نمایش نتایج 1 تا 29 از 29

نام تاپیک: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    Question پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

    با سلام
    میخاستم بدونم دیتابیس sqlite تا چه حجمی سبک کار میکنه؟
    من یه برنامه دارم که بطور متناوب از اینترنت داده متنی میگیره و روی دیتابیس ذخیره میکنه ، مثلا روزانه 2 صفحه متن. حالا میخام بدونم در آینده مشکلی ایجاد میکنه؟

  2. #2

    نقل قول: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

    Maximum Database Size

    Every database consists of one or more "pages". Within a single database, every page is the same size, but different database can have page sizes that are powers of two between 512 and 65536, inclusive. The maximum size of a database file is 2147483646 pages. At the maximum page size of 65536 bytes, this translates into a maximum database size of approximately 1.4e+14 bytes (140 terabytes, or 128 tebibytes, or 140,000 gigabytes or 128,000 gibibytes).

    This particular upper bound is untested since the developers do not have access to hardware capable of reaching this limit. However, tests do verify that SQLite behaves correctly and sanely when a database reaches the maximum file size of the underlying filesystem (which is usually much less than the maximum theoretical database size) and when a database is unable to grow due to disk space exhaustion.


    http://www.sqlite.org/limits.html

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

    عجبیه تو این چند روز سه نفر این سوال رو پرسیده. یعنی واقعا قبلش داخل انجمن یا موتورهای جستجو سرچ نمیکنن

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    نقل قول: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

    سلام
    من میخام وقتی دارم از سرور اطلاعات میگیرم، یه دیالوگ لودینگ نمایش داده بشه و بعد از پایان کار بسته بشه.
    متد دیالوگ و متد دریافت اطلاعات از سرور هرکدوم به تنهای کار میکنن اما وقتی باهم صدا میزنم دستگاه قفل میکنه.
    من از handler هم استفاده کردم اما بازم قفل میکنه.
    میشه راهنمایی کنید

  5. #5
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

    باید از asynctask استفاده کنید .دقیقا برای همین کار ایجاد شده.
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    نقل قول: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط rubiks.kde مشاهده تاپیک
    باید از asynctask استفاده کنید .دقیقا برای همین کار ایجاد شده.
    مشکل شد دوتا!
    یبار قبلا کارم به asynctask گیر کرده بود واسه نشون دادن Progress bar توی دیالوگ، اینقدر گیج شدم که بیخیال نمایش Progress bar شدم!
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    در حد ابتدایی!

  7. #7
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

    روش کلی رو به این صورت برید جلو. تابع protected Dialog onCreateDialog رو داخل اکتیویتی بنویسید.

    public static final int DIALOG_DOWNLOAD_PROGRESS = 0;
    private ProgressDialog mProgressDialog;

    @Override
    protected Dialog onCreateDialog(int id) {
    switch (id) {
    case DIALOG_DOWNLOAD_PROGRESS:
    mProgressDialog = new ProgressDialog(this);
    mProgressDialog.setMessage("waiting 5 minutes..");
    mProgressDialog.setProgressStyle(ProgressDialog.ST YLE_HORIZONTAL);
    mProgressDialog.setCancelable(false);
    mProgressDialog.show();
    return mProgressDialog;
    default:
    return null;
    }
    }


    بعد کلاس دانلود رو به این صورت پیاده کنید

    private class DownloadZipFileTask extends AsyncTask<String, String, String> {

    @Override
    protected void onPreExecute() {
    super.onPreExecute();
    showDialog(DIALOG_DOWNLOAD_PROGRESS);
    }

    @Override
    protected String doInBackground(String... urls) {
    //Copy you logic to calculate progress and call
    publishProgress("" + progress);
    }

    protected void onProgressUpdate(String... progress) {
    mProgressDialog.setProgress(Integer.parseInt(progr ess[0]));
    }

    @Override
    protected void onPostExecute(String result) {
    dismissDialog(DIALOG_DOWNLOAD_PROGRESS);
    }


    توی تابع doInBackground دانلود و اتصال به سرور رو انجام بدید و هر بار که دارید دانلود میکنید حجم دانلود شده رو از طریق publishProgress به دیالوگ بفرستید
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    نقل قول: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط rubiks.kde مشاهده تاپیک
    روش کلی رو به این صورت برید جلو. تابع protected Dialog onCreateDialog رو داخل اکتیویتی بنویسید.

    public static final int DIALOG_DOWNLOAD_PROGRESS = 0;
    private ProgressDialog mProgressDialog;

    @Override
    protected Dialog onCreateDialog(int id) {
    switch (id) {
    case DIALOG_DOWNLOAD_PROGRESS:
    mProgressDialog = new ProgressDialog(this);
    mProgressDialog.setMessage("waiting 5 minutes..");
    mProgressDialog.setProgressStyle(ProgressDialog.ST YLE_HORIZONTAL);
    mProgressDialog.setCancelable(false);
    mProgressDialog.show();
    return mProgressDialog;
    default:
    return null;
    }
    }


    بعد کلاس دانلود رو به این صورت پیاده کنید

    private class DownloadZipFileTask extends AsyncTask<String, String, String> {

    @Override
    protected void onPreExecute() {
    super.onPreExecute();
    showDialog(DIALOG_DOWNLOAD_PROGRESS);
    }

    @Override
    protected String doInBackground(String... urls) {
    //Copy you logic to calculate progress and call
    publishProgress("" + progress);
    }

    protected void onProgressUpdate(String... progress) {
    mProgressDialog.setProgress(Integer.parseInt(progr ess[0]));
    }

    @Override
    protected void onPostExecute(String result) {
    dismissDialog(DIALOG_DOWNLOAD_PROGRESS);
    }


    توی تابع doInBackground دانلود و اتصال به سرور رو انجام بدید و هر بار که دارید دانلود میکنید حجم دانلود شده رو از طریق publishProgress به دیالوگ بفرستید
    مرسی همشهری!
    البته اون پروژه رو که گفتم بیخیال شدم! الان مشکل فقط نشون دادن یه پیغام لودینگ معمولیه. یعنی پروگرس بار ندارم. البته چیزی قرار نیست دانلود کنم. درواقع باید یسری json از سرور بگیرم. الان کدهای وصل شدن به سرور و اینارو کجا باید بنویسم؟

  9. #9
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

    خب اگه این طوره کار راحت تر خواهد بود.

    شما تنها از کلاس DownloadZipFileTask استفاده کنید این و تنها از سه تابع onPreExecute و doInBackground و PostExecute رو داخلش بنویسید.

    توی تابع onPreExecute دایالوگ رو نشون بدید و داخل doInBackground کارهای مربوط به سرور و json رو انجام بدید بعد در تابع onPostExecute دایالوگ رو ببندید
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    نقل قول: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

    بعد از اضافه کردن اون کلاس، میخام سیو کنم این پیغام خطا رو میده


  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    نقل قول: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

     class ConectToServer extends AsyncTask<String, null, void> {

    @Override
    protected void onPreExecute() {
    super.onPreExecute();
    ShowDialog(true);
    }


    @Override
    protected String doInBackground(String... urls) {
    return null;
    //Copy you logic to calculate progress and call
    // publishProgress("" + progress);


    }


    @Override
    protected void onPostExecute(String result) {
    ShowDialog(false);
    }

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    نقل قول: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

    خط اول مقادیر باید چطوری ست بشه؟ من هیچ ورودی و خروجی ندارم؟

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    نقل قول: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

    اون مشکل سیو حل شد ، یعنی به این دلیل بود که مقادیر ورودی خروجی رو تغییر داده بودم، الان این اررور میده :
    12-02 21:26:12.213: E/AndroidRuntime(3824): java.lang.RuntimeException: An error occured while executing doInBackground()

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    نقل قول: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

    هیچ وقت نتونستم با AsyncTask کار کنم! فکر کنم ایندفعه هم باید بیخیال شم
    هزار خط ارور میده

  15. #15
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

    شما کدی که باید داخل doInBackground بنویسید رو قرار بدید.چون این خطا مربوط به کد داخل doInBackground است.
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  16. #16

    نقل قول: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

    سلام به روی گل همه برو بچه های برنامه نویس
    من تازه میخوام با ایکلیپس کار کنم اما زمان اجرا خطای زیر رو میده
    [2007-01-07 22:52:20 - asas] Android Launch!
    [2007-01-07 22:52:20 - asas] adb is running normally.

    [2007-01-07 22:52:20 - asas] Could not find asas.apk!
    به نظر شما مشکل چیه؟ کسی تجربه داشته ؟
    پیشاپیش ممنونم

  17. #17

    نقل قول: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

    آخرین ویرایش به وسیله houtanbarname : پنج شنبه 21 آذر 1392 در 00:31 صبح

  18. #18
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط houtanbarname مشاهده تاپیک
    سلام
    آیا کسی میتونه dexprotector رو کرک کنه
    یک برنامه برای encrypt کردن برنامه وحتی بیشتر از اون فایل های resource برنامه نوشته شده با اندروید هست
    دوست عزیز این برنامه خودش داره برای امنیت استفاده میشه حالا بیایی کرک کنی

    برو از پروگروید استفاده کن که هم بهتره و هم رایگان
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  19. #19

    نقل قول: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

    آخرین ویرایش به وسیله houtanbarname : پنج شنبه 21 آذر 1392 در 00:31 صبح

  20. #20

    نقل قول: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط na_kh_2008 مشاهده تاپیک
    سلام به روی گل همه برو بچه های برنامه نویس
    من تازه میخوام با ایکلیپس کار کنم اما زمان اجرا خطای زیر رو میده
    [2007-01-07 22:52:20 - asas] Android Launch!
    [2007-01-07 22:52:20 - asas] adb is running normally.

    [2007-01-07 22:52:20 - asas] Could not find asas.apk!
    به نظر شما مشکل چیه؟ کسی تجربه داشته ؟
    پیشاپیش ممنونم
    لطف کنید نسخه sdk تون ، platform-tools تون، adt و build-tools رو بگید برای منم پیش آمده اول نسخه هاتون رو بگید

  21. #21

    نقل قول: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

    آخرین ویرایش به وسیله houtanbarname : پنج شنبه 21 آذر 1392 در 00:31 صبح

  22. #22
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    69

    نقل قول: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

    سلام دوستان
    من میخوام برنامه به صورت fullscreen اجرا بشه باید چیکار کنم؟ (یعنی اون کشوی خود اندروید هم نباشه! مثل بازی ها)

  23. #23

    نقل قول: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

    با سلام و خسته نباشید
    من یه کتاب به برنامه B4A نوشتم ولی وقتی این برنامه رو در گوشی ها ی با اندروید پایین و صفحه نمایش کوچک نصب می کنم متن مشاهده نمی شه و در گوشی های دیگه مشکلی نداره . خواهشا برای حل مشکل کمکم کنید . ممنون
    اینم کد:
    #Region Activity Attributes
    #FullScreen: True
    #IncludeTitle: false
    #End Region

    Sub Process_Globals

    End Sub

    Sub Globals
    Dim panelheight As Int
    Dim text As String
    Dim strUtil As StringUtils
    Dim ht As Float
    Dim mfont As Typeface
    Private ScrollView1 As ScrollView
    Private lblPosition As Label
    Dim lbltest As Label

    End Sub

    Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
    Activity.LoadLayout("2")

    text= File.ReadString(File.DirAssets,"aashoora.txt")
    mfont=Typeface.LoadFromAssets("mitra.ttf")

    scroll

    End Sub

    Sub scroll

    ScrollView1.Initialize(500dip)
    Activity.AddView(ScrollView1, 5%x, 35%y, 99%x, 60%y)
    panelheight=0
    lbltest.Initialize("lbltest")
    ScrollView1.Panel.AddView(lbltest,2dip, panelheight, 90%x-5dip, 50dip)
    lbltest.TextSize=20
    lbltest.TextColor=Colors.black
    ht= art (text,lbltest,mfont,25)
    panelheight=panelheight+ht+25dip
    panelheight=panelheight+80dip
    ScrollView1.Panel.Height=panelheight

    End Sub
    Sub art(txt As String,leb As Label,font As Typeface,size As Int) As Float
    Dim before,after As Float
    Dim Obj1 As Reflector
    leb.text=txt
    leb.TextSize=size
    leb.Gravity=Gravity.CENTER
    leb.Left=leb.Left
    leb.Typeface=mfont
    ht = strUtil.MeasureMultilineTextHeight(leb , txt)
    Obj1.Target = leb
    before = Obj1.RunMethod("getLineHeight")
    Obj1.Target = leb
    Obj1.RunMethod3("setLineSpacing", .10, "java.lang.float", 2.5, "java.lang.float")
    Obj1.Target = leb
    after = Obj1.RunMethod("getLineHeight")
    ht = ((after * ht)/before)
    leb.Height = ht
    Return ht

    End Sub
    Sub Activity_Resume

    End Sub

    Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)

    End Sub

  24. #24

    نقل قول: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

    با سلام
    وقتی برنامه ای که با b4a نوشتم میخواد اجرا بشه اول کار نزدیک به 10 ثانیه پیغام
    waiting for ide debuger to connect
    رو نمایش میده بعد برنامه اجرا میشه
    لطفا کمکم کنید که چطور این پیغام نیاد و بلافاصله برنامه اجرا بشه .؟؟؟؟ خیلی تو ذوق آدم میخوره >>>

  25. #25

    نقل قول: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

    لطفا سوال منم جواب بدید

    https://barnamenevis.org/showthread.p...8%A7&p=2282852

  26. #26

    نقل قول: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

    سلام

    من یک Gridview دارم با تعدادی تصویر و برای هر تصویر هم یک عنوان
    میخواستم یک جستجو بزارم برای Gridview که عناوین رو جستجو کنه و نتایج قابلیت کلیک داشته باشن

    ممنون میشم کمک کنید

  27. #27

    نقل قول: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

    سلام خسته نباشید .
    بنده یک برنامه ایجاد کردم که داده هاشو از اینترنت باید دریافت کنه (برنامه برای نمایش اطلاعات سایت) برنامه زمانیکه یک رشته ساده را از اینترنت می فرستم درست عمل میکنه و نمایش میده ولی نمیدونم چرا زمانیکه آرایه ای حاوی رشته ها را می خواهد بفرستد مقدار خالی را نمایش می دهد !!

    اینم کد دریافت اطلاعات از سرور :


    try {

    // Building Parameters List<NameValuePair> params = new ArrayList<NameValuePair>(); params.add(new BasicNameValuePair("action", "نرم افزار")); // defaultHttpClient DefaultHttpClient httpClient = new DefaultHttpClient(); HttpPost httpPost = new HttpPost(url); UrlEncodedFormEntity entity = new UrlEncodedFormEntity(params); entity.setContentEncoding(HTTP.UTF_8); entity.setContentType("application/json"); httpPost.setEntity(entity); HttpResponse httpResponse = httpClient.execute(httpPost); HttpEntity httpEntity = httpResponse.getEntity(); is = httpEntity.getContent(); } catch (UnsupportedEncodingException e) { e.printStackTrace(); } catch (ClientProtocolException e) { e.printStackTrace(); } catch (IOException e) { e.printStackTrace(); } try { BufferedReader reader = new BufferedReader(new InputStreamReader( is, "iso-8859-1"), 8); final StringBuilder sb = new StringBuilder(); String line = null; int i=0; while ((line = reader.readLine()) != null) { sb.append(line); items.add(new listviewitem() {{ imgview=R.drawable.ic_launcher; String my_string_1 = new String(sb.toString().getBytes("ISO-8859-1"),"UTF-8"); txttitel=my_string_1; }}); } is.close();



    اینم کد php

    $al=mysqli_query($con,"SELECT post_title FROM wp_cityposts where post_type='post'"); $response = array(); while($r = mysql_fetch_assoc($al)) { $response[]=$r; } // } //echo json_encode($response[]); print($response);


    من یک شمارنده که قرار دادم حلقه فایل php 1056 بار اجرا میشه ولی چیزی داخل برنامه ارسال نمی گردد!

  28. #28

    نقل قول: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

    با سلام و خسته نباشید. اکلیپس من ورژن جدید هست و خوب کار می کرد. مینیمم sdk رو از 4.4 به 3.0 تغییر دادم، اررور می گیره و زیر R ها موقع لینک دادن خط قرمز میکشه مثلا R.id.btn_massege_call
    جاوا و اکلیپس رو دوباره نصب کردم و لی نشد. ممنون می شم راهماییم کنین.
    عکس خطاها:
    http://www.axgig.com/images/03817384561868504253

  29. #29

    نقل قول: پرسش و پاسخ و رفع مشکلات برنامه نویسی اندروید

    1.jpg

    باسلام ، اندروید استودیو آپدیت کردم و این پیغام میده، ممنون میشم کسی راهنمایی کنه.

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: رفع مشکلات برنامه من
    نوشته شده توسط nefrat در بخش VB.NET
    پاسخ: 18
    آخرین پست: سه شنبه 16 فروردین 1390, 14:59 عصر
  2. سوال: مشکلات برنامه نویسی با وجود تفاوت بین xp و vista ( راه حل ؟ )
    نوشته شده توسط rezapassword در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 27 دی 1387, 17:44 عصر
  3. مشکلات برنامه نویسی من ( ره رو )
    نوشته شده توسط rahro در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 01 دی 1384, 13:35 عصر
  4. بازهم sql و مشکلات برنامه نویسی
    نوشته شده توسط rambod51 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 09 خرداد 1383, 08:33 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •