صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمایش نتایج 81 تا 103 از 103

نام تاپیک: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

  1. #81
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط barrai مشاهده تاپیک
    آقا بهروز اگه من بخوام یه دیتا گرید ویو هم بزارم و اطلاعات بعد از ثبت شدن تو دیتا گرید ویو هم نشون داده بشه چیکار باید بکنم؟
    ممنون

    داداشه من برنامه من تو بخش نمایش اطلاعاتش دیتا گرید ویو هست دیگه !!!! نیاز نیست دوباره بذاری که

  2. #82

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    سلام دوست من.من هم اول با این موضوع مشکل داشتم.اما الان ویدئوی زیر رو واست ساختم دان کن قشنگ متوجه میشی.فقط چون حجمش 3 مگابایت هست نتونستم تو سایت آپلودش کنم .
    لینک دانلود: http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...2007bd66a09667
    موفق باشید
    ممنون از حسن توجهتون ولی اون چیزی که من میخواستم نبود یعنی من بعد از ثبت اطلاعات در بانک همون موقع تو دیتا گرید ویو هم ببینم

  3. #83
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط barrai مشاهده تاپیک
    یه سوال دیگه
    چطوری میتونم تو فرم ویرایش به جای تکست باکس ، کمبو باکس بزارم و از لیست کشویی شماره تلفن را انتخاب کنم و با انتخاب شماره تلفن باقی اطلاعات سر جاهای خودش بشینه ؟
    ممنون

    باید یه کمبو باکس بذاری و وصلش کنی به دیتابیس . بعد بیای بر حسب اون مقدار جستجو کنی . تکس باکس بهتره چون دست کاربر بازه .

  4. #84
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط barrai مشاهده تاپیک
    سلام آقا بهروز ممنون از وقتی که میذاری
    من موقع اضافه کردن تیبل به مشکل خوردم که عکس پیغام را برات میذارم نمیدونم بابت چیه
    sql server 2008 && vs2013
    در ضمن یه مورد دیگه تو فرم ادیت با زدن شماره تلفن و زدن دکمه جستجو اطلاعات اون فراخونی میشه ولی اگه ما جنسیت جدید را وارد نکنیم جای خالی جایگزین جنسیت قبلی میشه و این یعنی که باید جنسیت تو قسمت جدیدش نوشته بشه حتی اگه تکراری باشه اینم اگه درستش کنید خوب میشه
    ممنون
    تو دکمه ثبت بیا شرط بذار که اگه تکس باکس جنسیت خالی بود اررور بده اینجوری :

     If TxtGensiyat.Text = String.Empty Then
    MsgBox("نوع جنسیت را وارد كنيد", vbExclamation + vbOKOnly, "پيام")
    TxtGensiyat.Focus()
    Exit Sub
    End If


    اینجا اگه خالی باشه تکس باکس جنسیت اررور میده و روش فوکوس میکنه تا وارد کنید

    یا علی

  5. #85

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط behrooz69 مشاهده تاپیک
    باید یه کمبو باکس بذاری و وصلش کنی به دیتابیس . بعد بیای بر حسب اون مقدار جستجو کنی . تکس باکس بهتره چون دست کاربر بازه .
    میشه بگید چه جوری ؟

  6. #86
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط barrai مشاهده تاپیک
    میشه بگید چه جوری ؟
    داداشی سرچ کن تو انجمن هست . من اضافه کردن یه تیبل از دیتابیس رو به کمبو باکس میذارم . باقیش با خودت . چون خودم کار نکردم روش هنوز داداشی .

     
    Private Sub CboNoeMahsol()


    '// tabee farakhani select 1 field az jadval db be combobox , DISTINCT : bedon tekrar

    con = New SqlConnection(My.Settings.conn)

    '// age con ma baste bod ono baz mikone

    If con.State = ConnectionState.Closed Then
    con.Open()
    End If

    Dim da As New SqlDataAdapter("select Distinct Name from TableShoma", con)

    Dim ds As New DataTable


    da.Fill(ds)

    ComboName.DataSource = ds

    ComboName.DisplayMember = "Name"

    '// age con ma baz bod ono mibande

    If con.State = ConnectionState.Open Then
    con.Close()
    End If


    End Sub



    بعدش تو Combo مورد نظر که قراره اطلاعات ما نشون داده شه این تابع رو فراخوانی می کنیم با Call اینجوری
    1
    2
    3

     Private Sub ComboNameMahsol_DropDown(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles ComboNameMahsol.DropDown
    Call CboNoeMahsol()
    End Sub

  7. #87
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    سلام بچه ها . خو خودمم درگیر این بودم که چرا اررور باز بودن دیتابیس میده وقتی کار انجام شده یا بیشتر از 1 بار رو دکمه جستجو یا بروز رسانی یا هرچیزی کلیک میشه .

    1 نمونش تو فرم ویرایش اطلاعات وقتی رو جستجو کلیک میکنید و بروز رسانی میزنید دفعه دیگه که کلیک میکنه اررور میده که همه رو وارد کنید اگه برید تو کد و قسمت آخر Catch رو به این تغییر بدید تا اررور رو بفهمید اینجوری :

    Catch ex As Exception
    MsgBox(ex.Message)
    End Try

    خو حالا واسه رفع مشکلمون من اول میام چک میکنم که اگه Connection من بسته بود اونو باز کنم .

    بعد کارامو انجام بدم موقع دریافت اطلاعات یا همون Query از Sql میام شرط بذارم که اگه Connection ما وضعیتش همچنان باز بود بیا خروجی بده .

    بعد که خروجی داد بیام Connection رو ببندم .

    اینم کدش تو دکمه سرچ :

      If TxtTell.Text = String.Empty Then
    MsgBox("تلفن شخص را وارد كنيد", vbExclamation + vbOKOnly, "پيام")
    TxtTell.Focus()
    Exit Sub
    End If

    If TxtTell.TextLength > 0 Then

    If con.State = ConnectionState.Closed Then
    con.Open()
    End If

    cmd = New SqlCommand()
    cmd.Connection = con
    cmd.CommandText = "SELECT Fname,Lname,Address,Gen FROM TblRegister WHERE(Tell=@Tell)"
    cmd.Parameters.Add("@Tell", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = TxtTell.Text

    'con.Open()
    If con.State = ConnectionState.Open Then
    Dim sReader As SqlDataReader = cmd.ExecuteReader()

    If sReader.Read() Then
    TxtName.Text = sReader.GetValue(0).ToString()
    TxtLName.Text = sReader.GetValue(1).ToString()
    TxtAddress.Text = sReader.GetValue(2).ToString()
    TxtGen.Text = sReader.GetValue(3).ToString()
    con.Close()
    Else : MessageBox.Show("پیدا نشد")
    End If
    End If


    End If


    اینم کدش تو دکمه بروز رسانی :

      Try
    If con.State = ConnectionState.Closed Then
    con.Open()
    End If
    cmd.CommandText = "UPDATE TblRegister SET Fname=@Fname,Lname=@Lname,Address=@Address,Gen=@Ge n WHERE(Tell=@Tell)"
    cmd.Parameters.Add("@Fname", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = TxtName.Text
    cmd.Parameters.Add("@Lname", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = TxtLName.Text
    cmd.Parameters.Add("@Address", SqlDbType.NVarChar, 500).Value = TxtAddress.Text
    cmd.Parameters.Add("@Gen", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = CboGen.Text

    'con.Open()
    If con.State = ConnectionState.Open Then
    Dim count As Integer
    count = cmd.ExecuteNonQuery()

    If count > 0 Then
    MessageBox.Show("بروز رسانی شد")
    con.Close()
    Else : MessageBox.Show("اطلاعات مورد نظر پیدا نشد")
    End If

    End If

    Catch ex As Exception
    MsgBox(ex.Message)
    End Try



    همه پروژه هاتونم میتونید از این 2تا تیکه کد استفاده کنید .

  8. #88
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    با سلام از آقا بهروز و اموزش مفيدشان
    ايا تو sql server express 2008 امكان داره كه پشتيبان فول - و همچنين از تراكنشها بصورت اتومات انجام بشه
    ممنون

  9. #89
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    با سلام از آقا بهروز و اموزش مفيدشان
    ايا تو sql server express 2008 امكان داره كه پشتيبان فول - و همچنين از تراكنشها بصورت اتومات انجام بشه
    ممنون

  10. #90
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    سلام دوست من منظورت رو نفهمیدم .
    ولی اگه منظورت پشتیبان گیری از بانک خودته که تو بخش Backup & Restore تو بخش Sql server این فروم موجوده .

    به صورت اتوماتیک کردنشم که فقط 1 تایمر میخواد که تو تایم مشخص اینکار انجام شه . ولی تو نرم افزار ها باید بعد از دستور خروج از برنامت اینکار انجام بشه .

    وقتی بکاپ گرفت بعد برنامه بسته شه اینجوری :

      Dim s As String
    s = MsgBox("آیا مایل به خروج از برنامه هستید؟ ", MsgBoxStyle.YesNo + MsgBoxStyle.Question, Title:="هشدار")
    If s = vbYes Then
    Try

    Dim cnn As New SqlConnection("Data Source=(local);Initial Catalog=Sardkhone;Integrated Security=True")

    Dim cmd As New SqlCommand
    cnn.Open()
    Dim query As String = "BACKUP DATABASE [Sardkhone] TO DISK =N'E:\Sardkhone.BAK'"
    cmd.CommandText = query
    cmd.Connection = cnn
    cmd.ExecuteNonQuery()
    MsgBox("پشتیبانگیری با موفقیت صورت گرفت")
    cnn.Close()
    Catch ex As Exception
    MsgBox("مشکل در پشتیبان گیری")
    End Try
    End
    End If


    این دستور اول میگه میخواید خروج شید یا نه اگه کاربر بله رو بزنه بکاپ میگیره و دیتابیس منو تو درایو E میریزه . هربارم روش آپدیت میکنه .

    اگه میتونی متغیرش کن به فولدر خود برنامه و فایل زیپشم بکن . من هنز وقت نکردم روش کار کنم . تا حالا هم روش کار نکردم . ولی جستجو کن پره.

    یا حق

  11. #91
    کاربر دائمی آواتار a_mohammadi_m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    230

    Smile نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    دستت طلا.فقط من که میام اون رو به فایل خودم کپی کنم ارور زیر رومیده
    ضمیمه 113568
    سیستم رو ریستارت کردم که دیگه اینو نگه اما فایده نداشت!!
    سلام
    چون دیتابیس توسط sql در حال استفاده است نمیشه کپی کرد
    اول باید روی نام دیتابیس در sql کلیک راست کنی و گزینه Dettach رو بزنی بعد میشه کپی کرد
    بعد از کپی دوباره باید روی Database کلیک راست کنی و Attach Database رو بزنی و با انتخاب دیتابس مورد نظر دوباره فعالش کنی تا در sql و برنامه ات قابل استفاده باشه
    من توصیه می کنم جهت انتقال یک دیتابیس به یک Sql دیگه ازش Backup بگیری و در مقصد Restore کنی مراحلش کمتره و همون کار رو برات میکنه
    موفق باشید

  12. #92
    کاربر دائمی آواتار a_mohammadi_m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    230

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    با سلام
    نسخه Express با Enterprise تفاوت چندانی در عملکردهای پایه ای نداره فقط قدرتش کمتره و امکانات اضافی رو نداره
    Backup اتوماتیک رو میتونید در قسمت Maintnance Plan در sql تعریف کنید تا در زمانهای مورد نظر شما و در محل مورد نظر شما Backup بگیره
    توصیه می کنم عوض پرسیدن سوالهای جزئی و گرفتن جوابهای ناقصی مثل جواب من ، حتما یک کتاب Sql Server رو کامل بخونید خیلی به دردتون میخوره
    موفق باشید

  13. #93
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    Question نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط swallow.pa مشاهده تاپیک
    با سلام از آقا بهروز و اموزش مفيدشان
    ايا تو sql server express 2008 امكان داره كه پشتيبان فول - و همچنين از تراكنشها بصورت اتومات انجام بشه
    ممنون
    داداش سوالتو خیلی خیلی بد پرسیدی که من اصلا نفهمیدم .
    الان که دیدم دوستم توضیح داده متوجه شدم.

    آره تو Sql Server 2008 امکان Backup گیری ( پشتیبان گیری ) از دیتابیس به صورت خودکار یا اتوماتیک ( Auto ) وجود داره .

    واسه اینکار روی دیتابیست توی برنامه Sql Server 2008 راست کلیک کن و Task و بعدشم Backup رو بزن . همه چیز واضحه ولی بازم بهت میگم.

    1 - اسم دیتابیستو واسه بکاپ انتخاب کن
    2- نوعشو که کامل باشه یا نه
    3 - کل دیتابیستو میخوای یا فایل ها و دیتاهاشو
    4- تعیین میکنی که بعد از چند روز یا چه روزی به صورت خودکار بکاپ بگیره
    5 - مسیر زخیره سازی بکاپ دیتابیس رو مشخص میکنید.
    backup1.jpg

    6- منوی آپشن های اضافی تنظیمات بکاپتونه.
    7- فایلهای قبلی رو نگه میداره و اطلاعات جدید رو توش میریزه ( حجم دیتابیس بعد هر بار بکاپ حتی اطلاعات وارد نکنی 2 برابر میشه )
    8 - اطلاعات جدید رو به جای قبلی جایگزین میکنه ( روش صحیح بکاپ اینه )
    9 - قسمت اررور های بکاپه که اولیش بعد بکاپ دوباره چک میکنه بکاپو ، سومی هم میگه اررور رو بیخیال شو و ادامه بده بره
    backup2.jpg

    سوال رو واضح بپرسید لطفا خواهشا.


    یا حق

  14. #94

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    سلام
    چجوری میشه جدولمونو ویرایش کنیم؟

  15. #95
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    جدول کجاتو داداشه من ؟؟؟ دیتابیس رو میگی ؟؟؟ توی Sql server 2008 روی دیتابیست دابل کلیک کن باز که شد روی Tables کلیک کن و Table مورد نظر رو روش راست کلیک کن و Design رو واسه طراحی ، اضافه یا کم و زیاد کردن فیلد هاش استفاده کن و از Show 200 Row رو واسه دیدن 200 رکورد ثبت شده خودت استفاده کن بعد که اطلاعاتتو دیدی ویرایش یا حذف کن

    یا حق

  16. #96

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    توی تکس باکس روی تکس باکس تلفن دابل کلیک کنید و تو رویداد TextChanged اون کد زیر رو واسه فیلتر کردن بر حسب شماره تلفن بنویسید :


    TblRegisterBindingSource.Filter = "Tell Like '*" & TxtTell.Text & "*'"

    آقا بهروز سلام . د رعبارت لایک که شما برای جستجو گذاشتین اگر مقدار یک فیلد عدد باشه خطا میگیریه . تغییری در دستور باید داد ؟

  17. #97
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط vb341 مشاهده تاپیک
    آقا بهروز سلام . د رعبارت لایک که شما برای جستجو گذاشتین اگر مقدار یک فیلد عدد باشه خطا میگیریه . تغییری در دستور باید داد ؟
    سلام نه مشکل نداره .
    textbox تلفن اصلا خودش عدد هستش .

  18. #98

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    آقا بهروز منظور من اینه که نوع فیلد در دیتابیس عددی باشه نه اینکه شما در شماره تلفن عدد وارد کرده باشین .
    چون زمانیکه بادستور شما یک فیلد عددی جستجو میشه از DataType اون اشکال میگیره . لطفا یک بررسی مجدد بفرمائید

  19. #99
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    داداشی این تست شدست . اررورش رو بفرست . چون اگه نوع فیلدش رو عدد یا چیز دیگه میذاشتم تو گزارش گیری مشکل ساز بود واسم .

    بچه ها کسه دیگه این مشکل رو داره ؟؟؟

  20. #100

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    با سلام
    ارور در خصوص نوع دیتا هست . الان پروه دم دستم نیست و در اداره و در محل کارمه .
    ولی عرض کردم . نوع دیتای من در بانک از نوع bigint هست و این دستور شما از نوع دیتا اشکال میگیره . چون دستور شما نوع استرینگ رو برمیگردونه

  21. #101
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط vb341 مشاهده تاپیک
    با سلام
    ارور در خصوص نوع دیتا هست . الان پروه دم دستم نیست و در اداره و در محل کارمه .
    ولی عرض کردم . نوع دیتای من در بانک از نوع bigint هست و این دستور شما از نوع دیتا اشکال میگیره . چون دستور شما نوع استرینگ رو برمیگردونه
    دوست من ، پروژه در اختیار شماست . دیتابیس هم که دارید .

    من نوع رو Nvarchar گذاشتم فکر کنم بازم نمیدونم . الان دم دست ندارم تو Pc ایمه . ولی یادمه که موقع نوشتن وقتی نوع int یا BigInt رو سرچ میکردم به مشکل میخوردم .

    Int که 11 عدد میگیره .
    BigInt خوبه . ولی فکر کنم Bigint باشه هااا . بازم چک میکنم .

    ولی Nvarchar خوبیش اینه که میشه +98 گذاشت دوست من . واسه این گذاشته بودم . ولی بازم چک میشه

  22. #102

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    دوستان با سلام من یک سوال فنی دارم
    با ویژوال بیسیک دات نت 2008 پروژه ای نوشتم که قسمتی از وظیفه آن تهیه کپی پشتیبان و بازیابی اطلاعات در است
    بازیابی توسط یک query در یک شئی command انجام میشه به فرم Restore Database [Dbname] From [BackupFileName] کلی مشکل داشتم که حل شد تا اونجا که دیگه خطا نگرفت اما بعد از restore کردن پیام میده که نمی تونی به این پایگاه داده login کنی (یادآوری می کنم که backup از یک سیستم انجام شده اما restore باید در سیستم دیگری انجام شود (مثلا backup از سیستمی در شمال شهر و restore به سیستم دیگری در جنوب شهر) منظورم اینکه سیستمها هیچ ارتباطی با هم ندارند . بانک هاشون عیناً یکی است فقط نام سیستمها (سرورهاشون) فرق داره

  23. #103
    کاربر دائمی آواتار as987498749874
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    گناباد
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net

    واقعا دمت گرم...........
    خیلی عالی بود.من هم سه سوال داشتم اون هم این بود که وقتی فایل دیتابیس طراحی شد و بخوایم در شبکه ازش استفاده کنیم مثلا 5-6 سیستم باید اونو توی یه پوشه شییر شده بذاریم و دایرکتوری کانکشن استرینگ رو هم به ادرس پوشه شییر شده تغییر بدیم.ایا این روش درسته؟ یا روش بهتری برای شبکه هست؟
    و دومین سوال: برای انتقال به سیستم مشتری گفتین که engin sql کافیه از نظر حجم فایل نصبیش چقدر هست و ایا حتما برای sql2008 دات نت 4 لازمه چون برناممو با دات نت 2 نوشتم به جهت کاهش حجم فایل ستاپ برا دانلودش؟؟؟؟؟


    دوباره ازتون بخاطر وقتتی که گذاشتین تشکر می کنم!!!!!!

صفحه 3 از 3 اولاول 123

تاپیک های مشابه

  1. سوال : نحوه کار با sql server و crystal report در MFC Visual stadio 2008
    نوشته شده توسط yasser_ebrahimi در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 10 فروردین 1391, 09:50 صبح
  2. مبتدی: کار با sql server 2008
    نوشته شده توسط afi_program در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 28 مرداد 1390, 17:31 عصر
  3. سوال: نحوه استفاده از SQL Server 2008 Express موجود در VS 2008
    نوشته شده توسط R_Rajaee_Rad در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 27 خرداد 1389, 01:51 صبح
  4. مبتدی: نحوه کار با Sql server 2008
    نوشته شده توسط faty_rooz در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1388, 12:55 عصر
  5. سوال: مشکل در کار با sql server 2008
    نوشته شده توسط amireto در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 25 دی 1388, 20:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •