نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: طراحی سایت با ASP.NET بهتر است یا PHP

  1. #1

    طراحی سایت با ASP.NET بهتر است یا PHP

    این مقاله رو دیدم گفتم به اشتراک بزارم



    مقایسه زبان php و سکوی asp.net برای طراحی سایت بحثی طولانی و تمام نشدنی است. اکثر شرکت ها و برنامه نویسانی که یک زبان برنامه نویسی را یاد میگیرند علاقه مند به دفاع کردن از آن زبان هستند و بعضا دلایل غیر منطقی و غیر علمی برای کار خودشان دارند. دلیل اینکه تصمیم گرفتم این مقاله را بنویسم دامن زدن به بحث های طولانی و غیر منطقی که بین برنامه نویسان زبان های php و asp.net وجود دارد نیست زیرا شخصا اعتقاد دارم که زبان های برنامه نویسی ابزار هستند و در صنعت نرم افزار نیروی انسانی و تخصص است که حرف اول را می زند نه یک زبان برنامه نویسی. یک برنامه نویس بد با هر زبانی میتواند یک برنامه ضعیف، کند، غیر ایمن و سرشار از باگ را تولید کند و یک برنامه نویس خوب با یک زبان قدیمی نیز می تواند یک برنامه خوب بنویسد.
    دلیل اصلی من از نوشتن این مقاله صحبت هایی است که به طور اتفاقی در دو جلسه متفاوتی که داشتم شنیدم، دلایل مطرح شده در دفاع از زبان اسکریپتی php به قدری برای من عجیب بود که نهایتا مجبور شدم در اینترنت جستجو کرده و به دنبال کشف واقعیت باشم.

    قبل از اینکه وارد مباحث مربوط به مقایسه این دو زبان بشویم لازم است این نکته را مطرح کنم که من به عنوان برنامه نویس وب بیش از 15 سال تجربه برنامه نویسی دارم و در این مدت با زبان ها و پلتفرم هایی مانند جاوا، php ، asp، و asp.net کار کرده ام و به تمام آنها مسلط هستم.
    برخی از مواردی که در دفاع از php مطرح می شوند عبارتند از:
    سرعت php از asp.net بیشتر است؟
    یکی از دلایلی که برنامه نویسان php برای دفاع از آن مطرح می کنند سرعت آن است و میگویند که سرعت php از asp.net بیشتر است، در حالیکه آزمایشات انجام شده نتیجه کاملا متفاوت را نشان می دهند. از نظر منطقی نیز چنین چیزی امکان ندارد به این دلیل که کدهای خروجی asp.net در سمت سرور تفسیر نمی شوند و به صورت dll هستند و web server در زمان اجرای کدها هیچگونه زمانی برای تفسیر آنها نمی گذارد و با سریعترین زمان ممکن اجرا می شوند. لذا چنین حرفی هیچ پایه و اساس علمی ندارد.
    برای بررسی سرعت میان زبان های سمت سرور و مقایسه سرعت php و asp.net مقاله زیر را مشاهده کنید:
    مقایسه سرعت php ، asp ، asp.net و cgi
    همانطور که در نتایج آزمایش مقاله فوق مشخص است، سرعت asp.net قابل مقایسه با سایر زبان ها و تکنولوژی ها نیست و به مقدار قابل توجهی مخصوصا در زمانی که مقدار داده ها افزایش می یابد و مقیاس سازمانی است سریع تر است.
    امنیت php بالاتر است؟
    ایمن بودن نرم افزارهای کدباز یکی از مباحثی است که برخی برنامه نویسان مطرح می کنند. به طور کلی هر سیستمی که افراد زیادی بر روی آن کار کنند و استفاده کنندگان زیادی داشته باشد به مرور تکمیل می شود. اما کدباز بودن نه تنها دلیل بر ایمن بودن نیست بلکه در بسیاری از موارد ممکن است باعث شود که سیستم فوق مورد حمله قرار گرفته و هک شود. به عنوان مثال پلتفرم جوملا که بر پایه php است یکی از ضعیف ترین پلتفرم ها از نظر امنیتی است و هر از چندگاهی شاهد هک شدن نسخه های مختلف آن در اینترنت هستیم.
    برخی از مشکلات امنیتی که ممکن است به خاطر برنامه نویسی سایت پیش بیاید عبارتند از:
    Remote code execution
    SQL injection
    Cross Site Scripting (XSS)
    Session Hijacking
    XSRF
    هیچکدام از موارد بالا ارتباطی به زبان برنامه نویسی ندارد و برنامه نویس باید با موارد فوق آشنا باشد تا مشکل امنیتی برای آن بوجود نیاید. ضمن اینکه سیستم های بسیار زیادی در دنیا وجود دارند که با پلتفرم دات نت کار میکنند و اگر این پلتفرم مشکل داشت قطعا هیچ کدام از این شرکت ها به سمت آن نمی رفتند.
    سایت های بزرگی مانند گوگل، فیسبوک و آمازون با php برنامه نویسی شده اند؟
    پاسخ قطعا منفی است! سایت های فوق عمدتا از زبان های C++‎‎‎‎ پایتون و جاوا برای برنامه نویسی سمت سرور خود استفاده می کنند و به هیچ وجه از پلتفرم های اپن سورس مثل php در طراحی بخش های اصلی آنها استفاده نشده است. تنها گوگل برای برخی از سرویس های جانبی خود به طور محدود از زبان php استفاده می کند. تنها سایت پربازدید دنیا که از php استفاده می کرده است سایت یاهو است که آن هم در حال انتقال برنامه های خود به زبان جدید node.js است.

    برای مشاهده زبان های استفاده شده در سایت های بزرگ اینترنتی می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:
    مشاهده زبان برنامه نویسی سایت های پربازدید اینترنت


    اگر ایران به قانون کپی رایت بپیوندد...
    در حال حاضر درصد قابل توجهی از سایت های بزرگ اینترنتی بر پایه asp.net طراحی شده اند، سوال اینجاست که مگر کشورهای دیگه از قانون کپی رایت حمایت نمی کنند؟ پس چرا با این وجود استفاده از تکنولوژی دات نت روز به روز در این کشورها رو به افزایش است؟ متاسفانه زمانی که ما میخواهیم هزینه استفاده از یک سیستم را محاسبه کنیم فقط به قیمت خرید آن فکرمیکنیم و این فرهنگ در ما ایرانی ها وجود دارد.
    درست است که زبان php یک زبان اپن سورس و رایگان است، اما اگر شما بخواهید یک پورتال اینترنتی را با استفاده از آن طراحی کنید این کار چقدر زمان خواهد برد؟ آیا خروجی پروژه به مقدار کافی مقیاس پذیر خواهد بود؟ آیا قابلیت توسعه و گسترش کافی خواهد داشت؟ اگر هزینه استخدام یک برنامه نویس n تومان در ماه باشد و پروژه php سه ماه طول بکشد و پیاده سازی همان پروژه با asp.net یک ماه زمان بخواهد، عاقلانه خواهد بود که با خرید لایسنس به سمت asp.net برویم یا از سیستم رایگان php استفاده کنیم؟
    اگر منطق فوق درست بود، تا کنون تمام کشورهای دنیا از php استفاده می کردند و کسی به سراغ asp.net نمی رفت در حالیکه در عمل می بینیم که چنین نیست.
    گرچه سعی کردم بی طرفانه به مقایسه هر دو تکنولوژی فوق بپردازم اما واقعیت این است که پلتفرم asp.net از نظر امکانات، سطح تکنولوژِی و قابلیت هایی که دارد به هیچ وجه قابل مقایسه با زبان اسکریپتی php نیست. استفاده از php تنها زمانی منطقی است که یک اسکریپت رایگان و آماده برای پروژه ای که می خواهید انجام دهید وجود داشته باشد و نوشتن مجدد کد مقرون به صرفه نباشد. از طرف دیگر به دلیل اینکه سرورهای لینوکس از asp.net پشتیبانی نمیکنند و قیمت ارزان تری نسبت به سرورهای ویندوزی دارند، بسیاری از افراد به دلیل صرفه جویی در زمینه هاست به سراغ php می روند، در حالیکه به دلیلی که در بخش قانون کپی رایت ذکر کردم چنین کاری مقرون به صرفه نیست!
    چه زمانی بهتر است از php استفاده کنیم؟
    اگر پروژه ای که میخواهید انجام دهید یک پروژه کوچک است و در مقیاس های بزرگ عملیاتی اجرائی نمیشود php میتواند گزینه خوبی باشد.
    اگر اسکریپت های آماده و کدهای آماده برای پروژه فوق به زبان php وجود دارند، گزینه مناسبی است.
    اگر سرور شما لینوکس است، از php استفاده کنید.
    چه زمانی بهتر است از asp.net استفاده کنیم؟
    اگر پروژه شامل انواع نقش های سیستمی و سطوح دستری مختلف و یک پورتال است از دات نت استفاده کنید
    اگر می خواهید از ساختارهای نوین برنامه نویسی مانند MVC استفاده کنید از دات نت استفاده کنید
    اگر می خواهید نرم افزار وب شما به صورت شی گرا تولید شود از دات نت استفاده کنید
    اگر به دنبال توسعه ساختار و پشتیبانی سیستم در دراز مدت هستند و دید کوتاه مدت به پروژه ندارید از دات نت استفاده کنید

    لینک منبع مقاله
    آخرین ویرایش به وسیله OMID_BNT : دوشنبه 18 آذر 1392 در 00:21 صبح

  2. #2

    نقل قول: طراحی سایت با ASP.NET بهتر است یا PHP

    نقل قول نوشته شده توسط OMID_BNT مشاهده تاپیک
    یکی از دلایلی که برنامه نویسان php برای دفاع از آن مطرح می کنند سرعت آن است و میگویند که سرعت php از asp.net بیشتر است، در حالیکه آزمایشات انجام شده نتیجه کاملا متفاوت را نشان می دهند. از نظر منطقی نیز چنین چیزی امکان ندارد به این دلیل که کدهای خروجی asp.net در سمت سرور تفسیر نمی شوند و به صورت dll هستند و web server در زمان اجرای کدها هیچگونه زمانی برای تفسیر آنها نمی گذارد و با سریعترین زمان ممکن اجرا می شوند. لذا چنین حرفی هیچ پایه و اساس علمی ندارد.
    بد نیست بدونید PHP هم با کمک ابزارهایی مثل HipHop و PHPC و... بصورت کامپایل شده قابل اجراست. ضمناً گویا سواد نویسنده مقاله درخصوص معماری خود NET. هم زیاد نیست چون کدهای NET. دو مرحله کامپایل دارن که در مرحله اول کدها تبدیل به فایلهای exe. یا dll. واسط میشه یعنی از کد زبان برنامه نویسی به کد MSIL (مخفف Microsoft Intermediate Language) میشه و در مرحله دوم، در هربار اجرا توسط کامپایلر دوم یعنی JIT (مخفف Just In Time) تبدیل به زبان ماشین میشه که این مرحله دوم، در هربار اجرا اتفاق میفته. مثلاً مایکروسافت خواسته با این حرکت، ادای Java Virtual Machine رو در بیاره تا بتونه بعداً روی همه Platformها برنامه هاش رو اجرا کنه و چون عملاً توی این قسمت، گیر کرده و چند ساله که ثابت شده عملاً NET. فقط روی ویندوز قابل اجراست، این کامپایل دوباره، هیچ سودی نداره و ازطرفی همچنان ضروریه چون کدی که با Build برنامه ها بدست میاد (MSIL) کد Native ماشین نیست و بدون کامپایل دوم، قابلیت اجرا نداره. بخاطر همینه که برنامه های NET. برای اجرا روی سیستم کاربر، حتی بعد از اینکه Setup ساخته شد و خیر سرش فایل exe. هم تولید کرد، باز هم به فریمورک NET. برای اجرا نیاز داره. حالا اینکه مایکروسافت کی میخواد بهش ثابت بشه که برنامه هاش نمیتونن روی Platformهای دیگه اجرا بشن و دست از این کامپایل دو مرحله ای برداره رو نمیدونم و با وجود Reportهای زیاد کاربران، MS نظرات کاربران رو اعمال نمیکنه و مستقیماً درخواستهای پشتیبانی رو تا وقتی که ازطرف شرکتهای بزرگی مثل Google و Dell و... نیاد، Forward میکنه به trash@microsoft.com !
    ایمن بودن نرم افزارهای کدباز یکی از مباحثی است که برخی برنامه نویسان مطرح می کنند. به طور کلی هر سیستمی که افراد زیادی بر روی آن کار کنند و استفاده کنندگان زیادی داشته باشد به مرور تکمیل می شود. اما کدباز بودن نه تنها دلیل بر ایمن بودن نیست بلکه در بسیاری از موارد ممکن است باعث شود که سیستم فوق مورد حمله قرار گرفته و هک شود. به عنوان مثال پلتفرم جوملا که بر پایه php است یکی از ضعیف ترین پلتفرم ها از نظر امنیتی است و هر از چندگاهی شاهد هک شدن نسخه های مختلف آن در اینترنت هستیم.
    امنیت فقط شامل جلوگیری از نفوذ هکرها به سیستم نیست. خیلی وقتها خود شرکتهای تولیدکننده نرم افزار، حفره های امنیتی عمدی توی اون میگذارن که درصورت تمایل بتونن اطلاعات لازم رو هر زمان خواستن استخراج کنن. این مسئله بارها (حداقل) درمورد محصولات مایکروسافت ثابت شده و دادگاههایی که باهاش مواجه شده و برخی موارد که به دستور دولت ایالات متحده و سازمانهای جاسوسی بوده، گواه این موضوعه. راستی، سیستم عامل Open Source لینوکس تا حالا بیشتر هک شده یا سیستم عامل Closed Source ویندوز؟
    سایت های بزرگی مانند گوگل، فیسبوک و آمازون با php برنامه نویسی شده اند؟
    پاسخ قطعا منفی است! سایت های فوق عمدتا از زبان های C++‎‎‎‎‎‎‎ پایتون و جاوا برای برنامه نویسی سمت سرور خود استفاده می کنند و به هیچ وجه از پلتفرم های اپن سورس مثل php در طراحی بخش های اصلی آنها استفاده نشده است. تنها گوگل برای برخی از سرویس های جانبی خود به طور محدود از زبان php استفاده می کند. تنها سایت پربازدید دنیا که از php استفاده می کرده است سایت یاهو است که آن هم در حال انتقال برنامه های خود به زبان جدید node.js است.
    گویا FaceBook ازنظر نویسنده این مقاله سایت کوچکی محسوب میشه. یا شاید Twitter برای تعداد کاربر کم طراحی شده و پروژه کوچک محسوب میشه. میگم Wikipedia هم کوچکه یا من تعریفم از کوچکی با بزرگی مشکل داره؟!
    در حال حاضر درصد قابل توجهی از سایت های بزرگ اینترنتی بر پایه asp.net طراحی شده اند، سوال اینجاست که مگر کشورهای دیگه از قانون کپی رایت حمایت نمی کنند؟ پس چرا با این وجود استفاده از تکنولوژی دات نت روز به روز در این کشورها رو به افزایش است؟ متاسفانه زمانی که ما میخواهیم هزینه استفاده از یک سیستم را محاسبه کنیم فقط به قیمت خرید آن فکرمیکنیم و این فرهنگ در ما ایرانی ها وجود دارد.
    آمارها رو واقعاً بررسی کردین؟ آمار سایت W3Techs که داره اعلام میکنه بیش از 80 درصد سایتهای دنیا با PHP ساخته شده و آمار NET. هم رو به کاهشه. این آمارها از کجا میاد و منبعش کجاست که ما خبر نداریم؟
    درست است که زبان php یک زبان اپن سورس و رایگان است، اما اگر شما بخواهید یک پورتال اینترنتی را با استفاده از آن طراحی کنید این کار چقدر زمان خواهد برد؟ آیا خروجی پروژه به مقدار کافی مقیاس پذیر خواهد بود؟ آیا قابلیت توسعه و گسترش کافی خواهد داشت؟ اگر هزینه استخدام یک برنامه نویس n تومان در ماه باشد و پروژه php سه ماه طول بکشد و پیاده سازی همان پروژه با asp.net یک ماه زمان بخواهد، عاقلانه خواهد بود که با خرید لایسنس به سمت asp.net برویم یا از سیستم رایگان php استفاده کنیم؟
    باز هم مقایسه اشتباه یک فریمورک با یک زبان باعث شده به چنین نتیجه ای برسین. اگه کسی از فریمورکهای PHP استفاده کنه (مثل Yii و CakePHP و Zend Framework و Code Igniter و...) میتونه همون پروژه رو توی دو هفته انجام بده. اونهم رایگان.
    اگر منطق فوق درست بود، تا کنون تمام کشورهای دنیا از php استفاده می کردند و کسی به سراغ asp.net نمی رفت در حالیکه در عمل می بینیم که چنین نیست.
    یه نگاهی به سرورهای دنیا که اکثراً لینوکس هستن بندازین و آمار واقعی سایتها رو که با چه تکنولوژی طراحی شدن بررسی کنید، میبینید که در عمل چنین هست.
    گرچه سعی کردم بی طرفانه به مقایسه هر دو تکنولوژی فوق بپردازم اما واقعیت این است که پلتفرم asp.net از نظر امکانات، سطح تکنولوژِی و قابلیت هایی که دارد به هیچ وجه قابل مقایسه با زبان اسکریپتی php نیست.
    بد نیست بدونید PHP با مجموعه عظیم Extensionهاش و کتابخانه PEAR و... امروزه چیزی بیش از یک زبان اسکریپتی شده. ضمناً این اصطلاح اسکریپتی که بنظر اینجا برای اهانت به PHP بیان شده، ابداً بد نیست و خود ASP.NET هم یک زبان اسکریپتیه. مگه اسکریپت به چی میگن؟ مگه کدهای ASP.NET توی فایلهای اسکریپت نوشته نمیشه؟
    استفاده از php تنها زمانی منطقی است که یک اسکریپت رایگان و آماده برای پروژه ای که می خواهید انجام دهید وجود داشته باشد و نوشتن مجدد کد مقرون به صرفه نباشد. از طرف دیگر به دلیل اینکه سرورهای لینوکس از asp.net پشتیبانی نمیکنند و قیمت ارزان تری نسبت به سرورهای ویندوزی دارند، بسیاری از افراد به دلیل صرفه جویی در زمینه هاست به سراغ php می روند، در حالیکه به دلیلی که در بخش قانون کپی رایت ذکر کردم چنین کاری مقرون به صرفه نیست!
    واقعاً فکر میکنید شرکتهایی مثل Oracle و FaceBook و... بخاطر پول سراغ سرورهای لینوکس رفتن؟ FB اسکریپت رایگان و آماده برای کارش داشت؟ ضمناً بد نیست بدونید ارزان بودن سرورهای لینوکس نسبت به ویندوز بخاطر این نیست که ASP.NET رو پشتیبانی نمیکنن (اصلاً به NET. فکر نمیکنن). مسئله اینه که پشتیبانی لینوکس هزینه کمتری نسبت به ویندوز داره. باگ کمتر داره. ویروس کمتر میگیره. خودش رایگانه و پول License نمیخواد بدین.
    اگر پروژه ای که میخواهید انجام دهید یک پروژه کوچک است و در مقیاس های بزرگ عملیاتی اجرائی نمیشود php میتواند گزینه خوبی باشد.
    اونوقت FB پروژه کوچکی بوده نه؟ Twitter کوچکه؟ phpMyAdmin و Chive که اسکریپتهای فوق العاده سودمندی در کار با DBMS هستن خیلی کوچک محسوب میشن؟
    اگر اسکریپت های آماده و کدهای آماده برای پروژه فوق به زبان php وجود دارند، گزینه مناسبی است.
    ببخشید ولی چند درصد سایتهایی که با PHP ساخته شدن، از اسکریپتهای آماده استفاده کردن؟ حتی همون درصد کمی هم که از ابزارهای آماده و رایگان استفاده میکنن، مگه کار بدی کردن؟ اختراع دوباره چرخ واقعاً همیشه لازم نیست.
    اگر سرور شما لینوکس است، از php استفاده کنید.
    بهتره بگین اگه سرور شما هر چیزی بجز ویندوز است، از PHP استفاده کنید یا فقط اگر سرور شما ویندوز است، از ASP.NET استفاده کنید.
    اگر پروژه شامل انواع نقش های سیستمی و سطوح دستری مختلف و یک پورتال است از دات نت استفاده کنید
    اونوقت از کجا اینقدر مطمئنید که با PHP نمیشه اینها رو پیاده سازی کرد؟ CRMهایی که با PHP طراحی شده رو ندیدین؟ Portalهایی که با PHP ساخته شدن، توهمه؟ CMFهایی که با PHP تولید شدن، خیالی هستن؟
    اگر می خواهید از ساختارهای نوین برنامه نویسی مانند MVC استفاده کنید از دات نت استفاده کنید
    بله و یقیناً طبق اطلاعات نویسنده مقاله، PHP هم اصلاً MVC نداره! دانش نویسنده مقاله واقعاً در نوع خودش شاهکاره.
    اگر می خواهید نرم افزار وب شما به صورت شی گرا تولید شود از دات نت استفاده کنید
    دوستان PHP گویا بنظر نویسنده مقاله، OOP هم نداره. با NET. کار کنید تا رستگار شوید!
    اگر به دنبال توسعه ساختار و پشتیبانی سیستم در دراز مدت هستند و دید کوتاه مدت به پروژه ندارید از دات نت استفاده کنید[/
    میگم گویا همه کسانی که با PHP سایت میسازن، بعد از یکی دو ماه سایتشون جمع میشه و پشتیبانی هم ندارن نه؟ واقعاً خودتون به این مقاله اعتقاد دارین؟
    -----
    بخاطر افزایش اطلاعات عمومی میگم که Open Source فقط به معنی رایگان نیست. معناش در اصل اینه که سورس اون ابزاری که باهاش کار میکنید در اختیارتونه و درنتیجه هیچ Backdoor مخفی و... توش نیست که هیچکس ازش خبر نداشته باشه. ازطرفی اگه شرکت سازنده به هر دلیلی نخواست دیگه پشتیبانی کنه، بقیه میتونن ادامه پروژه رو جلو ببرن. مگه تمام توزیعهای لینوکس رو شرکت رسمیش ارائه میکنه؟ ازطرفی مایکروسافت بارها ثابت کرده بخاطر بازار و سیاستهای داخلی خودش، حاضره همه جوره کاربرانش رو قربانی کنه. بلایی که سر Silverlight اومد یک نمونه بود. تغییر از DataAdapterها به سمت LinQ و تغییر جهت امروزی به سمت WPF هم یکی دیگه از این تغییرات هست. کسانی که توی تکنولوژیهای قبلی NET. به تسلط رسیده بودن، توی نسخه جدیدش جایگاهی دارن؟ Backward Compatibility رو مایکروسافت اصلاً تا حالا شنیده و معناش رو میدونه چیه؟ ضمناً قدرت اصلی برنامه نویسی در اینه که سورس کد در اختیار همه باشه ولی هک نشه. حتی خود Open Source هم لایسنسهای مختلفی داره. میتونید استفاده مجدد از کد رو کاملاً رایگان بگذارین یا بگین اگه استفاده تجاری شد، باید به شما هزینه بدن. مجدداً یادآوری میکنم که Open Source رو با Free اشتباه نگیرین. Open Source یک فرهنگه که متأسفانه برای خیلیها هنوز جا نیفتاده.
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : چهارشنبه 20 آذر 1392 در 08:14 صبح دلیل: تکمیل توضیحات

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار AmirSky
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    216

    نقل قول: طراحی سایت با ASP.NET بهتر است یا PHP

    مقاله ای کاملا چرت و مزخرف بود که نشان از بی سوادی نویسنده دارد
    من با cakePHP و asp.net mvc کد مینویسم
    از لحاظ سرعت که phpCake بسیار روان تر و سریعتر است.
    از نظر امنیت php چون در سرور لینوکس قرار میگیرد به طبع امنیت بالاتری دارد. و همینطور مسائل امنیتی زیادی در این فریمورک لحاظ شده.

    در کل تعصب باعث کور شدن چشم انسان نسبت به حقایق میشود
    و مطمئنا سایت فیسبوک با php ساخته شده و این رو همه میدونن.

    یه چیز دیگه اضافه کنم و اون اینه که اکثر مواردی جدیدی که در asp.net mvc بوجود آمده سالها قبل در فریمورک های PHP وجود داشته. و کسانی که با هر دو سیستم کار میکنند مطئنا مطالب بالا را تایید خواهند کرد.
    و امکانات زیادتری در cakephp هست که سالها طول میکشه که ماکروسافت به این نتیجه برسه که اونها لازمه.
    و cakephp دارای ORM بسیار کاربردی تر و قابل فهم تر ساده تری نسبت asp.net mvc میباشد.
    من فقط با یکی از فریمورک های php کار میکنم. در حالی که فریمورک های خیلی زیادی وجود دارند و هر کس بنا به سلیقه خود میتواند یکی را انتخاب کند. آیا این امکان برای asp هم وجود دارد؟ واقعا تغییرات در asp اعصاب خرد کن است. و ما برنامه نویسان مجبور به پیروی از ماکروسافت هستیم. در حالی که در php اگه از سیاست های یه فریمورک خوشمان نیامد یا میتوانیم خودمان تغییرات لازم را در فریمورک بدهیم یا به فریمورک دیگری کوچ کنیم. به همین راحتی.
    و این رو منی که با هر دو سیستم کد مینویسم با قاطعیت میگم : اجرای پروژه در cakephp بسیار سریعتر از asp است. میتونید از همین امروز شروع به یادگیری کنید تا به این نتیجه برسید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sh.n.n786
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    ?
    پست
    160

    نقل قول: طراحی سایت با ASP.NET بهتر است یا PHP

    درود و ...
    دوستان من با نظر استارتر موافقم.
    بله PHP و .NET قابل مقايسه نيستند چون اگه شما هم براي هر نسخه MVB مبلغ 2000$ هزينه ميكرديد بايد دفاع ميكرديد و اگه دفاع نكنيد ضرر رو قبول كرديد
    بله
    قابل مقايسه نيست چون همه اين هايي كه .NET به عنوان Option در اختيار شما قرار ميده PHP به عنوان مشق براي برنامه نويساش قرار ميده نمونش رو تو سايت هايي ببينيد مثل GIT , ... اما دريغ از 1 خط كد .NET (منظور Core PHP هست)
    بله قابل مقايسه نيست وقتي به مشتري به اين ديد نگاه بشه:


    لطفا و خواهشا بحثو كش ندين جلوه خوبي براي همه برنامه نويسا نداره پول شو عده ديگه اي ميگيرن و ما وقتمونو با رجز خواني از دست ميديم هيچ يك از مقايسه هايي كه تا بحال در همه زبان ها ديدم با صداقت ميگم به خوندنشون نمي ارزه من فقط دغدغه كارو گفتم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: Sampleهای طراحی سایت با ASP.NET
    نوشته شده توسط asal_afs در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 دی 1392, 16:30 عصر
  2. اسکریپت نویسی با ASP.Net بهتر است یا با PHP
    نوشته شده توسط Mohammad.amin در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 بهمن 1389, 14:07 عصر
  3. سوال: طراحی سایت با ASP.NET , C#‎‎.net
    نوشته شده توسط alifiroozi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1388, 07:51 صبح
  4. سورس کد برای طراحی سایت با ASP.NET
    نوشته شده توسط mohi_ka2 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 شهریور 1386, 12:17 عصر
  5. طراحی سایت با asp.net
    نوشته شده توسط azam abolghasemi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 اردیبهشت 1386, 16:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •