نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: آپلود فایل در هاست

  1. #1

    آپلود فایل در هاست

    سلام
    من میخوام یه فایلی رو در هاست آپلود کنم من این کار رو با این کد انجام میدم :

    My.Computer.Network.UploadFile(Application.Startup  Path + "\1.txt", "ftp://ftp.bnjhost.ir/public_html/1.txt", "username", "password")



    اما این روش برای من کار نمیکنه ...
    اگه ممکنه بگید دقیقا باید در قسمت ftp://ftp.bnjhost.ir/public_html/1.txt چه چیزی و از کجا جایگزین مشخصات خودمون کنیم ... ؟
    Domain من هم برای مثال mahdi.xzn.ir هستش ...
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله mahdi.a.v : جمعه 08 آذر 1392 در 09:58 صبح

  2. #2

    نقل قول: آپلود فایل در هاست

    کسی نیست جواب بده ؟!

  3. #3

    نقل قول: آپلود فایل در هاست

    والا من نمیفهمم چی میخواین الان ؟ میخواین با ftp اپلود کنین دیگه درسته؟
    خوب برای اینکار شما نیاز به استفاده از ftpwebrequest دارید ...
    میتونید از این کد استفاده کنید :

    Try
    Dim filepath As String = "File Address"
    Dim filename As String = Path.GetFileName(filepath)
    Dim ftpfullpath As String = "Ftp sertver address"
    Dim ftp As FtpWebRequest = DirectCast(FtpWebRequest.Create(ftpfullpath), FtpWebRequest)
    ftp.Credentials = New NetworkCredential("ftpusername", "ftppassword")

    ftp.KeepAlive = True
    ftp.UseBinary = True
    ftp.Method = WebRequestMethods.Ftp.UploadFile

    Dim fs As FileStream = File.OpenRead(filepath)
    Dim buffer As Byte() = New Byte(fs.Length - 1) {}
    fs.Read(buffer, 0, buffer.Length)
    fs.Close()

    Dim ftpstream As Stream = ftp.GetRequestStream()
    ftpstream.Write(buffer, 0, buffer.Length)
    ftpstream.Close()
    Catch
    MessageBox.Show("Plz Retry", "Error")
    End Try

    همچنین برای راحتی تو کارتون میتونید کد های بالا رو به یه تابع تبدیل کنید و بخش هایی مثل filepath و یوزر و پسورد رو پارامتری کنید ....

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: آپلود فایل در هاست

    شاید دسترسی برای نوشتن روی هاست رو ندارین

  5. #5

    نقل قول: آپلود فایل در هاست

    با سلام

    دستور صحیحه یه اکانت اف تی پی بسازید و برنامه رو بهش متصل کنید .

    و در ضمن میتونید هم دسترسی های هاست و htaccess هاروبرسی کنید که چیزی محدود نشده باشه

    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: آپلود فایل در هاست توسط FTP
    نوشته شده توسط barnamenevisjavan در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 17 اردیبهشت 1392, 22:31 عصر
  2. مبتدی: مشکل در آپلود فایل در هاست
    نوشته شده توسط payam@ در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 16 اردیبهشت 1392, 15:00 عصر
  3. سوال: آپلود فایل در هاست
    نوشته شده توسط me.enik در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آذر 1391, 15:27 عصر
  4. مشکل در آپلود فایل در هاست
    نوشته شده توسط revilsee در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مرداد 1391, 11:30 صبح
  5. حرفه ای: آپلود فایل روی هاست از طریق برنامه
    نوشته شده توسط M.KH-SH در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 09 اسفند 1390, 19:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •