صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 103

نام تاپیک: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    توی Sql Server روی پوشه دیتابیس راست کلیک کن و Attach رو بزن /. بعد Add رو بزن بعد برو دیتابیس منو انتخاب کن . و اوکی کن تا Execute شه . اکی ؟؟

  2. #42
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    بازم این ارور رو داد:
    6.png

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    داداش باید رو اررور بزنی ببینی متنش چیه . ولی احتمالا واسه اینه که 2 تا دیتابیس با 1 اسم و فیلد ها داری . بازم چک کن . ن فردا ادامه پروژه رو میذارم

  4. #44
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    دستت دردنکنههههه!

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    Lightbulb نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    سلام دوستان شرمنده چند روزی تاخیر داشتم خوب سرم شلوغ بود .
    امروز می خوام سرچ و نمایش اطلاعات رو بگم و کارو تموم کنم .
    سرچ و نمایش اطلاعات رو تو مثال های قبل توضیح دادم کداشم هست . پس جدید نیست .
    ولی نمایش اطلاعات رو فیلتر بندی کردم .

    ---------------------------------------------------
    1 فرم بسازید اینجوری :

    1.jpg

    روی دکمه دابل جستجو کلیک کنید و بالای صفحه اول دیتاهارو تعریف کنید :

     Imports System.Data
    Imports System.Data.SqlClient


    و زیر کلاس فرم :

      Dim con As SqlConnection = New SqlConnection

    (My.Settings.conn)
    Dim cmd As SqlCommand
    Dim dr As SqlDataReader


    روی دکمه جستجو دابل کلیک کنید و کد زیر رو بنویسید :
      '/// search data ///
    If TxtTell.Text = String.Empty Then
    MsgBox("تلفن شخص را وارد كنيد", vbExclamation + vbOKOnly, "پيام")
    TxtTell.Focus()
    Exit Sub
    End If

    If TxtTell.TextLength > 0 Then

    cmd = New SqlCommand()
    cmd.Connection = con
    cmd.CommandText = "SELECT Fname,Lname,Address,Gen FROM TblRegister WHERE(Tell=@Tell)"
    cmd.Parameters.Add("@Tell", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = TxtTell.Text

    con.Open()
    Dim sReader As SqlDataReader = cmd.ExecuteReader()

    If sReader.Read() Then
    TxtName.Text = sReader.GetValue(0).ToString()
    TxtLName.Text = sReader.GetValue(1).ToString()
    TxtAddress.Text = sReader.GetValue(2).ToString()
    TxtGen.Text = sReader.GetValue(3).ToString()

    Else : MessageBox.Show("پیدا نشد")
    End If
    con.Close()
    End If

    توضیحاتشو قبلا دادم دیگه .

    پاکسازی هم که پاک کردن تکس باکس هاست و بازگشتم که بلدین .

    2.jpg

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    بچه ها تا 2 ساعت دیگه فرم اطلاعات و سورس کامل پروژه رو میذارم . فعلا دارم میرم سالن فوتسال

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    Lightbulb نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    سلام . طبق قولم اومدم .

    آموزش آخر فرم نمایش اطلاعات با فیلتر جداگونه .

    -----------------------------------------------------------------
    فرم زیر رو درست کنید :

    1.jpg
    یه Data Grid View بذارید و به Table خودتون وصلش کنید . Columns هاشو فارسی کنید . ID رو حذف کنید . واسه شمارش بعدا می تونین از SUM تو Sql استفاده کنید تا تعداد رو بدست بیارین .

    دیگه اضافه کردن یا کم کردن Columns دست خودتونه .
    2.jpg

    توی تکس باکس روی تکس باکس تلفن دابل کلیک کنید و تو رویداد TextChanged اون کد زیر رو واسه فیلتر کردن بر حسب شماره تلفن بنویسید :

      TblRegisterBindingSource.Filter = "Tell Like '*" & TxtTell.Text & "*'" 


    توی تکس باکس روی تکس باکس نام دابل کلیک کنید و تو رویداد TextChanged اون کد زیر رو واسه فیلتر کردن بر حسب نام بنویسید :

      TblRegisterBindingSource.Filter = "Fname Like '*" & TxtName.Text & "*'" 


    توی تکس باکس روی تکس باکس نام خانوادگی دابل کلیک کنید و تو رویداد TextChanged اون کد زیر رو واسه فیلتر کردن بر حسب نام خانوادگی بنویسید :

     TblRegisterBindingSource.Filter = "Lname Like '*" & TxtLName.Text & "*'" 


    با این تیکه کد میاین تیبل خودتون رو از دیتاگرید ویو فیلتر بندی می کنید و اطلاعاتی که شبیه متن توی تکس باکس هست رو فیلتر می کنید و نشون میدید.

    3.jpg

    اینم سورس کامل پروژه . پایان آموزش این برنامه . تا برنامه بعدی خدا نگهدار . مشکلی بود بپرسین.


    TellBook v3.rar

  8. #48
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    بهروز جان اصلش همینه که چه جوری به تیبل خودمون وصل کنیم؟؟

  9. #49
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    Red face نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    بفرما دوست من . اینم آموزشش

    توی فرمتون 1 DataGridView بذارید و اسمش رو هرچی دوست داشتید بذارید . از اینجا بیاریدش از Toolbox

    grid1.jpg

    ووقتی گذاشتینش یه پنجره اینجوری میاد :

    grid2.jpg
    قسمت 1 : اینجا تیبل خودتونو انتخاب می کنین یا اگه نبود اضافه می کنید .
    قسمت 2 : ستون هاتونو تغییر میدین
    قسمت 3 : اضافه کردن ، حذف کردن و تغییر دادن و مرتب سازی رو حذف یا فعال میکنید .

    بعد از زدن کمبو باکس تو قسمت اول به این صفحه میرین
    grid3.jpg

    قسمت 1 : اینجا تیبل خودتونو انتخاب می کنین
    قسمت 2 : می تونین Dataset مورد نظر رو دستی بسازید و اضافه کنید . ویزاردیه بلدین دیگه .
    از گزینه Add Project Data source هم می تونن دیتاسورس به پروژتون اضافه کنید .

    بعد از اضافه کردن Table یه همچین صفحه بهتون نشون می ده که مهمترین بخششه .

    grid4.jpg

    تو سمت چپ می بینین که ID انگلیسی نوشته شده و واسه تغییر Header ستون ها باید Edit Columns رو بزنین تا به پنجره سمت راست واستون باز بشه .

    از قسمت Select Columns ستون های مورد نظر رو انتخاب میکنید اول ID رو حذف کنید . از دکمه Remove واسه حذف کردن و از دکمه Add واسه اضافه کردن استفاده کنید .

    Columns نام که Fname هست رو انتخاب کنین سمت راست با استفاده از Header Text می تونین تغییرش بدید . بنویسید نام . تنظیماتش اختیاریه .
    بقیه رو هم همینجوری درست کنین. نام خانوادگی و تلفن و آدرس و جنسیت رو میگمااا . اینجوری

    grid5.jpg

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

    خوب کارمون تموم شد . حالا میایم 1 سری تنظیمات کوچولو واسه دیتاگریدمون انجام میدیم .
    اولیش راست به چپ کردن دیتاگریده . از سمت راست یعنی Properties دیتاگریدمون RightToLeft رو Yes می کنیم . بعد میایم پاین تو قسمت Layout تنظیمات Anachor , AutoSizeColumns ,AutoSizeRow
    رو تغییر میدیم . اینارو میگم



    Anachor واسه جایگذاری دیتاگریده وقتی فرمم ما بزرگ یا کوچیک میشه . بقیه چیزارو هم می شه با این درست کردا . مثل دکمه ها یا تکس باکس ها که وقتی فرم رو بزرگ یعنی Maximize کردی اجزات بهم نریزه و سر جای خودش قرار بگیره .
    اینو هر 4 تا جاشو فعال کنید .

    -----------------------------------
    AutoSizeColumns رو بذارید روی Fill که وقتی بزرگ شد فرمتون کل دیتار بگیره .

    -----------------------------------
    AutoSizeRow رو هم به همه سلول ها نسبت بدید .
    -----------------------------------

    این حالت نرمال فرم :


    اینم حالت بزرگ شده فرم :



    اوکیه ؟؟؟ کار با Properties سلیفه ایه و مربوط به کارتون و پروژتون . یا حق

    آقا سجاد حله ؟؟

  10. #50
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    نه داداش من خنگ تر از این حرفا هستم.من میگم چه جوری باید اون فایل Mdf رو وارد برنامه کنیم.نمایشش تو گرید ویو زیاد کار سختی نیست
    ممنونم داداش

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    این سوالت :
    بهروز جان اصلش همینه که چه جوری به تیبل خودمون وصل کنیم؟؟

    یعنی واقعا دستم بهت برسه اینجوریت میکنم

    این میشه تیبل وصل کردن . اون سوالی که الان شما پرسیدی یعنی این :
    من میگم چه جوری باید اون فایل Mdf رو وارد برنامه کنیم.
    این یعنی اضافه کردن فایل دیتابیس به برنامه .

    داداشی نیاز نیست دیتابیس رو به برنامه من اضافه کنی . فقط شما اونو تو sql server 2008 خودت که رو سیستمت نصبه Attach کن دادا .

    یا علی

  12. #52
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    حالا خودتو نزن من وقتی اون رو Attch کنم خود به خود وارد وی بی میشه؟؟

  13. #53
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    بعدشم این ارورمن رو کشته:

  14. #54

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    سلام به همه عزیزان علی الخصوص آقا بهروز گل
    آقا دمت گرم واقعا به همچین تاپیکی احتیاج داشتیم خیلی حال کردم
    چند تا چیز دیگه هم به ذهنم رسیده که ایشالا سر وقت مزاحمتون میشم
    خدا قوت

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    قربونت دادا تا جایی که بتونم کمک میکنم .

  16. #56
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    پس من رو چرا کمک نمی کنه کسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
    با این ارور چه کار کنم؟؟هیچ اطلاعات بیشتری هم نداره فقط همین ارور رومیده:

  17. #57
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    داداش دستت درد نکنه اون مشکلم حل شد ولی این ارور رو هر کار میکنم در حین Add کردن دیتابیس میده:
    دیتابیس خودمو حذف کردم بجاش مال تو رو Attach کردم بازم همین ارور رو میده.
    توروخدا کمک کن!!!!!!!! من با وی بی 2008 کار میکنم


  18. #58
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    داداش یه شب بهت خبر میدم که با team viewer بیام تو سیستمت. این اروور هم میگه نسخه دیتابیس من از sql server شما جدیدتره . و میگه یه دیتبیس با همین نام تو مسیری ک تو عکس هست وجود داره ک داره استفاده میشه. داش پس درک برنامه نویسی کو؟؟؟ مهم نیست حتما دیتابیس منو بذاری تو پروژت که . خودت بساز 2 تا تیبل با 8 تا فیلد دیگه . اطلاعاتتتم خودت وارد کن. تعریف رشته conn هم تو setting برنامه رو عوض کن و ادرس دیتابیس جدید رو بده . یه دیتابیس رو سیستم خودت بساز مثلا TellSajad

    یا علی

  19. #59
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    داداش ممنون که جواب میدی.من اول همین کار رو کرده بودم و خودم تیبل رو ساختم اما اون موقع باز می گفت نسخه Sql Server همخونی نداره.فکرکنم میگفت پایین تره.
    چکارکنم؟؟؟

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    مگه ورژن Sql server تو چنده داداشی ؟؟؟ Microsoft Sql Server 2008 r2 رو نصب کن

  21. #61
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    همین ورژن دقیقا نصبه با ویژوال استودیو 2008.توروخدا یه راه حلی بهم بده

  22. #62
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    داداشی Sql server 2008 با vb.net 2008 هم خونی نداره به جان مادرم . تورو جون من عوضش کن ویژوال استودیو دات نت 2010 یا 2013 رو نصب کن و با اون کار کن. اوکی می شه .

  23. #63

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    سلام آقا بهروز ممنون از وقتی که میذاری
    من موقع اضافه کردن تیبل به مشکل خوردم که عکس پیغام را برات میذارم نمیدونم بابت چیه
    sql server 2008 && vs2013
    در ضمن یه مورد دیگه تو فرم ادیت با زدن شماره تلفن و زدن دکمه جستجو اطلاعات اون فراخونی میشه ولی اگه ما جنسیت جدید را وارد نکنیم جای خالی جایگزین جنسیت قبلی میشه و این یعنی که باید جنسیت تو قسمت جدیدش نوشته بشه حتی اگه تکراری باشه اینم اگه درستش کنید خوب میشه
    ممنون
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (94.0 کیلوبایت, 139 دیدار)

  24. #64
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    داداش بهروز گلم با راهنمایی هاتون مشکلات رفع شد به جز یه ارور:
    Error1.png
    تو رو خدا جواب بده

  25. #65

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    مشکل من با پاک کردن vs2013 و نصب vs2012 حل شد ممنون از دوستان

  26. #66
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    من 2012 رو دارم ولی این ارور رو میده:
    Error1.png

  27. #67
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    با تشکر از تمام بچه ها به خصوص آقا بهروز گل مشکلم حل شد.
    حالا یه چند تا سوال از استاد بهروز دارم:
    1-اگه یادتون باشه گفته شد:در جایی که میخوایم به برنامه آدرس دیتابیس رو بدیم اگر دیتابیس در محل مورد نظر خودمون ذخیره شده باشه باید از کد زیر استفاده کنیم
    Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector  y|\MyDB\TellDB.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True

    حالا سوال من اینه که آیا باید این آدرس رو هم مثل وقتی که Local هست در Setting پروژه کپی کرد؟؟
    وسوال دومم اینه که در این کد گفته شده:SQL Express.آیا اگه از نسخه های دیگه استفاده شده باشه باید به جای این کلمه چی گذاشت؟؟
    ممنونم

  28. #68
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    دوست من Baraii ورژن vb شما چنده ؟؟؟ ورژن sql server شما چنده ؟؟ این 2 تا فک کنم با هم همخونی ندارن چون به ورژنش گیر داده . یا sql server 2008 رو بد نصب کردی دوست من

  29. #69
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    با تشکر از تمام بچه ها به خصوص آقا بهروز گل مشکلم حل شد.
    حالا یه چند تا سوال از استاد بهروز دارم:
    1-اگه یادتون باشه گفته شد:در جایی که میخوایم به برنامه آدرس دیتابیس رو بدیم اگر دیتابیس در محل مورد نظر خودمون ذخیره شده باشه باید از کد زیر استفاده کنیم
    Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector  y|\MyDB\TellDB.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True

    حالا سوال من اینه که آیا باید این آدرس رو هم مثل وقتی که Local هست در Setting پروژه کپی کرد؟؟
    وسوال دومم اینه که در این کد گفته شده:SQL Express.آیا اگه از نسخه های دیگه استفاده شده باشه باید به جای این کلمه چی گذاشت؟؟
    ممنونم
    سوال اولت آقا سجاد : من توی توضیحات گفتم که واسه چی به Setting پروژه مسیر دیتابیسو معرفی میکنیم . چون دیگه نیاز نباشه هربار تو برنامه بیایم هی کد بالا رو بنویسیم . فقط بنویسیم My.setting.con همین .

    سوال دومت :لوکال رو هم تو پست های دوم به بعد توضیح دادم که چرا لوکال استفاده کنیم و چرا متغییر . لوکال تو سیستم خودته و اگه بخوای برنامه رو به کسی بدی باید 100 % به طرف دیتابیسی که تو سیستم خودت ( لوکال ) ساختی رو بدی و اونم دیتابیس رو تو sql server 2008 خودش Attach کنه.

    ولی روش متغییر اینجوری نیست و دلیل استفاده کردن از کلمه sqlexpress هم اینه که وقتی دیتابیس رو متغییر تعریف می کنیم و همراه پروژه میدیمش اگه رو سیستم sql server 2008 نصب نبود فقط با نصب موتور Engine خود Sql Express 2008 برناممون اجرا شه .

    این موتور تو سایتا و تو خودت پک دی وی دی sql server 2008 یا Visual Studio 2010 هستش دوست من.

    امیدوارم بدردت خورده باشه . یا حق

  30. #70

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    سلام
    از آموزش خوبتون تشکر می کنم
    خیلی عالی و واضح توضیح دادید
    یه سوال : وقتی کدهای cmd.dispose() , con.dispose() را می نویسم اولین بار که اطلاعات رو ثبت می کنم همه چیز درست پیش می ره و اطلاعاتم ثبت می شه و تکس باکسها خالی می شه ولی برای نفر بعد که اطلاعات رو وارد می کنم و ثبت رو می زنم در قسمت connection.open(قسمتی که بانک اطلاعاتی رو باز می کنم ) ارور زیر را می دهد و وقتی این دو خط را پاک می کنم مشکل حل می شود .
    the connectionstring property has not been initialized
    اگر این دو خط را ننویسم و خالی نکنم مشکلی ایجاد می شود ؟

  31. #71
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    استاد من یه مشکل خیط دارم:
    این دیتابیس به خوبی تو سیستم خودم کار میکنه.البته سیستمم 32 بیتی هست.اما وقتی تو یه سیستم 64 بیتی با همون ویندوز میخوام اجراش کنم ارور زیر رو میده:
    1.png

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط نسرین2000 مشاهده تاپیک
    سلام
    از آموزش خوبتون تشکر می کنم
    خیلی عالی و واضح توضیح دادید
    یه سوال : وقتی کدهای cmd.dispose() , con.dispose() را می نویسم اولین بار که اطلاعات رو ثبت می کنم همه چیز درست پیش می ره و اطلاعاتم ثبت می شه و تکس باکسها خالی می شه ولی برای نفر بعد که اطلاعات رو وارد می کنم و ثبت رو می زنم در قسمت connection.open(قسمتی که بانک اطلاعاتی رو باز می کنم ) ارور زیر را می دهد و وقتی این دو خط را پاک می کنم مشکل حل می شود .
    the connectionstring property has not been initialized
    اگر این دو خط را ننویسم و خالی نکنم مشکلی ایجاد می شود ؟
    باید بیای با دستور چک کردن باز بودن و بسته بودن دیتابیس اینکارو انجام بدی که بعد هر بار ارسال و دریافت اطلاعات کانکشن دیتابیس رو ببنده و حالا واسه بار دوم بیاد اگه باز کانکشن همچنان باز بود ببنده اونو بعد دستورات اجرا بشه و اگه باز نبودم بازش کنه .اینم نمونه کدش که تو پست 22 من صفحه قبلی هست

     ' ///// check state connection age baz bod khoroji bede o amal insert anjam beshe   /////
    con.Open()
    If con.State = ConnectionState.Open Then
    If cmd.ExecuteNonQuery() Then
    con.Close()
    MessageBox.Show(" اطلاعات ورودی مورد نظر ثبت شد")
    End If
    End If
    cmd.Dispose()
    con.Dispose()

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    استاد من یه مشکل خیط دارم:
    این دیتابیس به خوبی تو سیستم خودم کار میکنه.البته سیستمم 32 بیتی هست.اما وقتی تو یه سیستم 64 بیتی با همون ویندوز میخوام اجراش کنم ارور زیر رو میده:
    1.png
    داداشی ورژنMicrosoft .net frameworket b با سیستم ی که 64 بیتیه نمی خونه . تو برنامه هات دات نت فریم ورک 4.5 به بالا رو نصب داری و رو سیستمی که برنامه رو اجرا کردی و Sql توش داری نسخه پایین ترشو . تست کن نصبش کن فریم وورکو . اگه نشد تو Vb قسمت Any cpu رو انتخاب کن هم 86 و هم 64 بیتی.

    یا حق

  34. #74

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    سلام
    ممنون بابت آموزش خوبتون
    من تو پروژم فیلد نام و نام خانوادگی رو می زنم و جستجو می کنم ،
    مثلا نام و نام خانوادگی را مریم عدل می زنم برای اولین بار درست نشون می ده ولی اگه نام رو به فاطمه تغییر بدم ولی با همون فامیل (عدل) و دوباره دکمه جستجو رو بزنم ارور زیر را می دهد .
    The variable name '@first_name' has already been declared. Variable names must be unique within a query batch or stored procedure.

  35. #75

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    یه مشکل دیگه
    وقتی برای اولین بار نام و نام خانوادگی رو جستجو می کنم و نشون می ده اطلاعات رو ، دکمه حذف رو که می زنم پیغام "پیدا نشد " رو نمایش می ده چرا؟
    یعنی اصلا تشخیص نمی ده که این اطلاعات تو دیتا بیس هست تا delete بکنه . چرا؟
    کدهای مربوط به حذف نام و نام خانوادگی رو هم به صورت زیر نوشتم :
    If (txtfirst_name.TextLength > 0 And txtlast_name.TextLength > 0) Then
    objcommand.Connection = objconnection
    objcommand.CommandText =
    "DELETE FROM guest WHERE (first_name='" & txtfirst_name.Text & "' and last_name='" & txtlast_name.Text & "')"
    objconnection.Open()
    Dim count AsInteger
    count = objcommand.ExecuteNonQuery()
    objconnection.Close()
    If count > 0 Then
    MessageBox.Show("اطلاعات مورد نظر حذف شد")
    Else
    MessageBox.Show("اطلاعات مورد نظر پیدا نشد")
    EndIf
    EndIf
    txtfirst_name.Clear()
    txtlast_name.Clear()
    txtfather_name.Clear()
    txtno_shenasnameh.Clear()
    txtdate_tavalod.Clear()
    txtmahale_tavalod.Clear()
    txtphone.Clear()
    txtaddress.Clear()

  36. #76
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط نسرین2000 مشاهده تاپیک
    یه مشکل دیگه
    وقتی برای اولین بار نام و نام خانوادگی رو جستجو می کنم و نشون می ده اطلاعات رو ، دکمه حذف رو که می زنم پیغام "پیدا نشد " رو نمایش می ده چرا؟
    یعنی اصلا تشخیص نمی ده که این اطلاعات تو دیتا بیس هست تا delete بکنه . چرا؟
    کدهای مربوط به حذف نام و نام خانوادگی رو هم به صورت زیر نوشتم :
    If (txtfirst_name.TextLength > 0 And txtlast_name.TextLength > 0) Then
    objcommand.Connection = objconnection
    objcommand.CommandText =
    "DELETE FROM guest WHERE (first_name='" & txtfirst_name.Text & "' and last_name='" & txtlast_name.Text & "')"
    objconnection.Open()
    Dim count AsInteger
    count = objcommand.ExecuteNonQuery()
    objconnection.Close()
    If count > 0 Then
    MessageBox.Show("اطلاعات مورد نظر حذف شد")
    Else
    MessageBox.Show("اطلاعات مورد نظر پیدا نشد")
    EndIf
    EndIf
    txtfirst_name.Clear()
    txtlast_name.Clear()
    txtfather_name.Clear()
    txtno_shenasnameh.Clear()
    txtdate_tavalod.Clear()
    txtmahale_tavalod.Clear()
    txtphone.Clear()
    txtaddress.Clear()
    سلام دوست من.شما براچی کد if رو داخل پرانتز نوشتید؟؟
    If (txtfirst_name.TextLength > 0 And txtlast_name.TextLength > 0) Then
    این ممکنه باعث اشکال باشه!

  37. #77
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    سلام دوست من.شما براچی کد if رو داخل پرانتز نوشتید؟؟
    If (txtfirst_name.TextLength > 0 And txtlast_name.TextLength > 0) Then
    این ممکنه باعث اشکال باشه!
    سلام . نه دستور If من مشکل ساز نمی کنه و میاد میگه اگه تکس باکس من مقدارش و طولش بزرگتر از 0 بود عملیات رو انجام به .

    بعد دوست من شما میای 1 بار دستورات رو می خونی درست . بعدش میای همه txt هاتو clear میکنی و پاک میکنی و دکمه حذف رو میزنی به نظرت برنامه چی رو پیدا کنه ؟؟؟

    من برنامه رو گذاشتم واسه آموزش شما می تونی برنامه رو بهینه کنی و دوباره بفرسی . هدف من آموزش کار با عملیات اصلی Sql بود.

  38. #78

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    آقا بهروز اگه من بخوام یه دیتا گرید ویو هم بزارم و اطلاعات بعد از ثبت شدن تو دیتا گرید ویو هم نشون داده بشه چیکار باید بکنم؟
    ممنون

  39. #79
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط barrai مشاهده تاپیک
    آقا بهروز اگه من بخوام یه دیتا گرید ویو هم بزارم و اطلاعات بعد از ثبت شدن تو دیتا گرید ویو هم نشون داده بشه چیکار باید بکنم؟
    ممنون
    سلام دوست من.من هم اول با این موضوع مشکل داشتم.اما الان ویدئوی زیر رو واست ساختم دان کن قشنگ متوجه میشی.فقط چون حجمش 3 مگابایت هست نتونستم تو سایت آپلودش کنم .
    لینک دانلود: http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...2007bd66a09667
    موفق باشید

  40. #80

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    یه سوال دیگه
    چطوری میتونم تو فرم ویرایش به جای تکست باکس ، کمبو باکس بزارم و از لیست کشویی شماره تلفن را انتخاب کنم و با انتخاب شماره تلفن باقی اطلاعات سر جاهای خودش بشینه ؟
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله barrai : سه شنبه 03 دی 1392 در 14:43 عصر

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. سوال : نحوه کار با sql server و crystal report در MFC Visual stadio 2008
    نوشته شده توسط yasser_ebrahimi در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 10 فروردین 1391, 09:50 صبح
  2. مبتدی: کار با sql server 2008
    نوشته شده توسط afi_program در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 28 مرداد 1390, 17:31 عصر
  3. سوال: نحوه استفاده از SQL Server 2008 Express موجود در VS 2008
    نوشته شده توسط R_Rajaee_Rad در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 27 خرداد 1389, 01:51 صبح
  4. مبتدی: نحوه کار با Sql server 2008
    نوشته شده توسط faty_rooz در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1388, 12:55 عصر
  5. سوال: مشکل در کار با sql server 2008
    نوشته شده توسط amireto در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 25 دی 1388, 20:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •