صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 103

نام تاپیک: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    Thumbs up نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    با سلام خدمت مدیرای انجمن . خیلی از بچه ها ازم خواستن که اگه می تونم و بلدم بیام یکمی اموزش sql server و کد هاش تو vb رو بگم . می خواستم با اجازتون این آموزش ها رو شروع کنم . منتظر تاییدتونم که شروع کنم .

  2. #2
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط behrooz69 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت مدیرای انجمن . خیلی از بچه ها ازم خواستن که اگه می تونم و بلدم بیام یکمی اموزش sql server و کد هاش تو vb رو بگم . می خواستم با اجازتون این آموزش ها رو شروع کنم . منتظر تاییدتونم که شروع کنم .
    بهروز جان راست میگن.بعضی از ما SQL Server رو زیاد وارد نیستیم و به راهنمایی نیاز داریم.من هم از مدیران محترم میخوام که اجازه ایجاد این تایپیک در این بخش رو بدن!!!

  3. #3
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    بهروز جان اول ازهمه من مبتدی ترین سوال رو میپرسم:چطور با استفاده از ویژوال بیسیک2008 یه پایگاه داده SQL ایجاد کنم؟؟و
    تفاوت SQL Server با Microsoft Access2010 چیه؟؟
    هرکس چیزی میدونه تو تایپیک بذاره!!
    آخرین ویرایش به وسیله sagggad : دوشنبه 11 آذر 1392 در 20:51 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    Lightbulb نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    جواب سوال اولت دوست من شما با VB.net 2008 یا 2010 می تونی بانک sql express بسازی . که من خودم به شخصه پیشنهاد نمی کنم .
    روش ساختشم پروژت رو با عکس می زارم واست .
    1 sql express.jpg
    2 sql express.jpg
    3 sql express.jpg
    بهتره که دیتابیستو با خود SQL SERVER بسازی چون مدیریتش خیلی قوی تر و کنترلت رو دیتابیس خیلی اسون تره و اگه بخوای پروژه سنگین بنویسی SQL SERVER خیلی کنترل هارو می تونی رو دیتابیست انجام بدی که بعدا بهت می گم .

    جواب سوال دومت .
    1 ) تو sql server قابلیت ذخیره اسناد و صدا و تصاویر و ویدئو وجود داره.
    2) sql server قابلیت متصل شدن با چند سرور و شبکه شدن رو داره.
    3) sql server یه دنیاییه واسه خودش که تو pdf ای که اماده کردم ببینی متوجه می شی درباره دیتابیس هاست دوستان.

    و اما اکسس همینو بگم فقط که از حجم 2 گیگ داده پشتیبانی می کنه . فکرشو بکن تو 1 شرکتی نصب کردی که روزی 100 تا داده سیو می کنه بعد چند وقتی فک کن چی می شه . و یه چیز جالب خود اکسس توش sql query داره می شه از sql توش استفاده کرد .

    تو پروژه های سنگین و ضعیف در حال حاضر بالای 90 % از بانک SQL SERVER استفاده می کنن چرا ؟ چون مقدار اطالاعاتی که می گیره خیلی بیشتره و فکر کنم چند هزار تا از ACCESS بیشتره و از اونجایی که من از بانک و برنامه نویسی ACESS فقط تو راهنمایی استفاده کردم با VB6 از همون موقع خوشم نمیومد ازش .

    باقی اطلاعات تو pdf هست .

    http://uploadkon.ir/uploads/BehroozDb.pdf

  5. #5
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    بهروز جان دستت درد نکنه واقعا بدرد بخوربود.می خواستم بگم برای بالا رفتن فهم موضوع ،
    آموزش ساخت مثلا دفترچه تلفن باSQL Server رو آموزش پایه ای بده .اینطوری کسایی مثل من که از SQL Server هیچی نمیدونیم هم یاد میگیریم
    موفق باشید

  6. #6
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    آقا بهروز اگه میشه لطف کن بگو چطوری باید Tableساخت و کجا ذخیره میشه؟؟ آیا میشه ان رو در گرید ویو نمایش بدم؟؟و انواع داده های اون جیه؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله sagggad : سه شنبه 12 آذر 1392 در 09:49 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    سلام . روی Table فلش گذاشتم . روش راست کلیک کن و Create کن . ساخت و مقدار های هر فیلد با Sql server یکیه در واقع داری از Sql Express استفاده می کنی همینطور که تو Pdf ام نوشتم فقط موتور Sql engine که در صورت نبودن Sql Server از اون استفاده می کنیم و با ساختنش هم به رسورس پروژت اضافه می شه و هم تو Drive c تو پوشه Sql Express توی Data هستش و می شه ازش استفاده کرد . و ورژن که vb.net 2010 نصب می کنه Sql Express 2008 هستش .

    امیدوارم مفهوممو رسونده باشم .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    Lightbulb نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    خوب دوستان به صورت آزمایشی ما میایم رو برنامه دفترچه تلفن ساده به صورت تستی کار می کنیم که هم همه آشنا بشن هم به درد همه بخوره هم کسی هم اگه خواست می تونه نظر بده تا همه استفاده کنن .

    به نام هستی

    مرحله اول ساخت دیتابیس با Sql Server 2008

    1.jpg

    در این مرحله طبق روی Database راست کلیک کنید . گزینه New Database رو بزنین .

    2.jpg

    نام دیتابیس رو تو کادر بالا بنویسین من از TellDB استفاده کردم . سپس به Option برید و ببینید که کادر مورد نظر تو عمس رو Sql server 2008 (100) باشه . به باقی چیزا دست نزنین و Default باشه و Ok کنین . دیتابیس ما ساخته شد .


    تو مرحله بعد می رسیم به ساخت Table مورد نظر برای ثبت اطلاعات .

    طبق عکس روی Table راست کلیک کنید و New Table رو بزننین .


    4.jpg


    فیلد های مورد نظر رو وارد کنید و نوع داده ای اونا رو هم طبق عکس وارد کنید . رو به روی Id تیک Allow Null غیر فعال باشد زیرا اجازه خالی وارد کردن به اون داده نشه و سپس واسه اینکه به صورت صعودی با هر رکورد جدید یک Id بگیره میایم تو کادر پایین روی Identity Specification دابل کلیک کنید تا فعال بشه و Yes بشه و گزینه Is Identity رو هم Yes کنید و زیرش هم مشخص میکنید که از چند شروع بشه به صورت پیش فرض از 1 شروع میشه تا ....


    تو این مرحله Id رو به عنوان کلید اصلی در نظر میگیریم که بعدا اگه Table دیکگه اضافه کردیم بتونیم با این کلید به Table دیگه وصل شیم .


    8.jpg
    تو این مرحله برای ذخیره دیتابیسمون روی دکمه Save کلیک کرده و طبق عکس توی کادر اسم Table خودمون رو مینویسیم و سپس Ok میکنیم .


    تبریک میگم شما هم Database رو ساختید هم Table مورد نظر رو .



    امیدوارم تا اینجا مفهمومی بوده باشه و راضی باشید در مرحله بعد اولین صفحه برنامه دفترچه تلفن رو شروع میکنیم . مشکلی بود بپرسین .
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 7.jpg‏ (31.3 کیلوبایت, 636 دیدار)

  9. #9
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    بهروزجان منSQL SErver2008 رو نصب کردم ولی هرجامیرم SQL Server Managment رو نمیبینم.چی کارکنم؟؟؟
    اگه میشه لطف کن یه توضیحی راجع به Data Type ها هم بده.ممنونم
    آخرین ویرایش به وسیله sagggad : چهارشنبه 13 آذر 1392 در 07:56 صبح

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    اگه ویندوزت 7 ه تو Start >> All Program >> Sql Server 2008 >> Sql Server Management Studio

    یا از این ادرس :
    C:\Program Files (x86)\Microsoft SQL Server\100\Tools\Binn\VSShell\Common7\IDE

    فایل Ssms.exe رو باز کن . اگه نبودن بدون بد نصب کردی داداش دوباره کامل نصب کن . ورژن Enterprise نسخه Sql server 2008 r2 رو نصب کن

  11. #11
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    بهروز جان من وقتیSQL Server رو گرفتم یه فایل بود که باید اکستراکت میشد.یعنی زیپ بود.بعد که اکستراکتش کردم خود به خود رفت به C:\TEMP وانوجا فایل باز شدش بود.فولدر های زیادی ایجاد شده بود مثلا:X86-X64-StreamInsight-resourcesو...بعد همونجا یه فایل ستاپ بود من رو اون کلیک کردم ومراحل نصب رو انجام دادم.اما Management وجود نداره!!
    واقعا از راهنمایی هات ممنونم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    Lightbulb نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    خوب دوستان . شرمنده چون من سرکار میرم و زیاد وقت ندارم شبا پست میذارم .

    طبق آموزش قبلی یه Table دیگه درست کنین به نام TblLogin و فیلد های اونو اینارو بذارین :
    1 ) ID >> Data type : Int
    2 ) Username >> Data Type : Nvarchar(50)
    3 ) Password >>Data Type : Nvarchar (50)

    loggin.jpg

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    حالا میریم سر وقت برناممون . یه پروژه ایجاد کنید با هر اسمی من نوشتم TellBook .

    تو این آموزش می پردازیم به صفحه لاگین یا همون امنیتی برنامه . برنامه رو ضمیمه می کنم ولی خودتون درست کنید که یاد بگیرید .

    تو فرمم 2 تا تکس باکس دارم و 2تا هم دکمه 1 ورود و 1 خروج . اینم عکسش . دیگه طراحیش با خودتون
    FrmLoggin.jpg


    اما صبر کنین . قبل از هرچیزی بیام دیتابیسمون رو اول تعریف کنیم به صورت رشته ای مشخص که دیگه هربار و هر جا تعریفش نکنیم . چجوری ؟؟؟ منو همراهی کنید .

    از منوی Project آخرین گزینه یعنی Properties پروژتونو انتخاب کنید .
    Connection.jpg

    حالا به قسمت Setting برید و تو قسمت نام کلمه Conn رو بنویسین نوعش یعنی Type رو بذارین رو Connection String و Scope رو بذارین رو Application و تو قسمت Value هم آدرس رشته دیتابیسمونو میدیم .

    شما اینجا 2 روش دارین
    اول اینکه چون دیتابیس رو سیستم شما و با Sql server خودتون ساخته شده و تو مسیر Local هست و تو سرور خودتونه می تونین از Local استفاده کنید .
     Data Source=(local);Initial Catalog=TellDB;Integrated Security=True


    اینجوری . حالا مهم نیست برنامتون تو چه فولدری باشه حتی رو فلش ، رم ، سی دی هرچی باشه اجرا می شه چون دیتابیس رو سیستم شما و Local شماست . تا اینجاش که اوکی بود .

    حالا روش دوم می تونین تو پوشه Directory پروژتون توی Debug بیاین ازش استفاده کنید یا تو همین Debug بیاین یه فولدر درست کنین مثلا به نام MyDb که دیتابیستونو بریزین توش و برنامتون رو به مشتری تحویل بدین و مشتری برنامشو اجرا کنه تو این روشم مهم نیست برنامه کجا باشه هرجا باشه دیتابیس از تو پوشه Directory یا تو فولدر مشخص شده ی شما اجرا می شه . کدشم اینه :
     Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector  y|\MyDB\TellDB.mdf;Integrated 
    Security=True;User Instance=True

    فقط فرش اینه که شما تو این روش باید دیتابیستونو تو این فولدری که درست کردین MyDb کپی کنین و به مشتری بدید .

    ما از روش اول استفاده می کنیم که مشکل ساز نشه . اینم عکسش
    Connection 2.jpg

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    حالا میریم سراغ پروژه .
    روی دکمه خروج دابل کلیک کنید و کلمه End رو بنویسین واسه خروج از برنامه و اگه هم می خواین قشنگ بشه اینکارو کنین :
      Dim s As String
    s = MsgBox("آیا مایل به خروج از برنامه هستید؟ ", MsgBoxStyle.YesNo + MsgBoxStyle.Question, Title:="هشدار")
    If s = vbYes Then
    End
    End If

    اینجا میاد از کاربر می پرسه که می خواد خارج شه یا نه اگه Yes رو بزنه می اد بیرون اگه No رو بزنه برمیگرده به برنامه
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    روی دکمه ورود دابل کلیک کنید و کد زیر رو بنویسین واسه ورود به برنامه

    خوب یه سری توضیحات اینجا می دم که همه جا ازش استفاده می کنیم :
    1 ) تعریف Data های Sql
    2 ) تعریف کانکشن ها و رشته های ما
    3 ) تعریف دستورات sql

    1 ) داده های Sql داده هایی هستن که واسه استفاده از sql باید فراخونی بشن و جاش قبل همه کد هاست .از جمله این 2 تا داده
     Imports System.Data
    Imports System.Data.SqlClient


    2 ) کانکشن ها و رشته های ما تو این صفحه Loggin
     Dim con As SqlConnection = New SqlConnection(My.Settings.conn)
    Dim cmd As SqlCommand
    Dim dr As SqlDataReader
    Dim strcon, strsql As String


    دیگه به جای تعری 2 خط رشته ی دیتابیس از این نیمچه خط استفاده میکنیم
    My.Settings.conn

    -----------------------------
    Cmd ما از نوع SqlCommand هم دستورات Sql مارو شامل می شه .
    dr ما از نوع SqlDataReaderهم واسه خوندن دیتا هامون استفاده می شه .

    تعریف اینا جاش کجاست ؟ زیر کلاس فرمم ما مثل :

    Public Class FrmLogin

    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    اوف خسته شدم بچه ها یکی دوشمو بماله . تشکرررررررررررررررررررررر ررررررر
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    خسته نباشین .

    حالا میایم دستور فراخوانی رو میدیم همون Select Query خودمون . من کلا کدی کار می کنم ویزارد کار نیستم

    روی کمه ورود دابل کلیک کنید :

     If TxtUserName.Text = String.Empty Then
    MsgBox("نام کاربری را وارد كنيد", vbExclamation + vbOKOnly, "پيام")
    TxtUserName.Focus()
    Exit Sub
    ElseIf TxPass.Text = String.Empty Then
    MsgBox("پسوورد را وارد كنيد", vbExclamation + vbOKOnly, "پيام")
    TxPass.Focus()
    Exit Sub
    End If

    این کدا چی میگن ؟؟؟ توضیح بدم ؟؟؟ اگه هر کدومو از تکس باکس ها خالی بود اررور میده که اونو پر کنین و Focus میکنه روش . اوکی .

    حالا ادامه

     '// select query //
    cmd = New SqlCommand
    cmd.Connection = con
    con.Open()
    strsql = "select Username,Password from TblLogin where (Username= N'" & TxtUserName.Text & "') and (Password =N'" & TxPass.Text & "')"
    cmd = New SqlCommand(strsql, con)
    dr = cmd.ExecuteReader()
    If dr.Read Then
    FrmMain.Show()
    Me.Hide()
    Else
    MsgBox("اطلاعات را صحیح وارد کنید", MsgBoxStyle.OkOnly, "هشدار")

    End If
    con.Close()


    دیگه همه چیزش واضحه نیاز به توضیح نیست . میاد یوزرنیم و پسوورد رو از تکس باکس هاشون می خونه و اگه دیتارو خوند و درست خروجی گرفت فرم FrmMain رو نمایش می ده و این فرم رو مخفی می کنه و در غیر اینصورت اررور می ده که اطلاعاتو درست وارد کنین .

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    امیدوارم تا اینجاشو خوب فهمیده باشید . 2 ساعته رو این پستم به خدا حقم نی تشکر کم شه
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

    پروژه رو واستون ضمیمه می کنم فقط این صفحه رو . فردا شب انشالله زنده بودم صفحه اصلی برنامه و ثبت اطلاعات رو آموزش می دم .
    راستی یادتون نره من تو پروژه از فونت نازنین استفاده کردم اگه دارین که چه خوب اگه ندارین تو سورس هست بریزین تو پوشه فونت خودتون . اوکی بچه ها

    بفرمائید
    هم بدون دیتابیس رو می ذارم هم با دیتابیس که اگه نتونست بسازه فقط زحمت Attach دیتابیس رو بکشه تو Sql Server

    این بدون دیتابیس :
    TellBook Bedon Db.rar

    اینم با دیتابیس :
    http://uploadkon.ir/uploads/TellBook%20ba%2
    0Db.rar


    تا فردا شب ، شب تون خوش

  13. #13
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    بهروز جان سورست نزدیک 100 جا زیرش خط آبی می کشید.اما اونی که از رو آموزشت درست کردم مشکلی نداشت.فقط وقتی که نام کاربری وپسورد رو وارد می کنی باز هم می گه اطلاعات را صحیح وارد کنید!!مشکل چیه؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله sagggad : پنج شنبه 14 آذر 1392 در 09:57 صبح

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    سلام دیتابیست رو چک کن . چون دوست من تو Table مربوط به Login خودت یوزرو پسووردی وارد نکردی . برو تو Sql server و دیتابیس تلفنت و تیبل TblLoggin و مثلا یوزر نیم رو 1 و پسوورد رو 1 وارد کن و تو برنامت همونو وارد کن دیگه حالا می خوای یکی باشه می خوای 10 تا یوزر نیم باشه .

    خو داداشی شما واست تستین دیگه اررور های سورس رو بگو من رفعش کنم مرسی . بازم که تشکر زیر خط فقره که ....

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    Angry نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    سلام دیتابیست رو چک کن . چون دوست من تو Table مربوط به Login خودت یوزرو پسووردی وارد نکردی . برو تو Sql server و دیتابیس تلفنت و تیبل TblLoggin و مثلا یوزر نیم رو 1 و پسوورد رو 1 وارد کن و تو برنامت همونو وارد کن دیگه حالا می خوای یکی باشه می خوای 10 تا یوزر نیم باشه .

    خو داداشی شما واست تستین دیگه اررور های سورس رو بگو من رفعش کنم و بفرستمش مرسی .
    بازم که تشکرا زیر خط فقره که ....

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    واسه پستای من آره . بچه ها اررور هارو بگین من رفع کنم اگه داره . اگه نه که هیچ . شب میام ثبت اطلاعاتو می گم . مرسی فعلا

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط behrooz69 مشاهده تاپیک
    جواب سوال اولت دوست من شما با VB.net 2008 یا 2010 می تونی بانک sql express بسازی . که من خودم به شخصه پیشنهاد نمی کنم .
    روش ساختشم پروژت رو با عکس می زارم واست .
    1 sql express.jpg
    2 sql express.jpg
    3 sql express.jpg
    بهتره که دیتابیستو با خود SQL SERVER بسازی چون مدیریتش خیلی قوی تر و کنترلت رو دیتابیس خیلی اسون تره و اگه بخوای پروژه سنگین بنویسی SQL SERVER خیلی کنترل هارو می تونی رو دیتابیست انجام بدی که بعدا بهت می گم .

    جواب سوال دومت .
    1 ) تو sql server قابلیت ذخیره اسناد و صدا و تصاویر و ویدئو وجود داره.
    2) sql server قابلیت متصل شدن با چند سرور و شبکه شدن رو داره.
    3) sql server یه دنیاییه واسه خودش که تو pdf ای که اماده کردم ببینی متوجه می شی درباره دیتابیس هاست دوستان.

    و اما اکسس همینو بگم فقط که از حجم 2 گیگ داده پشتیبانی می کنه . فکرشو بکن تو 1 شرکتی نصب کردی که روزی 100 تا داده سیو می کنه بعد چند وقتی فک کن چی می شه . و یه چیز جالب خود اکسس توش sql query داره می شه از sql توش استفاده کرد .

    تو پروژه های سنگین و ضعیف در حال حاضر بالای 90 % از بانک SQL SERVER استفاده می کنن چرا ؟ چون مقدار اطالاعاتی که می گیره خیلی بیشتره و فکر کنم چند هزار تا از ACCESS بیشتره و از اونجایی که من از بانک و برنامه نویسی ACESS فقط تو راهنمایی استفاده کردم با VB6 از همون موقع خوشم نمیومد ازش .

    باقی اطلاعات تو pdf هست .

    http://uploadkon.ir/uploads/BehroozDb.pdf
    آره من هم قبول دارم
    منم تا چندی پیش از اکسس استفاده می کردم ولی دیدم خیلی درد سر داره و برنامه هام یک سر ارور میده، رفتم سمت اسکیوال که علاوه بر مزایای فوق الذکر، سرعت بالائی هم داره
    منتها در مورد نصب حداقل هایی که در زمان اجرا نیاز هست در سیستمی غیر از سیستم خودمون، اگر توضیحی بدید خیلی خوبه!

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector  y|\MyDB\TellDB.mdf;Integrated 

    Security=True;User Instance=True
    فقط یک سوال این جا مطرح میشه که آیا امکان این که پسوند فایل اتچ شده دیتابیس رو تغییر بدیم هست؟
    چون شاید نخواسته باشیم که مشتری بفهمه که این فایل چه فایلی هست و احیانا از دست کاری اون بر حذر باشه.
    تو اکسس این امکان بود ولی تو اسکیوال یک بار این کار رو کردم برنامه تشخیص نداد!

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    نه دوست من باید پسووند باشه . خو شما فایل Setup می سازی از پروژت سورسش رو که نمی دی شخص بفمهمه داستان چیه .
    بعدشم که شما باید دیتابیس رو بدنی چیه و کیه که بعدا واسه ذخیره تو یه درایوی ازش استفاده کنی . دیتابیس نرم افزار چیزی نیست که از خریدار پنهان کنیمش . قانون برنامه نویسیه .

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    و جواب سوال اولت دوست من Hossis من از روش اول یعنی
    Data Source=(local);Initial Catalog=TellDB;Integrated Security=True
    استفاده کردم و پسووندی نیست که بخواد دیده شه . اگه منظورت اینه .

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    دوست من شما به اینا نیاز داری رو سیستم مقصد

    1 ) Sql server 2008
    2 ) Microsoft.net framwork 4 و بالاتر
    3 ) اگه از کریستال استفاده کنیم تو پروژه به SAP crystal report engine x86 | x64 نیاز داریم .

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    Lightbulb نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    سلام مجدد به همه .
    طبق قولم چند دقیقه ای میشه که بیدار شدم که بهتون ثبت اطلاعات رو بگم .

    پروژه رو که دارید یا ساختید . دیتابیس رو هم همینطور .

    حالا رو فرم FrmMain ما روی دکمه ثبت اطلاعات کلیک کنید و این کد رو واسه باز کردن صفحه ثبت اطلاعات بنویسید :

      FrmRegister.Show()
    Me.Hide()

    روی منومون هم تو بخض اطلاعات رو ثبت دابل کلیک کنید و هم کد بالا رو بنویسید که از هر 2 جا باز بشه

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    حالا روی فرم FrmRegister کلیک کنید و روی ثبت اطلاعات دابل کلیک کنید و کد های زیر رو بنویسید :
    یادتون نره اول دیتاها :
     Imports System.Data
    Imports System.Data.SqlClient


    و رشته هارو :

    Dim con As SqlConnection = New SqlConnection(My.Settings.conn)
    Dim cmd As SqlCommand
    Dim dr As SqlDataReader


    تعریف کنید

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    توی دکمه ثبت اطلاعات این کدهارو بنویسید :

     ' ///// error if txt is empty /////

    If TxtName.Text = String.Empty Then
    MsgBox("نام شخص را وارد كنيد", vbExclamation + vbOKOnly, "پيام")
    TxtName.Focus()
    Exit Sub
    ElseIf TxtLName.Text = String.Empty Then
    MsgBox("نام خانوادگی را وارد كنيد", vbExclamation + vbOKOnly, "پيام")
    TxtLName.Focus()
    Exit Sub
    ElseIf TxtTell.Text = String.Empty Then
    MsgBox("تلفن شخص وارد كنيد", vbExclamation + vbOKOnly, "پيام")
    TxtTell.Focus()
    Exit Sub
    ElseIf CboGen.Text = String.Empty Then
    MsgBox("نوع جنسیت را مشخص كنيد", vbExclamation + vbOKOnly, "پيام")
    CboGen.Focus()
    Exit Sub
    ElseIf TxtAddress.Text = String.Empty Then
    MsgBox("آدرس را وارد كنيد", vbExclamation + vbOKOnly, "پيام")
    TxtAddress.Focus()
    Exit Sub
    End If

    '///// insert query /////
    con = New SqlConnection(My.Settings.conn)
    cmd = New SqlCommand()
    cmd.Connection = con
    cmd.CommandText = "INSERT INTO TblRegister (Fname,Lname,Tell,Address,Gen) VALUES (@Fname,@Lname,@Tell,@Address,@Gen) "
    cmd.Parameters.Add("@Fname", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = TxtName.Text
    cmd.Parameters.Add("@Lname", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = TxtLName.Text
    cmd.Parameters.Add("@Tell", SqlDbType.NVarChar, 100).Value = TxtTell.Text
    cmd.Parameters.Add("@Address", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = TxtAddress.Text
    cmd.Parameters.Add("@Gen", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = CboGen.Text

    ' ///// check state connection age baz bod khoroji bede o amal insert anjam beshe /////
    con.Open()
    If con.State = ConnectionState.Open Then
    If cmd.ExecuteNonQuery() Then
    con.Close()
    MessageBox.Show(" اطلاعات ورودی مورد نظر ثبت شد")
    End If
    End If
    cmd.Dispose()
    con.Dispose()


    توضیحات کد ها :
    قسمت اول کد اومدم چک کردم اگه رشته هاشون خالی بود Error بده و Focus کنه روش .

    قسمت دوم که کد Insert یا ثبت اطلاعات تو دیتابیسه که پارامترهای ورودیشو به صورت دستی نوشتم و فیلتر هارو دستی وارد کردم حتی مقدار ورودی Data Type هارو و مقدارشنو از TextBox های مورد نظر گرفتم .

    قسمت سوم هم میاد چک میکنه که اگه وضعیت ارتباط ما یا کانکشن ما باز بود اطلاعات رو ثبت کن Query خروجی رو بده و کانکشن رو ببند . Con.close و اررور ثبت اطلاعات در صورت صحت عملیات .

    و در آخر هم میاد همه کانکشن ها و دستوراتو Dispose یا خارج می کنه .

    اینم نمونه انجام شده و ثبت شده به صورت صحیح :
    FrmRegister.jpg

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    توی دکمه پاک سازی این کدهارو بنویسید :
     TxtName.Clear()
    TxtLName.Clear()
    TxtTell.Clear()
    TxtAddress.Clear()

    این دکمه هم کارش خالی کردن تکس باکس هاست دوستان .

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    و در آخر توی دکمه بازگشت هم این کدهارو بنویسید :
      FrmMain.Show()
    Me.Close()


    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    توجه : شما در حال حاضر جایی نمی تونین اطلاعات ثبت شده رو ببینید جز دیتابیستون تو Sql server 2008 خودتون . بازش کنید . برین تو دیتابیس TellDB و روی Table مربوطه همون TblRegister راست کلیک کرده و Edit Top 200 Rows رو کلیک کنید . با اینکار 200 سطر ثبت شده رو میتونین ببینین و ببینید که اطلاعاتتون صحیح ثبت شد . اینم عکساش :
    FrmRegisterShowDb.jpg

    و Rows
    FrmRegisterShowDb2.jpg

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    این سورس جدید برنامه :

    TellBook v2.rar
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    خو دوستان امشب و ثبت اطلاعات تموم شد . تا فردا دوستان . امیدوارم خوب و مفهموی توضیح داده باشم .

    مشکلی بود بگید تا رفع شه .

  23. #23
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    بهروزجان نگفتی چطوری باید متن داخل مثلا Columns پسورد رو بنویسیم؟؟یعنی چطور اطلاعات وارد کنیم تاپسورد ویوزر نیم مشخص بشه؟؟

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    داداش منظورتو نفهمیدم . یعنی چی ؟؟

  25. #25
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    شما به من گفتی باید چی کار کنم که نگه اطلاعات صحیح نیست؟؟اگه میشه پایه ای توضیح بده که مبتدی هایی مثل من هم بفهمیم!!!

  26. #26
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    درست شد همین جایی که گفتی:توجه : شما در حال حاضر جایی نمی تونین اطلاعات ثبت شده رو ببینید جز دیتابیستون تو Sql server 2008 خودتون . بازش کنید . برین تو دیتابیس TellDB و روی Table مربوطه همون TblRegister راست کلیک کرده و Edit Top 200 Rows رو کلیک کنید . با اینکار 200 سطر ثبت شده رو میتونین ببینین و ببینید که اطلاعاتتون صحیح ثبت شد .رو نخونده بودم.
    داداش دستت درد نکنه!!!
    دوستت داریم بهروز!!!!!!

  27. #27
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    من خودم سورسش رو میذارم شما ببین مشکلی داره؟؟آخه سورسی که شما میذاری ازکدهای اصلی خود برنامه ارور میگیره از زیر دانلودش کن:
    البته من به جای Fname و Lname گذاشتم:Name و Family حواست باشه.
    TellBook2.rar

  28. #28
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    بهروز جان من الان میخوام فایل دیتابیس SQL رو کپی کنم تو یه کامپیوتر دیگه.کجاست فایلش؟؟

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    دیتابیس توی سیستم خودته دوست من . تو این مسیر :
    C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL10.MSSQLSERVER\MSSQL\DATA
    کل دیتابیس هایی که میسازی با Sql server اینجاست .

    اوکی ؟؟؟ بوس . من فقط به خاطر شماها پست و وقت میذارم ولی ... فقط بیننده اند.

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    تویه پست بالا رو نگاه کن 2 تا سورس آپ کردم یکی با دیتابیس و یکی هم بدون دیتابیس . اون با دیتابیس رو دوستان می تونن کپی کنن تو سیستمشون و توی Sql Server 2008 اونو Attach کنن. و برنامه رو اجرا کنن

  31. #31
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    دستت طلا.فقط من که میام اون رو به فایل خودم کپی کنم ارور زیر رومیده
    Error1.png
    سیستم رو ریستارت کردم که دیگه اینو نگه اما فایده نداشت!!

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    داداشی این میگه برنامه یجا دیگه داره از این فایلت استفاده می کنه . شما روی Sql server خودت همین دیتابیس رو ساختی واسه همین اررور می گیره .یا برنامت رو سیستم بازه برو تو Task manager و برنامه ای که نوشتی اونجاست End Task اش کن

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    Lightbulb نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    خوب دوستان با اینکه تشکری ندارم و هیچ امیدی ولی بازم پست رو ادامه می دم . امشب برنامه رو کامل کردم و سورس پروژه رو تو پست آخر میزارم . اول آموزش هارو بگم بعد میرسیم به سورس .
    اول می خوام نحوه حذف اطلاعات رو بگم بهتون .
    توی حذف ما ابتدا از جستجو استفاده کردیم و سپس از حذف .
    فرم FrmDelete رو بسازید .
    تکس باکس ها و دکمه هایی که تو ثبت اطلاعات گذاشتید رو Copy و تو این صفحه Paste کنید . فرم زیر رو بسازید :
    Deletefrm.jpg

    روی دکمه جستجو کلیک کنید و بالای صفحه اول دیتاهارو تعریف کنید :

     Imports System.Data
    Imports System.Data.SqlClient


    و زیر کلاس فرم :

      Dim con As SqlConnection = New SqlConnection(My.Settings.conn)
    Dim cmd As SqlCommand
    Dim dr As SqlDataReader


    و بیاین رو Button مورد نظر و دستورات زیر رو بنویسید:
     '/// search data ///

    If TxtTell.TextLength > 0 Then

    cmd = New SqlCommand()
    cmd.Connection = con
    cmd.CommandText = "SELECT Fname,Lname,Address,Gen FROM TblRegister WHERE(Tell=@Tell)"
    cmd.Parameters.Add("@Tell", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = TxtTell.Text

    con.Open()
    Dim sReader As SqlDataReader = cmd.ExecuteReader()

    If sReader.Read() Then
    TxtName.Text = sReader.GetValue(0).ToString()
    TxtLName.Text = sReader.GetValue(1).ToString()
    TxtAddress.Text = sReader.GetValue(2).ToString()
    TxtGen.Text = sReader.GetValue(3).ToString()

    Else : MessageBox.Show("پیدا نشد")
    End If
    con.Close()
    End If


    کد چی می گه ؟؟

    1 ) SELECT Fname,Lname,Address,Gen میاد این فیلد هارو از جدول TblRegister فراخونی می کنه به شرطی که ( WHERE ) تلفن ( Tell ) برابر با پارامتر @Tell باشه که پایینش تعریف کردیم . پارامترم اومدیم از این تکس باکس گرفتیم : TxtTell.Text

    2 ) اینجا
    TxtName.Text = sReader.GetValue(0).ToString()
    TxtLName.Text = sReader.GetValue(1).ToString()
    TxtAddress.Text = sReader.GetValue(2).ToString()
    TxtGen.Text = sReader.GetValue(3).ToString()
    هم رشته ها وقتی با sReader که رشته ای از نوع SqlDataReader برای خودندن داده هاست خونده می شن و مقدارش تو تکس باکس مورد نظر بر اساس ایندکسی که خودمون تعیین می کنیم قرار می گیره .
    به ترتیب این کد :
    Fname,Lname,Address,Gen
    و تکس باکس توجه کنید :
    TxtName.Text
    TxtLName.Text
    TxtAddress.Text
    TxtGen.Text

    در آخرم اگه نباشه می گه پیدا نشد . و تموم .

    تا اینجاش اوکی این دیگه ؟؟

    حالا روی دکمه حذف دابل کلیک کنید :
    و این کدارو بنویسید :

     If TxtTell.TextLength > 0 Then
    cmd = New SqlCommand()
    cmd.Connection = con
    cmd.CommandText = "DELETE FROM TblRegister WHERE Tell='" & TxtTell.Text & "'"

    con.Open()
    Dim count As Integer
    count = cmd.ExecuteNonQuery()
    con.Close()
    If count > 0 Then
    MessageBox.Show("اطلاعات مورد نظر حذف شد")
    End If
    Else : MessageBox.Show("اطلاعات مورد نظر پیدا نشد")
    End If
    TxtName.Clear()
    TxtLName.Clear()
    TxtTell.Clear()
    TxtAddress.Clear()
    TxtGen.Clear()


    توضیح کد :

    1 ) DELETE FROM TblRegister WHERE Tell='" & TxtTell.Text
    واضه می گه پاک کن همه رو از جدول TblRegister به شرطی که تلفن ما با تکس باکس TxtTell.Text برابر
    باشه .
    آخرشم بعد پاک کردن از دیتابیس میاد تکس باکس هارو خالی می کنه .

    اوکی ؟

    حالا روی دکمه پاک سازی دابل کلیک کنید و کد زیر رو بنویسید :
     TxtName.Clear()
    TxtLName.Clear()
    TxtTell.Clear()
    TxtAddress.Clear()
    TxtGen.Clear()


    اینم عکس های این پست :

    ابتدا شماره رو وارد کنید و دکمه جستجو رو بزنین
    Delete1.jpg

    اطلاعات به شما نشون داده می شه
    Delete2.jpg

    حالا بعد از صحت اطلاعات دکمه حذف رو بزنین و اطلاعات حذف می شه .
    Delete3.jpg

    پست بعدی راجب نمایش اطلاعاته که هی نرین تو Sql Server


    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اگه پستم و آموزشم کمکتون کرد تشکر یادتون نره .

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    Lightbulb نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    تو این پست می خوام نحوه ویرایش اطلاعات رو بگم بهتون .
    توی حذف ما ابتدا از جستجو استفاده کردیم و سپس از ویرایش یا Update یا بروز رسانی.
    فرم FrmEdit رو بسازید .
    تکس باکس ها و دکمه هایی که تو ثبت اطلاعات گذاشتید رو Copy و تو این صفحه Paste کنید . فقط 1 تکس باکس دیگه اضافه کنید واسه نمایش جنسیت و یه کمبو باکس واسه ثبت جنسیت جدید .
    یعنی فرم زیر رو بسازید


    روی دکمه جستجو کلیک کنید و بالای صفحه اول دیتاهارو تعریف کنید :

     Imports System.Data
    Imports System.Data.SqlClient


    و زیر کلاس فرم :

      Dim con As SqlConnection = New SqlConnection

    (My.Settings.conn)
    Dim cmd As SqlCommand
    Dim dr As SqlDataReader


    روی دکمه جستجو دابل کلیک کنید و کد زیر رو بنویسید :
      '/// search data ///
    If TxtTell.Text = String.Empty Then
    MsgBox("تلفن شخص را وارد كنيد", vbExclamation + vbOKOnly, "پيام")
    TxtTell.Focus()
    Exit Sub
    End If

    If TxtTell.TextLength > 0 Then

    cmd = New SqlCommand()
    cmd.Connection = con
    cmd.CommandText = "SELECT Fname,Lname,Address,Gen FROM TblRegister WHERE(Tell=@Tell)"
    cmd.Parameters.Add("@Tell", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = TxtTell.Text

    con.Open()
    Dim sReader As SqlDataReader = cmd.ExecuteReader()

    If sReader.Read() Then
    TxtName.Text = sReader.GetValue(0).ToString()
    TxtLName.Text = sReader.GetValue(1).ToString()
    TxtAddress.Text = sReader.GetValue(2).ToString()
    TxtGen.Text = sReader.GetValue(3).ToString()

    Else : MessageBox.Show("پیدا نشد")
    End If
    con.Close()
    End If

    توضیحاتشو قبلا دادم دیگه .

    حالا روی دکمه بروز رسانی دابل کلیک کنید و کد زیر رو بنویسید :

     '/// update data ///
    Try

    cmd.CommandText = "UPDATE TblRegister SET Fname=@Fname,Lname=@Lname,Address=@Address,Gen=@Ge n WHERE(Tell=@Tell)"
    cmd.Parameters.Add("@Fname", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = TxtName.Text
    cmd.Parameters.Add("@Lname", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = TxtLName.Text
    cmd.Parameters.Add("@Address", SqlDbType.NVarChar, 500).Value = TxtAddress.Text
    cmd.Parameters.Add("@Gen", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = CboGen.Text

    con.Open()
    Dim count As Integer
    count = cmd.ExecuteNonQuery()
    con.Close()


    If count > 0 Then
    MessageBox.Show("بروز رسانی شد")
    Else : MessageBox.Show("اطلاعات مورد نظر پیدا نشد")
    End If
    Catch ex As Exception
    MsgBox("لطفا همه گزینه ها را کامل وارد نمایید")
    End Try


    توضیحات :

    1) UPDATE TblRegister SET
    آپدیت میکنه تیبل مارو با مقدار های پارامترهای تعریف شده ست می کنش . پارامترها رو هم تعریف کردیم زیرش .

    دیگه اررور رو توضیح ندم دیگه زشته

    و یه خبر خوش فرم نمایش اطلاعات رو درست کردم واستون که هی نرین تو Sql server همینجا ببینین دیگه

    اسمش FrmShowInfo هستش و یه گرید ویو داره که به دیتابیس وصله و تیبل رجیستر رو نشون می ده و یه دکمه بازگشت داره . عکساش پایین هست ببینین دیگه


    اینم عکس های این پست :
    شماره رو وارد کنید و جستجو رو بزنین
    Editform.jpg

    اطلاعاتو که دیدین و تائید کردین و تغییر دادین روی دکمه بروز رسانی کلیک کنید و حله دیگه

    Editform1.jpg

    Editform2.jpg

    اینجام فرم نمایشه دیگه ببینین :
    Editform3.jpg

    دیگه نمی گم تشکر کنین .

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    واقعا نمی دونم چی بگم . بخدا اهل منت گذاری نیسم و اگه هم می گم تشکر کنید واسه خندس والا می خوام 1 قول 2 قول بازی کنم با تعداش ؟؟؟

    من صبح ساعت 8 تا 2 ظهر میرم سر کار . 2 تا 4 میرم تدریس میکنم . تا بیام 5 شده و خوابمم پریده . ساعت 6 به بعدم می رم سالن فوتسال تا 8 9 یا 10 . و با اوج خستگی میام 2 3 ساعت پست رو تکمیل می کنم و آموزش میزارم و کل پست چقدر تشکر می خوره ؟؟؟ مرسی واقعا .

  36. #36
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    بهروزجان نگفتی چطوری فایلSQL رو تو وی بی نمایش بدیم.اصلا چطوری Add کنیم؟من از همون راهی که برای Microsoft Access میرفتم رفتم وخواستم فایل Mdf روAdd کنم که ارور زیر روداد:
    Err4.png

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    دادش ورژن دیتابیسی که ساختی همونی که با Sql Server خودت ساختی به اسم TELLDB این ورژنش بالاتره از سرورت .
    اررور دوم خط 5 هم می گه که یه دیتابیس با همین نام هست . بعد شما اومدی دیتابیس منو Attachکردی .

    اگه Attach نکردی بکن ببین چی میگه اگه بازم اررور داد برو دیتابیسی که ساختی رو حذف کن و دیتابیس منو جاش Attach کن . مشکلت رفع می شه

  38. #38
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    داداش دستت دردنکنه اما منظورت ازAttachکردن چیه؟؟

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    یعنی اضافه کردن به سرور سیستمت . یعنی دیتابیس رو از 1 جا دیگه میاری تو سیستمت و Attach میکنی . سرچ کن تو پستهام گذاشتم آموزششو

  40. #40
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    الان من دقیقا باید چیکارکنم؟؟؟؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. سوال : نحوه کار با sql server و crystal report در MFC Visual stadio 2008
    نوشته شده توسط yasser_ebrahimi در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 10 فروردین 1391, 09:50 صبح
  2. مبتدی: کار با sql server 2008
    نوشته شده توسط afi_program در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 28 مرداد 1390, 17:31 عصر
  3. سوال: نحوه استفاده از SQL Server 2008 Express موجود در VS 2008
    نوشته شده توسط R_Rajaee_Rad در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 27 خرداد 1389, 01:51 صبح
  4. مبتدی: نحوه کار با Sql server 2008
    نوشته شده توسط faty_rooz در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1388, 12:55 عصر
  5. سوال: مشکل در کار با sql server 2008
    نوشته شده توسط amireto در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 25 دی 1388, 20:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •