نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پردازش 4 لیست نامرتب توسط 4 هسته CPU به 4 لیست مرتب و تبدیل آن به 1 لیست مرتب

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    119

    پردازش 4 لیست نامرتب توسط 4 هسته CPU به 4 لیست مرتب و تبدیل آن به 1 لیست مرتب

    سلام دوستان.

    دووستان فرض کنید 4 تا listbox داشته باشم و این 4 تا را به صورت چهار Thread بدیم به هر هسته cpu پردازش کنه. به این شکل که مثلا 4 تا لیست باکس داشته باشیم با داده های نا مرتب بعد بعد هر لیست را بدیم به یک هسته cpu که مرتب کنه. بعد این 4 تا لیست را این بار با یک هسته روی هم بریزیم به طوری که 4 تا لیست مرتب شده توسط 4 هسته، بشه یک لیست مرتب.

    هر کاری کردم نشد. اگه امکانش هست راهنمایی کنید چیکار باید بکنم. یا اگه کد کاملش را بنویسید بهم بدید که دیگه خیلی ممنون میشم. برای VB6 می خواستم.

    ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: پردازش 4 لیست نامرتب توسط 4 هسته CPU به 4 لیست مرتب و تبدیل آن به 1 لیست مرتب

    سلام
    دوست عزیز vb6 واسه اینکارا ساخته نشده! وقتتو تلف نکن!
    اینکارا رو با سی++ میکنن.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    119

    نقل قول: پردازش 4 لیست نامرتب توسط 4 هسته CPU به 4 لیست مرتب و تبدیل آن به 1 لیست مرتب

    ممنونم از پاسختان.

    درسته استادمان هم گفت C#‎ و vb.net برای این کار راحت تره ولی گفت اگه یکم روش کار کنید می تونید با همین vb6 این کارو بکنید!


    منتظرم. ممنون.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehran901
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    750

    نقل قول: پردازش 4 لیست نامرتب توسط 4 هسته CPU به 4 لیست مرتب و تبدیل آن به 1 لیست مرتب

    اره میتونی فقط با Api باید کدشو بزنی دیگه ..

    با استفاده از تابع CreateThread ترد ایجاد میکنی با استفاده از SetThreadPriority و GetThreadPriority میتونی مشخص کنی حق تقدم ریسمانت رو و همین طور وضعیت حق تقدم ریسمانو بدست بیاری ، از SuspendThread و ResumeThread برای فعال سازی یا ساسپند کردن ترد استفاده میکنی و برای حذف ترد هم در نهایت از TerminateThread استفاده کنی ولی کلا با ویبی 6 اذیت میکنه .... مثلا ی وقتایی برنامه هنگ میکنه یا مشکلات پیش بینی نشده ای پیش میاد شاید با گذاشتن وقت بیشتری مشکلاتش رو هم بشه حل کرد ... ولی تو ویبی دات نت خیلی ساده تر هست و ابزار داره که نخ هاتو باهاش بسازی...

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    119

    نقل قول: پردازش 4 لیست نامرتب توسط 4 هسته CPU به 4 لیست مرتب و تبدیل آن به 1 لیست مرتب

    ممنون ولی میشه یک برنامه مثال بگذارید؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جابه جایی بین لیست باکس توسط EF
    نوشته شده توسط i.lover3000 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 06 آذر 1391, 17:17 عصر
  2. حرفه ای: پردازش فایل Excel توسط #C
    نوشته شده توسط HRA007 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 30 مرداد 1389, 12:48 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 10:50 صبح
  4. پرکردن لیست باکس توسط تکس باکس
    نوشته شده توسط میکروکنترل در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 آبان 1388, 00:09 صبح
  5. سوال: انجام یک پردازش با استفاده از هر 2 هسته CPU
    نوشته شده توسط raravaice در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 05 تیر 1387, 10:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •