نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مقایسه Performance (سرعت) FireBird و Sql server

  1. #1

    مقایسه Performance (سرعت) FireBird و Sql server

    1 :‌ کسی (منبع یا تجربه ای) از مقایسه کامل سرعت ( Performance ) بصورت جدولی ( Add,Edit,Delete,Select,Join... ) بین FireBird و Sql server سراغ داره ؟

    (مقایسه هر نسخه ای از SQL server . البته احتمالا FireBird با نسخه های 2012 و 2008 SQL server قابل مقایسه نباشه . مقایسه با نسخه 2000 SQL server )

    2 : آیا FireBird از Notifition Change Table ( اعلام تغییر در داده های جدول ) پشتیبانی میکنه ؟

    ممنونم .

  2. #2

    نقل قول: مقایسه Performance (سرعت) FireBird و Sql server

    توی گوگل هم خیلی سرچ کردم . متاسفانه مثل اینجا نتیجه ای نگرفتم . میشه گفت انتخاب Firebird به دلیل کمبود منابع آموزشی و افراد آشنا ، کار اشتباهیه .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Jarvis
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    580

    نقل قول: مقایسه Performance (سرعت) FireBird و Sql server

    نقل قول نوشته شده توسط Marjan_pr مشاهده تاپیک
    توی گوگل هم خیلی سرچ کردم . متاسفانه مثل اینجا نتیجه ای نگرفتم . میشه گفت انتخاب Firebird به دلیل کمبود منابع آموزشی و افراد آشنا ، کار اشتباهیه .
    در مورد سوال اولتون متاسفانه بنده شکل یا نموداری ندارم که بتونه بهتون ثابت کنه سرعت Firebird بیشتره یا SQL Server .. ولی از اونجایی که قبلا تا حدودی با SQL Server کار کردم و الان هم بیشتر کارم با Firebird هستش سرعت بیشتر Firebird نسبت به SQL Server رو دقیقا حس میکنم
    در مورد سوال دومتون هم ، شخصا کار نکردم ولی به احتمال قوی پشتیبانی میکنه
    برای تحقیق در این مورد می تونید سوالتون رو توی انجمن http://ibprovider.com/ مطرح کنید ، اونجا مطمئنا جوابتون رو خواهید گرفت.
    Firebird انجمن های پشتیبانی خوبی داره ، بنده خودم اوایل کار به چند مشکل برخوردم توی همین انجمن ها مطرح کردم و پاسخ هم گرفتم
    متاسفانه منابع آموزشی فارسی برای Firebird کم هستش وگرنه اگه با زبان انگلیسی مشکلی نداشته باشید می تونید روی انجمن های انگلیسی حساب باز کنید.

    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: مقایسه Performance (سرعت) FireBird و Sql server

    البته انتخاب دیتابیس به نظر من به نوع پروژه برمیگرده.
    به نظر من FB دو تا برتری داره نسبت به sql داره که اونو بالاتر از sql server نگه میداره
    رایگان بوده و مالتی پلتفرم.
    سرعتش در نسخه های قبلی خوب نبود ولی در نسخه های جدید خیلی عالی شده.
    در مورد سوال دومت فکر نکنم چنین سرویسی داشته باهش ولی این مشکل میشه با یک تریگر ساده حل نمود.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Jarvis
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    580

    نقل قول: مقایسه Performance (سرعت) FireBird و Sql server

    نقل قول نوشته شده توسط سعید صابری مشاهده تاپیک
    به نظر من FB دو تا برتری داره نسبت به sql داره که اونو بالاتر از sql server نگه میداره
    رایگان بوده و مالتی پلتفرم.
    البته یه برتری دیگه ای هم که نسبت به SQL Server داره سبک بودنش هست که شما از هر لحاظ که حساب کنید ، Firebird سبک تر هستش
    برتری دیگه هم اینه که Open-Source هستش...

تاپیک های مشابه

  1. وبينار افزايش سرعت و كارايي SQL Server
    نوشته شده توسط in_chand_nafar در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 تیر 1392, 20:46 عصر
  2. مقایسه Performance بین SQL Server و Oracle
    نوشته شده توسط Exception در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آبان 1388, 19:47 عصر
  3. مقایسه MySQL 5.0 و MS-SQL Server 2005
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش SQL Server
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 00:00 صبح
  4. Optimize the performance of Microsoft SQL Server 2005 Notification Services applicati
    نوشته شده توسط Behrouz_Rad در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 فروردین 1385, 23:51 عصر
  5. چگونه افزایش سرعت دستیابی به Sql server 2000
    نوشته شده توسط Ali-Far در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 10 اسفند 1384, 14:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •