نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فراخوانی یک تابع در یک دوره زمانی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار A.iman
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    184

    فراخوانی یک تابع در یک دوره زمانی

    سلام من یه تابع دارم که میخام وقتی روی دکمه ای کلیک شد دوباره خوشو فراخوانی کنه ، اینجا شو نوشتم ، و لی میخام وقتی توی یه بازه زمانی روش کلیک نشه ، دوباره خوشو فراخوانی کنه ؟ !

  2. #2
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: فراخوانی یک تابع در یک دوره زمانی

    دو راه دارید یکی اینکه از handler استفاده کنید و در بازه های مشخص تابع رو فراخوانی کنید یا استفاده از alarmmanager که در طی یه بازه خاص براتون کار خاصی انجام بده.
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  3. #3

    نقل قول: فراخوانی یک تابع در یک دوره زمانی

    علاوه بر مواردی که آقای rubiks.kde گفتند از تایمر هم میتونید استفاده کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار A.iman
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    184

    نقل قول: فراخوانی یک تابع در یک دوره زمانی

    نقل قول نوشته شده توسط shahin bahari مشاهده تاپیک
    علاوه بر مواردی که آقای rubiks.kde گفتند از تایمر هم میتونید استفاده کنید.
    میشه یه مثالی ازش قرار بدید ؟!

  5. #5

    نقل قول: فراخوانی یک تابع در یک دوره زمانی


    timer = new Timer();
    timer.scheduleAtFixedRate(new TimerTask() {
    @Override
    public void run() {
    TimerTick();
    }
    }, 0, 1000L);

تاپیک های مشابه

  1. سوال: فراخوانی وب سرویس به صورت دوره زمانی
    نوشته شده توسط iroogle در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 02 تیر 1392, 15:55 عصر
  2. فراخوانی یک تابع در برنامه در شرایط خاص
    نوشته شده توسط SYNDROME در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 18 خرداد 1386, 04:28 صبح
  3. فراخوانی یک تابع با رویداد کلیک
    نوشته شده توسط zahracomputer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 17:23 عصر
  4. فراخوانی یک تابع که در html فرم نوشته شده است
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اردیبهشت 1385, 17:17 عصر
  5. فراخوانی یک تابع java
    نوشته شده توسط scorpion_sword در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 13 فروردین 1385, 13:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •