نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: پیدا کردن نام درایو سی دی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking پیدا کردن نام درایو سی دی

    با سلام

    من می خواستم بدونم که چطور می شه نام درایو سی دی کامپیوتر مقصد را بدست آورد

    (G:,H:,I:,....) یعنی درایو سی دی تحت چه نامی است

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    دوست عزیز خواهش میکنم قبل از ایجاد تاپیک یه سرچ کوچولو توی بخش انجام بده .

  3. #3
    من همچین سوالی داشتم اما ؟؟؟؟؟؟
    به تاپیک زیر سری بزن اگر در کد با مشکلی برخورد نکردی به ما هم بگو

    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=42028
    آخرین ویرایش به وسیله zarrin_306 : پنج شنبه 24 فروردین 1385 در 10:02 صبح

  4. #4
    راهش را پیدا کردم میخای؟

  5. #5
    سلام دوست عزیز
    از کد زیر استفاده نمایید :

    '***In .Net Framework 2.0 ***
    Dim arrLogicalDrives() AsString = IO.Directory.GetLogicalDrives()
    Dim strOpticalDrives AsString = String.Empty
    ForEach strDrive AsStringIn arrLogicalDrives
    Dim drInfo AsNew IO.DriveInfo(strDrive)
    If drInfo.DriveType = IO.DriveType.CDRom Then
    strOpticalDrives &= strDrive & vbCrLf
    EndIf
    Next
    MessageBox.Show("Optical Drives : " & vbCrLf & strOpticalDrives)

    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  6. #6
    این هم راهی دیگر
    imports system.Envierment



    Alias "Get
    Private Declare Function GetDriveType Lib "kernel32" _

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    با تشکر از شما

    تست می کنم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •