نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوهاستفاده دکمه در ستون های گرید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نحوهاستفاده دکمه در ستون های گرید

    سلام
    من با این تیکه کد میاد دکمه ای رو در گریدویو اضافه میکنم
    Dim buttons As New DataGridViewButtonColumn()
    buttons.HeaderText = "حذف مشتری"
    buttons.Text = "حذف"
    buttons.UseColumnTextForButtonValue = True
    buttons.AutoSizeMode = DataGridViewAutoSizeColumnMode.AllCells
    buttons.FlatStyle = FlatStyle.Standard
    buttons.CellTemplate.Style.BackColor = Color.Honeydew
    buttons.DisplayIndex = 8
    DataGridView1.Columns.Add(buttons)

    حالا میخوام چطوری در دکمه مورد نظر کد نویسی انجام بدم

    ممنونم میشم راهنمای کنید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: نحوهاستفاده دکمه در ستون های گرید

    اگر هدفتان این باشد که با کلیک بر روی دکمه موجود در جدول سطر مورد نظر حذف شود بایستی یک رویداد CellClick برای دیتاگریدویو تعریف کنید به ترتیب زیر:

    Sub DataGridView1CellClick(sender As Object, e As DataGridViewCellEventArgs)
    If e.ColumnIndex=0 Then
    DataGridView1.Rows.RemoveAt(e.RowIndex)
    MessageBox.Show("مشتری حذف شد")
    End If
    End Sub

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: نحوهاستفاده دکمه در ستون های گرید

    سلام
    ممنونم از جوابتون جناب rahnema1
    من دربرنامه در قسمت CellClick تعریف کردم که روی هرکدون از سطر های برنامه کلیک کنم اطلاعات رو نمایش بده در textbox ها
    یه جورای تداخل بین ایجاد میشه روی asp به راحتی میشه این کار رو انجام داد که میشه براش تعریف اگر دکمه X کلیک شد بیاد فلان عملیات رو انجام بده
    تا حالا رو applicationاین کار رو انجام ندادم
    ممنونم میشم راهنماییم کنید

    یا علی

  4. #4

    نقل قول: نحوهاستفاده دکمه در ستون های گرید

    خب مشکلی نداره من دستور if گذاشتم گفتم اگه روی ستون اول یعنی همون جا که دکمه ها قرار داره کلیک شد عملیات حذف رو انجام بده دیگه چه تداخلی؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 29
    آخرین پست: چهارشنبه 20 بهمن 1389, 11:33 صبح
  2. پر کردن ستون های گرید با جدول به شکل مجزا
    نوشته شده توسط hojjat_gh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 01 شهریور 1387, 11:19 صبح
  3. کد برای ستون های گرید ویو
    نوشته شده توسط mohsen_metn در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 13 خرداد 1387, 10:37 صبح
  4. اضافه کردن یک دکمه به عنوان های گرید
    نوشته شده توسط Mahdi-563 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 12:00 عصر
  5. تنظیم نام ستون های گرید از طریق کد
    نوشته شده توسط Mahdi Fahmideh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 28 شهریور 1384, 19:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •