نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دسترسی به فیلد مربوط به فایل xml و تغییر فونت آن

  1. #1

    دسترسی به فیلد مربوط به فایل xml و تغییر فونت آن

    سلام
    یه فایل xml ایجاد کردم و توی این فایل یه TextViewداریمو میخوام که فونتشو و سایزشو بتونم تغییر بدم
    کد زیر رو نوشتم اما هیچ اتفاقی نمیافته
      LayoutInflater infalInflater = (LayoutInflater) getSystemService(Context.LAYOUT_INFLATER_SERVICE);
    View convertView = infalInflater.inflate(R.layout.list_item, null);
    TextView t1=(TextView) convertView.findViewById(R.id.textView4);
    SharedPreferences shp = getSharedPreferences("text", MODE_PRIVATE);
    Typeface font = Typeface.createFromAsset(getAssets(), "font/" + shp.getString("coText", "BYekan_0") + ".ttf");

    t1.setTypeface(font);
    t1.setTextSize(10);

    ممنون میشم راهنمایی کنید
    متشکرم

  2. #2

    نقل قول: دسترسی به فیلد مربوط به فایل xml و تغییر فونت آن

    کسی به این مشکل نخورده؟
    من شدیدا لازمش دارم
    لطف میکنید اگه جواب بدید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    نقل قول: دسترسی به فیلد مربوط به فایل xml و تغییر فونت آن

    شما میخواین توی لیست فونت رو تغییر بدین؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: دسترسی به فیلد مربوط به فایل xml و تغییر فونت آن

    نقل قول نوشته شده توسط sara62 مشاهده تاپیک
    کسی به این مشکل نخورده؟
    من شدیدا لازمش دارم
    لطف میکنید اگه جواب بدید
    کدتون از نظر ظاهری مشکلی نداره . یکم بیشتر توضیح بدید در مورد این shp.getString("coText", "BYekan_0")
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  5. #5

    نقل قول: دسترسی به فیلد مربوط به فایل xml و تغییر فونت آن

    نقل قول نوشته شده توسط rubiks.kde مشاهده تاپیک
    کدتون از نظر ظاهری مشکلی نداره . یکم بیشتر توضیح بدید در مورد این shp.getString("coText", "BYekan_0")
    بله حق با شماست مشکل از جای دیگه بوده.
    حل شد
    متشکرم

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: چگونه مقدار یک فیلد را در چند فایل xml تغییر دهم.
    نوشته شده توسط sayan در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 23 اسفند 1390, 13:39 عصر
  2. سوال: چگونه می توان به تگ های یک فایل xml توسط php دسترسی داشت؟
    نوشته شده توسط Standard در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 11 مهر 1389, 21:39 عصر
  3. ذخیره یکجای فایل XML در یک فیلد در بانک
    نوشته شده توسط resident در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 بهمن 1388, 13:24 عصر
  4. سوال: خواندن treeview از یک فایل xml و تغییر گزینه های آن به صورت پویا
    نوشته شده توسط s.iran در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 28 فروردین 1388, 12:47 عصر
  5. دسترسی به فایل XML
    نوشته شده توسط پروفسور در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 26 خرداد 1384, 11:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •