نمایش نتایج 1 تا 29 از 29

نام تاپیک: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

  1. #1

    Exclamation اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    با سلام. بنده با ویژوال بیسیک 2010 یه برنامه نوشتم. یه پایگاه داده هم با SQL Server 2008 ساختم که میخوام این رو رو بهم لینک کنم.
    البته لینک کردن با موفقیت انجام گرفته و وقتی اطلاعات رو در فرمی که ساختم وارد و ثبت میکنم، اطلاعات توی دیتابیس ذخیره میشن.

    اینم کدی که استفاده کردم برای ثبت:


    If TextBox1.Text = "" Or TextBox2.Text = "" Or TextBox3.Text = "" Or TextBox4.Text = "" Or ComboBox1.Text = "" Then
    MsgBox("پر کردن همه فیلدها الزامی است", MsgBoxStyle.Information, "توجه")
    Else
    SetData("insert into mydbbank ([fname],[lname],[stdid],[tel],[gen]) values (N'" & TextBox1.Text & "','" & TextBox2.Text & "','" & TextBox3.Text & "','" & TextBox4.Text & "','" & ComboBox1.Text & "')")
    TextBox1.Text = ""
    TextBox2.Text = ""
    TextBox3.Text = ""
    TextBox4.Text = ""
    ComboBox1.Text = ""
    TextBox1.Focus()
    End If


    مشکل اول اینجاست که نمیدونم اطلاعات چطوری باید توسط برنامه فراخوانی بشن. مثلا با وارد کردن شماره دانشجویی یک فرد و فشردن کلیدی، اطلاعات فردی دانشجو (اطلاعات تک تک Column های یک Row توی Textbox های مربوطه) به نمایش در بیاد

    و مشکل دوم اینکه با وارد کردن شماره دانشجویی و فشردن کلید حذف، کلیه اطلاعات اون دانشجو ( Row ) حذف بشه. الان من یه قطعه کد نوشتم اما نمیدونم چرا به جای پاک کردن سطر مربوط به دانشجویی که شماره دانشجوییش وارد شده، تمام سطرها رو پاک میکنه. اینم قطعه کدش:


    Dim mbr As MsgBoxResult
    mbr = MsgBox("do you sure?", MsgBoxStyle.YesNo + MsgBoxStyle.Exclamation + MsgBoxStyle.Information, "Attention")
    If mbr = MsgBoxResult.Yes Then
    SetData("delete from mydbbank where [stdid]=stdid")
    End If


    ضمنا تصویری از ستونهای table دیتابیس رو ضمیمه کردم

    db.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار lastmory
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    221

    نقل قول: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    با سلام
    مقدار شماره دانشجویی رو برابر با اون شماره ای که کاربر وارد کرده قرار بده

    Dim mbr As MsgBoxResult
    mbr = MsgBox("do you sure?", MsgBoxStyle.YesNo + MsgBoxStyle.Exclamation + MsgBoxStyle.Information, "Attention")
    If mbr = MsgBoxResult.Yes Then
    SetData("delete from mydbbank where [stdid]=" & Txt_StdNo.Text )
    End If

  3. #3

    نقل قول: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    ممنونم دوست عزیز، اما جواب نداد :(

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    Dim mbr As MsgBoxResult

    mbr = MsgBox("do you sure?", MsgBoxStyle.YesNo + MsgBoxStyle.Exclamation + MsgBoxStyle.Information, "Attention")

    If mbr = MsgBoxResult.Yes Then

    SetData("delete * from mydbbank where [stdid]=" & Txt_StdNo.Text )

    End If

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    دوست من واسه فراخوانی اطلاعات شخص همونطور که هر شخص یه فیلد مجزا به نام شماره دانشجویی داره با استفاده از شرط ازشا استفاده کن .
    من کدشو واست می ذارم واضحه شما فقط جایگذاری کن مشکلی داشتی بگو واست توضیح بدم . من کلا با ویزاردی کار می کنم و کدهای SQl رو دستی می نویسم . اگه مشکلی بود بازم بگو
    کد جستجو همون فراخوانی خودت :D

    '/// search data ///

    If Txt_StdNo.TextLength > 0 Then

    cmd = New SqlCommand()
    cmd.Connection = con
    cmd.CommandText = "SELECT fname,lname,stdid,tel,gen FROM mydbbank WHERE(stdid=@stdid)"
    cmd.Parameters.Add("@stdid", SqlDbType.NVarChar, max).Value = Txt_StdNo.Text

    con.Open()
    Dim sReader As SqlDataReader = cmd.ExecuteReader()

    If sReader.Read() Then
    txt1.Text = sReader.GetValue(0).ToString()
    txt2.Text = sReader.GetValue(1).ToString()
    txt3.Text = sReader.GetValue(2).ToString()
    txt4.Text = sReader.GetValue(3).ToString()
    txt5.Text = sReader.GetValue(4).ToString()


    Else : MessageBox.Show("پیدا نشد")
    End If
    con.Close()
    End If

    واست تکست باکس ها و فیلد های جدولتم تو کد گذاشتم . فقط زحمت کپیش گردن شماست دوست من

    اگه کارت راه افتاد تشکر یادت نره

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    اینم کد Delete از بانکت

    If Txt_StdNo.TextLength > 0 Then
    cmd = New SqlCommand()
    cmd.Connection = con
    cmd.CommandText = "DELETE FROM mydbbank WHERE Txt_StdNo='" & Txt_StdNo.Text & "'"

    con.Open()
    Dim count As Integer
    count = cmd.ExecuteNonQuery()
    con.Close()

    If count > 0 Then
    Dim s As String
    s = MsgBox("آیا مایل به حذف اطلاعات مورد نظر هستید؟ ", MsgBoxStyle.YesNo + MsgBoxStyle.Question, Title:="هشدار")
    If s = vbYes Then
    MessageBox.Show("کالای مورد نظر حذف شد")
    End If
    Else : MessageBox.Show("کالای مورد نظر پیدا نشد")
    End If
    End If
    txt1.Clear()
    txt2.Clear()
    txt3.Clear()
    txt4.Clear()
    txt5.Clear()



    امیدوارم مشکلت حل شه . سوالی بود بپرست . فقط یادت باشه کانکشنتو تعریف کن . ادرس دیتابیستو بهش بده که مشکل گیر نکنی

  7. #7

    نقل قول: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    دستت درد نکنه داداش
    زحمت افتادی
    من کدها رو وارد کردم
    این ارور ها رو داد
    قضیه چیه؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    در ضمن برای اتصال یک ماژول ساختم که موقع ذخیره اطلاعات مشکلی نداره
    برای سرچ و حذف اطلاعات باید کانکشن جدا و جدید بسازم؟
    یعنی کد خاصی باید بنویسم؟
    اگه اینطوریه چطور باید این کار رو بکنم؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    دوست من نحوه ی تعریف کانکشنتو من نمی دونم ولی باید تو برنامت جایی که مشخص کردی و کردم وارد کنی.
    ارور هاتم واسه اینه که sql client و sql data و cmd و sql data reader و con که کانکش برنامس رو تعریف نکردی .
    این کارا رو انجام بده اوکی میشه
    1) اینارو به برنامت Import کن . جاشم بالای برنامت بالای بالا ابتداست.
    Imports System.Data
    Imports System.Data.SqlClient


    2) زیر کلاس فرمت یعنی : Public Class FromName بیا اینارو تعریف کن
    Dim con As SqlConnection = New SqlConnection(My.Settings.conn)
    Dim cmd As SqlCommand
    Dim dr As SqlDataReader


    3 ) حالا می رسیم به کانکشنت دوست من تو برنامه خودم من اومدم تو بخش Properties پروژم و تو Setting اون کانکشنمو تعریف کردم و اسم String اونو گذاشتم Conn و تو برنامم استفاده کردم . حالا شمارو نمیدونم چجوری از کانکشنت استفاده می کنی شما می تونی ب صورت دستی کانکشنتو اینجا تعریف کنی
    Dim con As SqlConnection = New SqlConnection(My.Settings.conn
    بجای My.Settings.conn بذار .

    مشکلت رفع می شه اگه نشد اررور های بعدی رو بذار تا کمکت کنم نشد پروژتو بفرست اوکی کنم واست .

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    Talking نقل قول: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    دوست من نحوه ی تعریف کانکشنتو من نمی دونم ولی باید تو برنامت جایی که مشخص کردی و کردم وارد کنی.
    ارور هاتم واسه اینه که sql client و sql data و cmd و sql data reader و con که کانکش برنامس رو تعریف نکردی .
    این کارا رو انجام بده اوکی میشه
    1) اینارو به برنامت Import کن . جاشم بالای برنامت بالای بالا ابتداست.
    Imports System.Data
    Imports System.Data.SqlClient


    2) زیر کلاس فرمت یعنی : Public Class FromName بیا اینارو تعریف کن
    Dim con As SqlConnection = New SqlConnection(My.Settings.conn)
    Dim cmd As SqlCommand
    Dim dr As SqlDataReader


    3 ) حالا می رسیم به کانکشنت دوست من تو برنامه خودم من اومدم تو بخش Properties پروژم و تو Setting اون کانکشنمو تعریف کردم و اسم String اونو گذاشتم Conn و تو برنامم استفاده کردم . حالا شمارو نمیدونم چجوری از کانکشنت استفاده می کنی شما می تونی ب صورت دستی کانکشنتو اینجا تعریف کنی
    Dim con As SqlConnection = New SqlConnection(My.Settings.conn
    بجای My.Settings.conn بذار .

    مشکلت رفع می شه اگه نشد اررور های بعدی رو بذار تا کمکت کنم نشد پروژتو بفرست اوکی کنم واست .


    استفاده از دکمه تشکر سبب شادی ماست

  11. #11

    نقل قول: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    مخم گریپاژ کرده. کار نمیکنه. این کدهایی که گفتی رو تو یه ماژول اضافه کردم! نه ابتدای کدهای فرم
    این کل پروژه است و با ویژوال بیسیک 2010 نوشتم
    یه نگاهی به ماژول بنداز ببین اشکال از اونجاست؟
    مشکل اصلی تو فرم show info هستش
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    اوکی دارم چکش میکنم ولی دوست من کاری که با 1 خط حل میشه و همه جا ازش استفاده می شه و به نفعته و خوبه رو ول می کنی میری ماژول مینویسی؟؟ درسته خوبه ولی هرچیزی یه 1 جایی داره و واسه کاری طراحی می شه . اوکی بذار ببینم . تو ماژولت میای Cmd رو چیز دیگه تعریف میکنی تو برنامت چیز دیگه . پسر خوب دیتابیستم که نفرستادی اونم بفرست واسم :D

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    درستش کردم ولی دوست من برنامت از پایه مشکل داره . اگه تستیه که خوبه . اگه می خوای به کسی بدی روش کار کن . بعدا بهم بگو بهت بگم . من دیتا بیسشو نداشتم و نتونستم رو دیتا تست کنم ولی بدون اررور اجرا شد . اینم فایلت

    یا علی . امیدوارم کمکت کرده باشم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14

    نقل قول: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    ممنون داداش بابت زحمتی که کشیدی و بازم ممنون بابت کامنت های جالبی که تو سورس گذاشتی :D
    در مورد چند تا کدی که گفتی اونها رو کامنت کرده بودم و بودنشون در عملکرد برنامه اختلالی ایجاد نمیکرد
    درباره ماژول هم من یه آموزش یه جا دانلود کردم و تو اون نوشته بود که باید این کار رو بکنی!
    متاسفانه من اصلا کار با پایگاه داده رو بلد نیستم، واسه همینه از هیچی سر در نمیارم
    این فابلهای دیتا بیس لعنتی از درایو سی و اون پوشه های مربوطه بیرون نمیاد!
    یه دیتا بیس جدید ساختم و توی پوشه دیباگ سیو کردم اما نمیشه پروژه رو RAR کنم و برات بفرستم
    نمیدونم علت چیه. الان بازم روی دستورهای con.open ارور میده
    اگه بودن ماژول اضافیه، میخوای حذفش کنیم؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    به con.open گیر میده چون برنامتو جوری نوشتی که کانکشنتو باز نگه می داره و نمی بنده .
    شما اول باید دیتابیستو De Attach کنی . بعد اجازه کپی داری .نیاز به ساخت دیتابیس مجدد نیست. از sql server استفاده میکنی یا sql express ؟

  16. #16

    نقل قول: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    SQL Server 2008 R2

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    Lightbulb نقل قول: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    خو sql server رو باز کن برو تو دیتابیس ها ، رو دیتابیست راست کلیک کن و از منوی Task اولین گزینه یعنی Deattach رو بزن . بعد یه پنجره باز می شه بالا کنار اسم دیتابیست 2تا چک باکس داره یکی بالاش نوشته Drop connection و یکی هم نوشته Update این دو تارو فعال کن بعد ok کن .
    این 2تا اجازه کپی و جا به جایی و آپدیت تو زمان Deattach رو به کاربر میده .
    حالا برو دیتابیستو کپی کن تو یه درایو دیگه و .Rar بکنش و بفرست واسم یه تست بزنم داداشی . اینم عکسش
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  18. #18

    نقل قول: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    این کار رو کردم. حالا چطوری اونو برگردونم؟ تو لیست دیتابیس های SQL Server دیگه نیست!

    WindowsApplication1.rar

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    رو پوشه دیتابیس راست کلیک کن Attach رو میبینی ؟؟ اونو بزن و فایلتو انتخاب کن بذار اضافه شه

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    داداش دیتابیسی که ساختی با چه ورژنیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ sql server 2008 داری و با 1 ورژن دیگه می سازی ؟ :D
    خفم کردی
    رو دیتابیس راست کلیک کن New database رو بزن . بعد اسم دیتابیستو بنویس . 1 اسم دیگه . اسم خودتو بنویس BehroozDB اینجوری . بعد سمت چپ Option رو بزن و ببین Campability Level رو sql server 2008 (100) باشه . بعد اوکی بزن . حالا تیبل فیلد هاتو بساز . و لطف کن این دیتابیس رو Deattach کن و واسم بفرست . فقط دیتابیسو . تا اوکی کنم واست

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    اینم برنامت . درستش کردم . فقط لطفا دیتابیس رو از پوشه Debug و MyDB پروژت به sql server وصل Attach کن . و برنامتو ران کن . اتچم نکنی ران می شه . شما همه چیزو دست کاری کردی . من درستش کردم 3 بار سرمو کوبیدم به کیبوررد . ببینش مشکل بود بگو . راستی تو صفحه جستجوت از کد 1020 استفاده کت واسه شماره دانشجویی . msgbox گذاشتم تو فرم لودش .
    چون حجمش 1.7 بود سایت نذاشت اینجا اپ کنم .

    یه جا دیگه اپ کردم واست

    لینکش :
    http://uploadkon.ir/uploads/WindowsApplication1_3.rar

  22. #22

    نقل قول: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    واقعا دستت درد نکنه
    نمیدونی من رو از تو چه بحران عظیمی نجات دادی!!!
    شک نداشته باش که جات تو اعماق بهشته
    یادم رفت بگم یه نگاهی هم به سورس بقیه فرمها بندازی. یه سری کامنت برات گذاشته بودم
    آخرین ویرایش به وسیله e.kavoshgar : دوشنبه 11 آذر 1392 در 20:43 عصر

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    اونم می بینم چشم . سعی کن تو برنامت فارسی رو پاس بداری اگه قراره به کسی بدی همه انگلیسی بلد نیستن .

  24. #24

    نقل قول: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    داداش میتونی این رو تو محیط ویژوال 2005 برام بنویسی؟ کامپیوترهای لامصب دانشگاه ویژوال 2005 - 32بیتی دارن، برنامه رو بردم اونجا اجرا نشد ضایع شدم :D

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    مگه سورس برنامه رو بردی ؟؟؟ دانشگاهتون واسه دایناسوراس مگه داداشی ؟؟؟ 2005 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دمشون گرم الان Dvd اش پیدا نمیشه

    رو لپ تاپ بریز یا کیستو ببر .

    راستی تو Exe ّرنامتو باز میکردی تست میکردی و توضیح میدادی تا طرف بفهمه خودت کار کردی :D

    باید کانورت شه من 2005 کار نکردم

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    مگه سورس برنامه رو بردی ؟؟؟ دانشگاهتون واسه دایناسوراس مگه داداشی ؟؟؟ 2005 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دمشون گرم الان Dvd اش پیدا نمیشه

    رو لپ تاپ بریز یا کیستو ببر .

    راستی تو Exe ّرنامتو باز میکردی تست میکردی و توضیح میدادی تا طرف بفهمه خودت کار کردی :D

    باید کانورت شه من 2005 کار نکردم

  27. #27

    نقل قول: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    مشکل همینجاست دیگه! exe برنامه هم باز نشد
    تو یه سیستم دیگه تست کردم، اجرا میشه اما موقع ثبت اطلاعات یا فراخوانی اطلاعات، حتی اون اطلاعاتی که شما وارد پایگاه داده کردی، این ارور رو میده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله e.kavoshgar : جمعه 13 دی 1392 در 10:43 صبح

  28. #28

    نقل قول: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    سلام ببخشید این لینک که زحمت کشیدید گزاشتید فکر کنم تاریخش تمام شده .امکانش هست مجدد بزارید؟
    http://uploadkon.ir/uploads/WindowsApplication1_3.rar

  29. #29

    نقل قول: اتصال SQL Server به ویژوال بیسیک 2010

    سلام دوست عزیز فکر میکنم آقا بهروز در لینک زیر که در همین سایت وجود داره به صورت کامل و تصویری توضیح دادن.موفق باشید
    آدرس لینک

تاپیک های مشابه

  1. خطا در اتصال به sql server در ویژوال استودیو 2012
    نوشته شده توسط elina در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 29 آذر 1392, 10:53 صبح
  2. سوال: SQL Server در ویژوال استدیو 2010
    نوشته شده توسط Mr.Csharp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 17 آبان 1392, 11:23 صبح
  3. اتصال sql server به فرم اكسس
    نوشته شده توسط mehdi1357 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 12 خرداد 1387, 16:19 عصر
  4. اتصال SQL Server به SourceSafe
    نوشته شده توسط Omid Rekabsaz در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 مهر 1386, 11:00 صبح
  5. Try..Execpt و ادامه ی کار پس از قطع و وصل شدن اتصال SQL Server
    نوشته شده توسط Mojgan110 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مهر 1385, 10:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •