش بانک دوم در صورت تیک خوردن

    function search_irancell(id){

    document.getElementById("search_irancell").style.d isplay='block';
    document.getElementById("search_haval").style.disp lay='none';


    من می خوام طوری باشد که اگر دو تا بانکم انتخاب بودند ،اطلاعات دوتا نمایش داده بشود و اگر دوتا بود بعد خواستم یکی باشد یکی را نمایش بدهد!

    برنامه من روی هر کدوم که کلیک کنم اطلاعات همان را نمایش می دهد چه از قبل تیک هورده باشد چه نباشد !

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار p30online
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    ایــــــــــــــــران
    پست
    509

    نقل قول: نمایش اطلاعات بانک اطلاعاتی با استفاده از چک باکس

    ممنون مشکلم حل شد !این هم فایلش شاید بدرد دوستان خورد!


    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Untitled Document</title>
    <script src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js' type='text/javascript'><!--mce:0--></script>
    </head>

    <body>

    <input type="checkbox" class="check1" value="div1" />
    <input type="checkbox" class="check1" value="div2" />
    <div id="div1" style="display:none; width:100px; height:100px; background-color:red;"></div>

    <div id="div2" style="display:none; width:100px; height:100px; background-color:blue;">
    <?php
    include('config/connect.php');
    $sql = "SELECT *
    FROM `table_name`";
    $result = mysql_query ($sql, $conn);

    while($rows=mysql_fetch_assoc($result))
    {
    echo "<div style=margin: auto; >";

    echo "<ul>";
    echo "<li>";
    echo "<div class=haval_image>";
    echo "</div>";

    echo $rows['fildname']."<br>";
    echo $rows['fildname']."<br>";
    echo $rows['fildname']."<br>";
    echo $rows['fildname']."<br>";
    echo $rows['fildname']."<br>";
    echo "</li>";
    echo "</ul>";
    //echo "<br>";
    echo "</div>";
    }
    ?>

    </div>

    <script>
    $('.check1').click( function(){
    if( $(this).prop('checked') == true )
    $('#' + $(this).val() ).show(300);
    else
    $('#' + $(this).val() ).hide(300);
    });
    </script>
    </body>
    </html>

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 شهریور 1392, 09:36 صبح
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1392, 00:04 صبح
  3. سوال: نمایش اطلاعات بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط behruz999 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 01 اسفند 1390, 11:43 صبح
  4. سوال: مشکل در نمایش اطلاعات بانک اطلاعاتی sql در یتا گرید
    نوشته شده توسط majid_quds در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 شهریور 1390, 14:37 عصر
  5. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 24 اسفند 1389, 14:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •