نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: آیا سیستم به اینترنت کانکت هست یا نه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    آیا سیستم به اینترنت کانکت هست یا نه؟

    سلام
    چطور می شه فهمید که به کامپیوتر به اینترنت وصل هست یا نه.
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: آیا سیستم به اینترنت کانکت هست یا نه؟

    نقل قول نوشته شده توسط rayson مشاهده تاپیک
    سلام.
    نمیدونم واقعا منظورتون از این سوال چیست .
    اگر منظورتون این است که بخواهید که اینترنت دارید یا نه با یک دستور CMD میتونید متوجه بشید.
    اگر منظورتون هم این است که تالار اشتباهی اومدید باید در تالار شبکه این مسائل بیان کنید.
    اگر کد بررسی اتصال اینترنت میخواید :


    [DllImport("wininet.dll")]
    private static extern bool InternetGetConnectedState(out int Description, int ReservedValue);

    private bool IsConnectedToInternet()
    {
    var client = new WebClient();
    try
    {
    using (client.OpenRead("http://www.google.com"))
    {
    return true;
    }
    }
    catch (WebException)
    {
    return false;
    }
    }



    در صورت متصل بودن به اینترنت True برمیگردونه .

  3. #3

    نقل قول: آیا سیستم به اینترنت کانکت هست یا نه؟


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (IsConnectedToInternet() == true)
    {
    MessageBox.Show("Connect");
    }
    else
    MessageBox.Show("DisConnect");
    }

    private bool IsConnectedToInternet()
    {
    var client = new System.Net.WebClient();
    try
    {
    using (client.OpenRead("http://www.google.com"))
    {
    return true;
    }
    }
    catch (System.Net.WebException)
    {
    return false;
    }
    }


    + لینک

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 20 شهریور 1391, 16:27 عصر
  2. سوال: Sql Express روی سیستم نصب هست یا نه؟ (بوسیله کد برنامه)...
    نوشته شده توسط arshparm در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 18 مهر 1387, 11:40 صبح
  3. فهمیدن اینکه آیا فایل xml هست یا نه؟
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 30 مهر 1386, 20:04 عصر
  4. آیا فایل در دایرکتوری خودش هست یا نه؟
    نوشته شده توسط choobin در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 فروردین 1385, 14:14 عصر
  5. کی می دونه چجوری میشه از طریقه رجیستری فهمید که آیا یاهو مسنجر On هست یا نه؟
    نوشته شده توسط AlirezaBahredar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 07 اسفند 1384, 09:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •