نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ذخیره ی یک زیر کلید (subkey) از رجیستری در درایو و بازگردانی آن به رجیستری

  1. #1

    ذخیره ی یک زیر کلید (subkey) از رجیستری در درایو و بازگردانی آن به رجیستری

    سلام چگونه یک زیر کلید را از ریجستری در کامپیوتر ذخیره کنم و چگونه آن را به رجیستری بازگردانم با C#‎

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    Mazandaran
    سن
    31
    پست
    35

    نقل قول: ذخیره ی یک زیر کلید (subkey) از رجیستری در درایو و بازگردانی آن به رجیستری

    ذخیره :
                try
    {
    RegistryKey r = Registry.CurrentUser.OpenSubKey(@"software", true);
    r = r.CreateSubKey(@"ehembuzz\s2a sender");
    r.SetValue("Us", textBox1.Text);
    r.SetValue("Ps", textBox2.Text);
    r.Close();
    }
    catch { }


    گرفتن کلید :

    try
    {
    RegistryKey r = Registry.CurrentUser.OpenSubKey(@"software", true);
    r = r.CreateSubKey(@"ehem\antitabliq");
    textBox1.Text = r.GetValue("Us").ToString();
    textBox2.Text = r.GetValue("Ps").ToString();
    r.Close();
    }
    catch { }

  3. #3

    نقل قول: ذخیره ی یک زیر کلید (subkey) از رجیستری در درایو و بازگردانی آن به رجیستری

    این طور که اگر یک زیر کلید 100 تا کلید داشته باشه 100 تکست لازم داره
    من می خوام یک SubKey را در کامپوتر ذخیره کنم مثل موقعی که در رجیستری export می کنی .

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    Mazandaran
    سن
    31
    پست
    35

    نقل قول: ذخیره ی یک زیر کلید (subkey) از رجیستری در درایو و بازگردانی آن به رجیستری

    خب اینش دیگه دست خودتونه که بخواین چطور save یا get کنید

    من فقط راهش رو به شما نشون دادم

    اگه چیزه دیگه ای خواستین بگین بذاریم واستون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: لیست کردن زیر کلید های رجیستری در یک list box در ویژوال؟؟؟
    نوشته شده توسط saji777 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 07 شهریور 1391, 00:02 صبح
  2. سوال: ذخیره کردن کلمات صفحه کلید!
    نوشته شده توسط aapalireza در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 09 مهر 1389, 23:00 عصر
  3. چگونگی ذخیره گروهها و زیر گروه ها و البته به صورت پویا
    نوشته شده توسط L_eskandary در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 11 شهریور 1389, 22:56 عصر
  4. سوال: چگونگی ذخیره کردن یه متن در تکست باکس درون یک درایو
    نوشته شده توسط mmd2009 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 27 شهریور 1388, 23:50 عصر
  5. فهرست کلمات ذخیره شده در زیر صفحه edit text دلفی
    نوشته شده توسط ghodghod در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آذر 1387, 13:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •