نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: زیرمجموعه های k عضوی یک مجموعه n

  1. #1

    زیرمجموعه های k عضوی یک مجموعه n

    سلام دوستان من میخوام زیرمجموعه های k عضوی یک مجموعه n عضوی رو توسط یک تابع پیدا کنم طوری که تابع خروجی به صورت آرایه دو بعدی n*kبه برنامه برگرداند!!!!!!!
    لطفا کمکم کنید تا یه جاهایی رفتم ولی نمیشه

  2. #2

    نقل قول: زیرمجموعه های k عضوی یک مجموعه n

    تا هر جا پیش رفتی برنامه اش را بذار اینجا ببینیم مشکل چیه؟

  3. #3

    نقل قول: زیرمجموعه های k عضوی یک مجموعه n

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    تا هر جا پیش رفتی برنامه اش را بذار اینجا ببینیم مشکل چیه؟
    اینو از یه سایتی کمک گرفتم یکم تغیرات دادم
    حالا میخوام هر زیر مجموعه kتایی رو هم همه زیر مجموعه های tتایی اش رو پیدا کنم!!!!!
    ولی نمیدونم چی رو به تابع subset بدم؟؟
    امیدورم متوجه شده باشید
    ممنون میشم اگه کمک کنید
    #include<iostream>

    #include<conio.h>
    #include<time.h>



    int **m;
    long q=0;
    long num=0;
    long number=0;


    long fact( long n )
    {
    return ( n > 0 ? n*fact(n-1) : 1 );
    }

    long C( long n , long r )
    {
    return ( fact(n)/(fact(r)*fact(n-r)) );
    }

    bool isPrinted(int *a, long n)
    {
    bool is=true;
    for(long i=0;i<num;i++)
    {
    is=true;
    for(long j=0;j<n;j++)
    {
    if(a[j]!=m[i][j])
    {
    is=false;
    }
    }
    if(is)return true;
    }
    return false;
    }

    void print(int *a,long n)
    {
    int swap=0;
    for(long i=0;i<n;i++)
    {
    for(long j=i;j<n;j++)
    {
    if(a[j]<a[i])
    {
    swap=a[i];
    a[i]=a[j];
    a[j]=swap;
    }
    }
    }
    if(!isPrinted(a,n))
    {
    number++;
    cout<<number<<".{";
    for(long i=0;i<n;i++)
    {
    cout<<a[i];
    m[q][i]=a[i];
    if(i!=n-1)
    {
    cout<<",";
    }
    }
    q++;
    cout<<"}"<<endl;
    }
    }

    void printAll(int *a,int *b,long n,long k)
    {
    if(q<num)
    {
    if(k==1)
    {
    print(a,n);
    }
    if(k==0)
    {
    print(a,n);
    }
    else if(k>0)
    {
    int *c, *d;
    long p=0;
    for(long j=0;j<k;j++)
    {
    p=0;
    c=new int[k-1];
    for(long t=0;t<k;t++)
    {
    if(t!=j)
    {
    c[p]=b[t];
    p++;
    }
    }
    d=new int[n];
    for(long i=-1;i<n;i++)
    {
    for(long t=0;t<n;t++)
    {
    d[t]=a[t];
    }
    if(i!=-1)
    {
    d[i]=b[j];
    }
    printAll(d,c,n,k-1);
    }
    }
    delete c , d;
    }
    }
    }
    void subset (int *a,long n,long k){ int *b=new int[k];
    int *c=new int[n-k];
    for(long i=0;i<n;i++)
    {
    if(i<k)
    {
    b[i]=a[i];
    }
    else
    {
    c[n-i-1]=a[i];
    }
    }
    num=C(n,k);
    m=new int*[C(n,k)];
    for(long i=0;i<C(n,k);i++)
    {
    m[i]=new int[k];
    }
    printAll(b,c,k,n-k);

    delete a , b , c;
    for(int j=0;j<num;j++){
    cout<<"{" ;
    for(int s=0;s<k;s++){

    cout<<m[j][s]<<"," ;

    }
    cout<<"}";
    }}

    int main()

    {
    // time_t start , end;
    long n = 0 , k = 0,t=0;
    cout<<"Tedade ozv haye majmue:";
    cin>>n;
    cout<<"Tedade ozv haye zir majmue:";
    cin>>k>>t;
    cout<<"Ozv haye majmue ra vared konid:"<<endl;
    int *a=new int[n];
    for(long i=0;i<n;i++)
    {
    cin>>a[i];
    }



    cout<<"S={";
    for( long i = 0 ; i < n ; i++ )
    {
    cout<<a[i];
    if( i != n-1 )
    cout<<",";
    }
    cout<<"}"<<endl;
    num=C(n,k);
    subset(a,n,k);
    int **z;
    z=new int *[num];
    for(int j=0;j<num;j++){
    z[j]=new int[k];
    for(int s=0;s<k;s++){
    z[j][s]=m[j][s];

    }
    }
    int *b1;
    b1=new int [k];
    for(int j=0;j<k;j++){
    b1[j]=z[0][j];

    cout<<b1[j]<<"," ;

    cout<<"."<<endl; }
    subset(b1,num,t) ;


    delete b1,z;


    getch();
    return 0;


    }

  4. #4

    نقل قول: زیرمجموعه های k عضوی یک مجموعه n

    سلام
    لطفا کدهاتون رو توی تگ قرار بدین تا واضح باشه.

  5. #5

    نقل قول: زیرمجموعه های k عضوی یک مجموعه n

    نقل قول نوشته شده توسط sr2m72 مشاهده تاپیک
    سلام
    لطفا کدهاتون رو توی تگ قرار بدین تا واضح باشه.
    چشم ببخشید
    منظورتون این طوریه؟؟

    [ #include<iostream>
    #include<conio.h>
    #include<time.h>



    int **m;
    long q=0;
    long num=0;
    long number=0;


    long fact( long n )
    {
    return ( n > 0 ? n*fact(n-1) : 1 );
    }

    long C( long n , long r )
    {
    return ( fact(n)/(fact(r)*fact(n-r)) );
    }

    bool isPrinted(int *a, long n)
    {
    bool is=true;
    for(long i=0;i<num;i++)
    {
    is=true;
    for(long j=0;j<n;j++)
    {
    if(a[j]!=m[i][j])
    {
    is=false;
    }
    }
    if(is)return true;
    }
    return false;
    }

    void print(int *a,long n)
    {
    int swap=0;
    for(long i=0;i<n;i++)
    {
    for(long j=i;j<n;j++)
    {
    if(a[j]<a[i])
    {
    swap=a[i];
    a[i]=a[j];
    a[j]=swap;
    }
    }
    }
    if(!isPrinted(a,n))
    {
    number++;
    cout<<number<<".{";
    for(long i=0;i<n;i++)
    {
    cout<<a[i];
    m[q][i]=a[i];
    if(i!=n-1)
    {
    cout<<",";
    }
    }
    q++;
    cout<<"}"<<endl;
    }
    }

    void printAll(int *a,int *b,long n,long k)
    {
    if(q<num)
    {
    if(k==1)
    {
    print(a,n);
    }
    if(k==0)
    {
    print(a,n);
    }
    else if(k>0)
    {
    int *c, *d;
    long p=0;
    for(long j=0;j<k;j++)
    {
    p=0;
    c=new int[k-1];
    for(long t=0;t<k;t++)
    {
    if(t!=j)
    {
    c[p]=b[t];
    p++;
    }
    }
    d=new int[n];
    for(long i=-1;i<n;i++)
    {
    for(long t=0;t<n;t++)
    {
    d[t]=a[t];
    }
    if(i!=-1)
    {
    d[i]=b[j];
    }
    printAll(d,c,n,k-1);
    }
    }
    delete c , d;
    }
    }
    }
    void subset (int *a,long n,long k){ int *b=new int[k];
    int *c=new int[n-k];
    for(long i=0;i<n;i++)
    {
    if(i<k)
    {
    b[i]=a[i];
    }
    else
    {
    c[n-i-1]=a[i];
    }
    }
    num=C(n,k);
    m=new int*[C(n,k)];
    for(long i=0;i<C(n,k);i++)
    {
    m[i]=new int[k];
    }
    printAll(b,c,k,n-k);

    delete a , b , c;
    for(int j=0;j<num;j++){
    cout<<"{" ;
    for(int s=0;s<k;s++){

    cout<<m[j][s]<<"," ;

    }
    cout<<"}";
    }}

    int main()

    {
    // time_t start , end;
    long n = 0 , k = 0,t=0;
    cout<<"Tedade ozv haye majmue:";
    cin>>n;
    cout<<"Tedade ozv haye zir majmue:";
    cin>>k>>t;
    cout<<"Ozv haye majmue ra vared konid:"<<endl;
    int *a=new int[n];
    for(long i=0;i<n;i++)
    {
    cin>>a[i];
    }



    cout<<"S={";
    for( long i = 0 ; i < n ; i++ )
    {
    cout<<a[i];
    if( i != n-1 )
    cout<<",";
    }
    cout<<"}"<<endl;
    num=C(n,k);
    subset(a,n,k);
    int **z;
    z=new int *[num];
    for(int j=0;j<num;j++){
    z[j]=new int[k];
    for(int s=0;s<k;s++){
    z[j][s]=m[j][s];

    }
    }
    int *b1;
    b1=new int [k];
    for(int j=0;j<k;j++){
    b1[j]=z[0][j];

    cout<<b1[j]<<"," ;

    cout<<"."<<endl; }
    subset(b1,num,t) ;


    delete b1,z;


    getch();
    return 0;


    }]

  6. #6

    نقل قول: زیرمجموعه های k عضوی یک مجموعه n

    ببخشید من نمیدونم منظورتون چیه؟؟

  7. #7

    نقل قول: زیرمجموعه های k عضوی یک مجموعه n

    نقل قول نوشته شده توسط razroz مشاهده تاپیک
    ببخشید من نمیدونم منظورتون چیه؟؟
    اینطوری:

    #include<iostream>
    #include<conio.h>
    #include<time.h>

    int **m;
    long q=0;
    long num=0;
    long number=0;

    long fact( long n )
    {
    return ( n > 0 ? n*fact(n-1) : 1 );
    }

    long C( long n , long r )
    {
    return ( fact(n)/(fact(r)*fact(n-r)) );
    }

    bool isPrinted(int *a, long n)
    {
    bool is=true;
    for(long i=0;i<num;i++)
    {
    is=true;
    for(long j=0;j<n;j++)
    {
    if(a[j]!=m[i][j])
    {
    is=false;
    }
    }
    if(is)return true;
    }
    return false;
    }

    void print(int *a,long n)
    {
    int swap=0;
    for(long i=0;i<n;i++)
    {
    for(long j=i;j<n;j++)
    {
    if(a[j]<a[i])
    {
    swap=a[i];
    a[i]=a[j];
    a[j]=swap;
    }
    }
    }
    if(!isPrinted(a,n))
    {
    number++;
    cout<<number<<".{";
    for(long i=0;i<n;i++)
    {
    cout<<a[i];
    m[q][i]=a[i];
    if(i!=n-1)
    {
    cout<<",";
    }
    }
    q++;
    cout<<"}"<<endl;
    }
    }

    void printAll(int *a,int *b,long n,long k)
    {
    if(q<num)
    {
    if(k==1)
    {
    print(a,n);
    }
    if(k==0)
    {
    print(a,n);
    }
    else if(k>0)
    {
    int *c, *d;
    long p=0;
    for(long j=0;j<k;j++)
    {
    p=0;
    c=new int[k-1];
    for(long t=0;t<k;t++)
    {
    if(t!=j)
    {
    c[p]=b[t];
    p++;
    }
    }
    d=new int[n];
    for(long i=-1;i<n;i++)
    {
    for(long t=0;t<n;t++)
    {
    d[t]=a[t];
    }
    if(i!=-1)
    {
    d[i]=b[j];
    }
    printAll(d,c,n,k-1);
    }
    }
    delete c , d;
    }
    }
    }
    void subset (int *a,long n,long k){ int *b=new int[k];
    int *c=new int[n-k];
    for(long i=0;i<n;i++)
    {
    if(i<k)
    {
    b[i]=a[i];
    }
    else
    {
    c[n-i-1]=a[i];
    }
    }
    num=C(n,k);
    m=new int*[C(n,k)];
    for(long i=0;i<C(n,k);i++)
    {
    m[i]=new int[k];
    }
    printAll(b,c,k,n-k);
    delete a , b , c;
    for(int j=0;j<num;j++){
    cout<<"{" ;
    for(int s=0;s<k;s++){
    cout<<m[j][s]<<"," ;
    }
    cout<<"}";
    }}

    int main()
    {
    // time_t start , end;
    long n = 0 , k = 0,t=0;
    cout<<"Tedade ozv haye majmue:";
    cin>>n;
    cout<<"Tedade ozv haye zir majmue:";
    cin>>k>>t;
    cout<<"Ozv haye majmue ra vared konid:"<<endl;
    int *a=new int[n];
    for(long i=0;i<n;i++)
    {
    cin>>a[i];
    }
    cout<<"S={";
    for( long i = 0 ; i < n ; i++ )
    {
    cout<<a[i];
    if( i != n-1 )
    cout<<",";
    }
    cout<<"}"<<endl;
    num=C(n,k);
    subset(a,n,k);
    int **z;
    z=new int *[num];
    for(int j=0;j<num;j++){
    z[j]=new int[k];
    for(int s=0;s<k;s++){
    z[j][s]=m[j][s];
    }
    }
    int *b1;
    b1=new int [k];
    for(int j=0;j<k;j++){
    b1[j]=z[0][j];
    cout<<b1[j]<<"," ;
    cout<<"."<<endl; }
    subset(b1,num,t) ;
    delete b1,z;
    getch();
    return 0;
    }

  8. #8

    نقل قول: زیرمجموعه های k عضوی یک مجموعه n

    ممنون
    خودتون زحمت کشیدید
    میتونید کمک کنید؟؟

  9. #9

    نقل قول: زیرمجموعه های k عضوی یک مجموعه n

    مگه میشه؟ آخه زیرمجموعه های k عضوی یک مجموعه n عضوی برابره با

    n!/(k!*(n-k)!)

    حالا چه طور می خواهی اون رو توی یک ماتریس n*k جابدید؟

    اصلاح: درسته میشه. فکر کردم n تا سطر داره و یک ستون که در هر ستونش یک مجموعه K عضویه
    آخرین ویرایش به وسیله rahnema1 : سه شنبه 19 آذر 1392 در 21:27 عصر دلیل: اصلاح

  10. #10

    نقل قول: زیرمجموعه های k عضوی یک مجموعه n

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    مگه میشه؟ آخه زیرمجموعه های k عضوی یک مجموعه n عضوی برابره با

    n!/(k!*(n-k)!)

    حالا چه طور می خواهی اون رو توی یک ماتریس n*k جابدید؟

    اصلاح: درسته میشه. فکر کردم n تا سطر داره و یک ستون که در هر ستونش یک مجموعه K عضویه
    این قسمتشو یه کاری کردم
    حالا میخوام دوباره تابع subsetرو فرا خوانی کنم برای هر کدوم از این زیر مجموعه های kتایی ولی نمیدونم چ ظور؟؟؟
    شما میدونید؟؟

  11. #11

    نقل قول: زیرمجموعه های k عضوی یک مجموعه n

    اینم کدش با C++‎‎‎ خیلی ساده تر از اونی که بالا گذاشتی اگه توضیح خواستی بگو
    اول تعداد اعضای مجموعه بعد اعضاش و بعد هم k رو وارد میکنیم :

    #include <iostream>

    using namespace std;

    int a[1000000] , n , k , c;

    int main()
    {
    cin >> n ;
    for(int i = 0 ; i < n ; i++)
    cin >> a[i] ;
    cin >> k ;
    for(int i = 0 ; i < (1<<n) ; i++)
    {
    for(int j = 0 ; j <= n ; j++)
    {
    if( i & (1<<j))
    {
    C++‎‎‎ ;
    }
    }
    if (c == k)
    {
    for(int j = 0 ; j <= n ; j++)
    {
    if( i & (1<<j))
    {
    cout << a[j] << ' ' ;
    }
    }
    cout << '\n' ;
    }
    c = 0 ;
    }
    return 0;
    }


  12. #12

    نقل قول: زیرمجموعه های k عضوی یک مجموعه n

    نقل قول نوشته شده توسط amirhossein.ha مشاهده تاپیک
    اینم کدش با C++‎‎‎ خیلی ساده تر از اونی که بالا گذاشتی اگه توضیح خواستی بگو
    اول تعداد اعضای مجموعه بعد اعضاش و بعد هم k رو وارد میکنیم :

    #include <iostream>

    using namespace std;

    int a[1000000] , n , k , c;

    int main()
    {
    cin >> n ;
    for(int i = 0 ; i < n ; i++)
    cin >> a[i] ;
    cin >> k ;
    for(int i = 0 ; i < (1<<n) ; i++)
    {
    for(int j = 0 ; j <= n ; j++)
    {
    if( i & (1<<j))
    {
    C++‎‎‎ ;
    }
    }
    if (c == k)
    {
    for(int j = 0 ; j <= n ; j++)
    {
    if( i & (1<<j))
    {
    cout << a[j] << ' ' ;
    }
    }
    cout << '\n' ;
    }
    c = 0 ;
    }
    return 0;
    }

    حیلی ممنونم خیلی خوبه
    فقط این یعنی چی؟using namespace std
    ببخشید اگه سوال خیلی ضایع ایه

  13. #13

    نقل قول: زیرمجموعه های k عضوی یک مجموعه n

    نقل قول نوشته شده توسط amirhossein.ha مشاهده تاپیک
    اینم کدش با C++‎‎‎ خیلی ساده تر از اونی که بالا گذاشتی اگه توضیح خواستی بگو
    اول تعداد اعضای مجموعه بعد اعضاش و بعد هم k رو وارد میکنیم :

    #include <iostream>

    using namespace std;

    int a[1000000] , n , k , c;

    int main()
    {
    cin >> n ;
    for(int i = 0 ; i < n ; i++)
    cin >> a[i] ;
    cin >> k ;
    for(int i = 0 ; i < (1<<n) ; i++)
    {
    for(int j = 0 ; j <= n ; j++)
    {
    if( i & (1<<j))
    {
    C++‎‎‎ ;
    }
    }
    if (c == k)
    {
    for(int j = 0 ; j <= n ; j++)
    {
    if( i & (1<<j))
    {
    cout << a[j] << ' ' ;
    }
    }
    cout << '\n' ;
    }
    c = 0 ;
    }
    return 0;
    }

    ببخشید یه سوال دارم شرط این خلقه یعنی چی؟؟
    for(int i = 0 ; i < (1<<n) ; i++)

    و آیا میشه این برنامه رو به شکل تابع کرد با خروجی آرایه ای ؟؟؟
    من نتونستم !!

  14. #14

    نقل قول: زیرمجموعه های k عضوی یک مجموعه n

    اینم با ارایه :‌ با فراخوانی تابع subset که دوتا ورودی داره زیر مجموعه های k عضویش رو توی یه ارایه ی دوبعدی به اسم sub میریزه :
    #include <iostream>

    using namespace std;

    int a[1000000] , n , k , c , sub[1000][1000];

    void subset(int n ,int k)
    {
    int g = 0 , h = 0 ;
    for(int i = 0 ; i < (1<<n) ; i++)
    {
    for(int j = 0 ; j <= n ; j++)
    {
    if( i & (1<<j))
    {
    C++‎ ;
    }
    }
    if (c == k)
    {
    g = 0 ;
    for(int j = 0 ; j <= n ; j++)
    {
    if( i & (1<<j))
    {
    sub[g][h] = a[j] ;
    g++ ;
    }
    }
    h++ ;
    }
    c = 0 ;
    }
    }
    int main()
    {
    cin >> n ;
    for(int i = 0 ; i < n ; i++)
    cin >> a[i] ;
    cin >> k ;
    subset(n,k) ;
    return 0;
    }


    using name space std برای اینه که نیاز نباشه قبل دستورات از std:: استفاده کنیم اگه این رو ننویسیم برنامه به صورت زیر میشه :

    int main()
    {
    std::cin >> n ;
    return 0;
    }

    ولی وقتی اون رو مینویسیم دیگه نیازی نیست std:: بزاریم
    برای اطلاعات بیشتر میتونی این رو بخونی :‌ http://www.cplusplus.com/forum/beginner/49748/

    ">>" این هم یکی از عمگر های بیتوایز (Bitwise operation) در C++‎ هست و برای شیفت دادن ازش استفاده میشه و در مبنای دو کار میکنه به این صورت که اگر مثلا متغیر ما در مبنای دو به صورت 100101 باشد بعد از یکبار شیفت به 001010 تبدیل میشه یعنی اولین عدد از سمت چپ حذف میشه و یک صفر به سمت راست اضافه میشه در نتیجه اگر یک رو که در مبنای دو به صورت 1 هست رو n بار شیفت بدیم به 2 به توان n میرسیم و این هم به همین معناست .

  15. #15

    نقل قول: زیرمجموعه های k عضوی یک مجموعه n

    ممنون
    ولی ارایه درsub درست نیست؟؟
    نمیدونم چرا؟
    درسته معذرت میخوام
    ممنون بی نهایت
    آخرین ویرایش به وسیله razroz : جمعه 22 آذر 1392 در 16:02 عصر دلیل: ببخشید درست شد اشتباه از من بود

  16. #16

    نقل قول: زیرمجموعه های k عضوی یک مجموعه n

    نقل قول نوشته شده توسط amirhossein.ha مشاهده تاپیک
    اینم با ارایه :‌ با فراخوانی تابع subset که دوتا ورودی داره زیر مجموعه های k عضویش رو توی یه ارایه ی دوبعدی به اسم sub میریزه :
    #include <iostream>

    using namespace std;

    int a[1000000] , n , k , c , sub[1000][1000];

    void subset(int n ,int k)
    {
    int g = 0 , h = 0 ;
    for(int i = 0 ; i < (1<<n) ; i++)
    {
    for(int j = 0 ; j <= n ; j++)
    {
    if( i & (1<<j))
    {
    C++‎‎‎ ;
    }
    }
    if (c == k)
    {
    g = 0 ;
    for(int j = 0 ; j <= n ; j++)
    {
    if( i & (1<<j))
    {
    sub[g][h] = a[j] ;
    g++ ;
    }
    }
    h++ ;
    }
    c = 0 ;
    }
    }
    int main()
    {
    cin >> n ;
    for(int i = 0 ; i < n ; i++)
    cin >> a[i] ;
    cin >> k ;
    subset(n,k) ;
    return 0;
    }


    using name space std برای اینه که نیاز نباشه قبل دستورات از std:: استفاده کنیم اگه این رو ننویسیم برنامه به صورت زیر میشه :

    int main()
    {
    std::cin >> n ;
    return 0;
    }

    ولی وقتی اون رو مینویسیم دیگه نیازی نیست std:: بزاریم
    برای اطلاعات بیشتر میتونی این رو بخونی :‌ http://www.cplusplus.com/forum/beginner/49748/

    ">>" این هم یکی از عمگر های بیتوایز (Bitwise operation) در C++‎‎‎ هست و برای شیفت دادن ازش استفاده میشه و در مبنای دو کار میکنه به این صورت که اگر مثلا متغیر ما در مبنای دو به صورت 100101 باشد بعد از یکبار شیفت به 001010 تبدیل میشه یعنی اولین عدد از سمت چپ حذف میشه و یک صفر به سمت راست اضافه میشه در نتیجه اگر یک رو که در مبنای دو به صورت 1 هست رو n بار شیفت بدیم به 2 به توان n میرسیم و این هم به همین معناست .
    سلام آقا من دقیقا همینطوری که هست برنامه رو نوشتم ورودی ها رو که میدم بعدش که اینتر میزنم کاری انجام نمیده!! مشکلش چیه؟؟

تاپیک های مشابه

  1. یافتن تعداد زیرمجموعه‌های یک مجموعه
    نوشته شده توسط solaris1091 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 25 اسفند 1392, 00:14 صبح
  2. سوال: لود شدن زیرمجموعه های مرتبط با یک مجموعه
    نوشته شده توسط ahmadhasani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 30 تیر 1392, 16:23 عصر
  3. زیر مجموعه های k عضوی
    نوشته شده توسط SYSMAN در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 30 خرداد 1389, 21:00 عصر
  4. سوال: زیرمجموعه های یک مجموعه
    نوشته شده توسط morrteza323 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 09 آبان 1388, 10:06 صبح
  5. پیدا کردن زیرمجموعه های یک فولدر
    نوشته شده توسط fazelm در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 02 شهریور 1388, 08:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •