نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اجرای یک ترد با کلیک روی باتن

  1. #1

    اجرای یک ترد با کلیک روی باتن

    سلام

    من یک باتن دارم که با انتخاب اون یه صفحه از نام های مخاطب به صورت لیست بازمیشه ! بعد از اینکه هر مخاطب انتخاب شد، نام اون توی دیتابیس ذخیره میشه ! حالا چطوری می تونم واسه باز شدن اون اکتیویتی دوم که لیست شماره هاست یک ترد جدا باز کنم؟

    کد بخش باتن:


            btn.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {

    @Override
    public void onClick(View v) {
    // TODO Auto-generated method stub
    Intent intent = new Intent(Intent.ACTION_PICK,Uri.parse("content://contacts/"));
    startActivityForResult(intent, 1);

    }
    });

  2. #2

    نقل قول: اجرای یک ترد با کلیک روی باتن

    چرا می خوام ترد ایجاد کنم ؟ جالبه ! توی دالویک برنامه به درستی کارمی کنه ولی توی گوشی وقتی کلید انتخاب میشه، بعد از 5 ثانیه برنامه بسته می شه !!!
    دوستان کمک کنید....

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    نقل قول: اجرای یک ترد با کلیک روی باتن

          Thread tread=new Thread(new Runnable() {

    @Override
    public void run() {
    // TODO Auto-generated method stub

    }
    });


    نمیدونم منظور شما اینه ؟ یا چیز دیگه؟

  4. #4

    نقل قول: اجرای یک ترد با کلیک روی باتن

    دقیقاً نمی دونم مشکل چیه ولی چون برنامه بعد از 5 ثانیه بسته می شه به گمونم ترد لازم داره !
    به روشی هم که شما گفتید ترد باز کردم ولی فایده ای نداشت !

    برنامه رو قرار دادم... ممنون میشم کسی نگاهی بکنه !

    http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...dbea26ffa5d25e

    برنامه به این صورت هست که بعد از انتخاب باتن یک لیست از شماره تلفن ها در یک اکتیویتی دیگه باز میشه با انتخاب هر شماره تلفن، نامش در دیتابیس ذخیره میشه و لیست بسته میشه. بعد از اینکه لیست شماره تلفن بسته شد، سریعاً در اکتیویتی که باتن داخلش بود(اکتیوتی اول)، در قسمت زیر باتن نام هایی که ذخیره شده با یک عکس راندوم ،نمایش داده میشه !
    برنامه در AVD خوب اجرا میشه ولی در گوشی بعد از انتخاب کلید سریع برنامه بسته میشه !!!!
    حدس خودم اینه که ترد لازم داره !

    کممممممممممممممممک

  5. #5

    نقل قول: اجرای یک ترد با کلیک روی باتن

    با تغییر پارامتر دوم به :

    Intent intent= new Intent(Intent.ACTION_PICK, ContactsContract.Contacts.CONTENT_URI);


    حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. اجرای فایل exe هنگام کلیک روی لینک
    نوشته شده توسط rezaei_y در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آذر 1388, 14:43 عصر
  2. اجرای تابع Javascript هنگام کلیک روی Node های Treeview
    نوشته شده توسط smrb59 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 آذر 1388, 10:35 صبح
  3. سوال: نمایش زیرمنو با کلیک روی باتن
    نوشته شده توسط elahe1364 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 13 بهمن 1387, 10:18 صبح
  4. تغییر زبان با کلیک روی باتن ها (css و زبان مرورگر)
    نوشته شده توسط bbc_sh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 آبان 1387, 09:52 صبح
  5. بدست اوردن آیدی هر ردیف در دیتالیست با کلیک روی باتن
    نوشته شده توسط bbc_sh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 24 شهریور 1387, 12:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •