نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: آموزش کار با شیء Printer در Visual Basic 6

  1. #1

    Smile آموزش کار با شیء Printer در Visual Basic 6

    با توجه به نیاز برنامه نویسان ویژوال بیسیک 6 به برنامه نویسی پرینتر این topic رو باز کردم.
    امید است که با باز کردن این تاپیک بتوانم هرچند ناچیز کمکی در جهت ارتقاء سطح معلومات برنامه نویسان انجام داده باشم. و خودم هم با کمک دوستان به اطلاعات خود اضافه نمایم.








    /
    آخرین ویرایش به وسیله mkbo_webmaster : جمعه 25 فروردین 1385 در 18:09 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709
    تاپیک و موضوع خوبی است .
    اولین پست را من آغاز میکنم
    دو فایلPDF که قبلا هم در این سایت بوده را من جهت استفاده دوستان آپلود میکنم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    Post استفاده از چرخه for برای پیدا کردن printer های متصل به کامپیوتر

    برای اینکار باید از شیء printer در Visual Basic استفاده نمائید.
    اشیائی نظیر printer و یا clipboard و یا app و ... به برنامه نویس برای دستیابی هرچه بیشتر به منابع خروجی کدها کمک بزرگی میکنند.
    برای پیدا کردن هر چیزی در ویژوال بیسیک باید به شیء مادر اون متصل شد و با استفاده از شگردهای برنامه نویسی اطلاعات رو از مادر ، استخراج کرد.
    مادر ِ پرینتر در اینجا شیء Printers میباشد. که حاوی تمامی اطلاعات در مورد پرینترهای منتصل و نحوه عملکرد هرکدام میباشد.
    من یه مثال میزنم بعد خط به خط در مورد اون توضیح میدم تا بهت بفهمید :



    Private Sub Form_Load()
    Dim a As Printer
    For Each a In Printers
    List1.AddItem (a.DeviceName)
    Next
    End Sub




    یک Listbox به فرم خودتون اضافه کنید.
    و کد بالا رو در form در روال load وارد کنید.

    توضیح :

    در مرحله اول یک متغیر از نوع پرینتر یا variant تعریف میکنید.
    تمامی اطلاعات پرینترها قراره داخل این متغیر قرار بگیره.
    چرخه For Each.. Next در شیء Printers به تعداد کل اشیاء چرخش میکنه. یعنی به تعداد کل مثلا پرینترهائی که شیء پرینتر داخل خودش داره.
    و همینطور که فهمیدید. در هر لحظه متغیر a شامل اطلاعات یک پرینتر میباشد.
    وقتی متغیر a حاوی اینهمه اطلاعات میشه. میتوانید به راحتی از اون اطلاعات بگیرید.
    یه نمونش خصوصیت DeviceName هستش که یک رشته از نام پرینتر مورد نظر رو بر میگردونه و میبینید که کد مربوطه در هر لحظه این اسم رو دریافت و به listbox برنامه منتقل میکنه.

    یک پروژه VB6 باز کنید و عملکرد اونو امتحان کنید.

    موفق باشید ...






    /

  4. #4
    فکر کنم با مطالبی که آقای Hossein Bazyan ارسال کردند دیگه جای بحثی نمونه.
    مطالب ایشون بسیار کامل و عالی بود و تماما به زبان فارسی.
    به خوانندگان توصیه میکنم حتما این فایل رو دانلود کنید. و اگه سوال داشتید در این اطاق مطرح کنید.
    با تشکر فراوان از آقای Hossein Bazyan
    اگر بعدا امکان دسترسی به فایلهای pdf مذکور براتون مقدور نبود. من دانلود کردم و توی SDK خودم ADD کردم به من میل بزنید تا به میلتون بفرستم.

    موفق باشید





    /

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    دست حسین آقای گل درد نکنه ، عالی بود

    WebMaster جان
    ببخشید یه سوال
    در مورد پرینت دیتا گرید چه جوری باید با شی پرینتر کار کرد؟

    ممنون

  6. #6
    شیء خودکاری برای اینکار وجود نداره.
    شما باید با مرتب کردن سلولهای datagrid در یک آرایه یا matrix اونها رو به ترتیب و طبق سلیقه خودتون با شیء پرینتر پرینت بگیرید.
    اگه خواستید بگید تا یک مثال هم براتون بنویسم. بفرستم.









    /

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    مثال بذارید ، ممنون میشم

  8. #8
    حتما امشب میزارم





    /

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    آقای جزینی ، چی شد ؟؟؟
    هنوز منتظرما !!!
    موفق باشید

  10. #10

    یک نکته

    ما عادت داریم موقع کد نویسی وقتی بعد از اسم یک شی یا کنترل نقطه رو تایپ میکنیم بلا فاصله
    یک منوی باز شدنی فهرستی از خواص و متد های آنرا لیست میکنه. ولی در مورد شی printer این امکان وجود نداره که باید موقع کد نویسی مد نظر باشه.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    هیچ کی میدونه این استاد کجا رفت ؟؟؟؟؟؟

  12. #12
    سلام آقایان من میخواهم پیغامهای خطای چاپگر را کنترل کنم (فاقد کاغذ _ چاپگر وصل نیست و ..) لطفاٌ اگر کسی هست مرا راهنمایی کند.

تاپیک های مشابه

  1. چشم اندازی به visual basic 9
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 08:07 صبح
  2. A Visual Studio Add-In That Converts C#‎ Code To Visual Basic
    نوشته شده توسط HO457 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 09 فروردین 1385, 21:29 عصر
  3. ایجاد ASP با Visual Basic
    نوشته شده توسط ar_monti@ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 شهریور 1384, 04:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •