نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بستن ctrl + a و ctrl+c در فایر فاکس

  1. #1

    بستن ctrl + a و ctrl+c در فایر فاکس

    با به همه دوستان
    آیا کسی کدی داره که ctrl+a رو توی فایر فاکس ببنده؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: بستن ctrl + a و ctrl+c در فایر فاکس

    یه کد جاوا اسریپت واسه این کار ... سرچ بزن پیدا می کنی . ولی بازم اگه طرف جاوا سکرپت رو از کار بندازه می تونه کپی کنه
    یه کد جی کوئری هم بود که واسش تعیین می کردی که هر کلید توی پیج چیکار کنه ....
    فایل رو از اینجا دان کن ...
    http://iamghafour.ir/shortcut.js
    <script type="text/javascript" src="shortcut.js"></script>

    <script>
    shortcut.add("ctrl+c", function() {
    window.location.replace("chiya/index.php");
    });
    </script>

  3. #3

    نقل قول: بستن ctrl + a و ctrl+c در فایر فاکس

    چه ارتباطی به بحث امنیت در PHP داره؟ کلاً چه ربطی به PHP داره این سؤال؟ لطفاً سؤالتون رو در تالار مناسب مطرح کنید. علی الحساب تاپیک رو به بخش Javascript منتقل میکنم.

  4. #4

    نقل قول: بستن ctrl + a و ctrl+c در فایر فاکس

    یه مرحله اضافه رفتم.. کد دکمه های a و c رو درآر و اونا رو با مقدار pressedKey مقایسه کن... که کد سریعتر اجرا بشه.


    //اضافه کردن تابع به کل داکیومنت
    document.onkeydown= function(e)
    {
    var isCtrl = false; //وضعیت دکمه کنترل
    var pressedKey = e.which || e.keyCode; // گرفتن کد دکمه فشار داده شده

    if(e.ctrlKey) isCtrl = true; //اگه دکمه کنترل رو گرفته باشه!

    if(String.fromCharCode(pressedKey) == 'A' || String.fromCharCode(pressedKey) == 'C' && isCtrl)
    {
    return false; // کنسل کردن عمل دکمه ها
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کلیدهای ترکیبی Ctrl + V و Ctrl + C
    نوشته شده توسط Hassan2500 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 18
    آخرین پست: شنبه 23 اردیبهشت 1391, 00:23 صبح
  2. سوال: از کار افتادن Ctrl +V و Ctrl + C
    نوشته شده توسط Hassan2500 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 23 اردیبهشت 1391, 00:16 صبح
  3. سوال: دلیل عمل نکردن كليد های ctrl+c يا ctrl+v در فرمهای MDI؟
    نوشته شده توسط reg_google در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 02 آذر 1389, 11:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •