نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: غیر فعال شدن یک تکست باکس در صورت وارد کردن عددی در تکست باکس دیگر و برعکس

  1. #1

    غیر فعال شدن یک تکست باکس در صورت وارد کردن عددی در تکست باکس دیگر و برعکس

    باسلام،
    میخوام بطور مثال با وارد کردن عددی در تکست 1 ، تکست 2 غیرفعال بشه و برعکس با وارد کردن عددی در تکست 2 ، تکست 1 غیر فعال بشه و تا وقتی عددی در یکی از تکست 1 یا 2 وارد نشده ، به رکورد جدید نره. (یعنی میبایست در یکی از دو تکست باکس حتماً عددی وارد شود).
    نمونه فایل رو پیوست کردم ممنون میشم که جواب سوالم رو بدید. باتشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar 10.rar‏ (21.0 کیلوبایت, 31 دیدار)

  2. #2

    نقل قول: غیر فعال شدن یک تکست باکس در صورت وارد کردن عددی در تکست باکس دیگر و برعکس

    کسی نمیخواه مشکل منو حل کنه.

  3. #3

    نقل قول: غیر فعال شدن یک تکست باکس در صورت وارد کردن عددی در تکست باکس دیگر و برعکس

    تو رو بخدا یکی جواب سوال ما رو بده

  4. #4

    نقل قول: غیر فعال شدن یک تکست باکس در صورت وارد کردن عددی در تکست باکس دیگر و برعکس

    دوست عزیز سوالت را درست مطرح نکردی ، توی نمونه ات که تکست 1 و تکست 2 نداری !!!!
    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: غیر فعال شدن یک تکست باکس در صورت وارد کردن عددی در تکست باکس دیگر و برعکس

    سلام،
    درست میفرمائید اینقدر فکرم مشغول بود که متوجه این سوتیم نشدم. درخواستم رو دوباره مطرح میکنم، امیدوارم کسی بتونه کمکم کنه.
    میخوام بطور مثال با وارد کردن عددی در فیلد bed ، فیلد bes غیرفعال بشه و برعکس با وارد کردن عددی درفیلد bes ، فیلد bed غیر فعال بشه و تا وقتی عددی در یکی از فیلد bed یا bes وارد نشده ، به رکورد جدید نره. (یعنی میبایست در یکی از دو تکست باکس حتماً عددی وارد شود). منظور از فیلد bed و bes ، همون بدهکار وبستانکار توی حسابداریه که در زمان صدور سند، دریک ردیف، همزمان یه حساب نمیتونه هم بدهکار باشه و هم بستانکار.
    و فکر میکنم چنانچه دستورش رو کسی بنویسه به درد خیلیها میخوره با توجه به اینکه خیلی سرچ کردم ونتونستم نمونه ای پیدا کنم.
    ممنون میشم جواب سوالم رو بدید. باتشکر
    آخرین ویرایش به وسیله محمد2020 : سه شنبه 26 آذر 1392 در 07:24 صبح

  6. #6

    نقل قول: غیر فعال شدن یک تکست باکس در صورت وارد کردن عددی در تکست باکس دیگر و برعکس

    فایل ضمیمه را ببین
    اگه کسی این کار را با صرفا کد نویسی انجام بده ممنون میشیم ( منظورم قسمت conditional Formatting آن هست )
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar 10.rar‏ (25.7 کیلوبایت, 28 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله hamid-nice : چهارشنبه 27 آذر 1392 در 00:13 صبح

  7. #7

    نقل قول: غیر فعال شدن یک تکست باکس در صورت وارد کردن عددی در تکست باکس دیگر و برعکس

    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nice مشاهده تاپیک
    فایل ضمیمه را ببین
    اگه کسی این کار را با صرفا کد نویسی انجام بده ممنون میشیم ( منظورم قسمت conditional Formatting آن هست )
    موفق باشید
    hamid-nice ممنون از زحمتی که کشیدی ولی نمیدونم چرا دوستان کمک نمیکنن تا مشکلم حل بشه.

  8. #8

    نقل قول: غیر فعال شدن یک تکست باکس در صورت وارد کردن عددی در تکست باکس دیگر و برعکس


  9. #9

    نقل قول: غیر فعال شدن یک تکست باکس در صورت وارد کردن عددی در تکست باکس دیگر و برعکس

    مشکلت چیه ؟!!!!!!

  10. #10

    نقل قول: غیر فعال شدن یک تکست باکس در صورت وارد کردن عددی در تکست باکس دیگر و برعکس

    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nice مشاهده تاپیک
    مشکلت چیه ؟!!!!!!
    حمید جان دستت درد نکنه مشکلم رو یکی از دوستان حل کرد.
    ممنون که پیگیر بودی.
    آخرین ویرایش به وسیله محمد2020 : شنبه 30 آذر 1392 در 07:22 صبح

  11. #11

    نقل قول: غیر فعال شدن یک تکست باکس در صورت وارد کردن عددی در تکست باکس دیگر و برعکس

    فایل اصلاح شده رو آپلود میکنم تا هر کی دوست داشت استفاده کنه

    1.rar

  12. #12

    نقل قول: غیر فعال شدن یک تکست باکس در صورت وارد کردن عددی در تکست باکس دیگر و برعکس

    فکرکنم فایل را اشتباه گذاشتی چون فایل ربطی به عنوان تاپیک نداره ؟!! منظورت کدام مشکل بود ؟

  13. #13

    نقل قول: غیر فعال شدن یک تکست باکس در صورت وارد کردن عددی در تکست باکس دیگر و برعکس

    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nice مشاهده تاپیک
    فکرکنم فایل را اشتباه گذاشتی چون فایل ربطی به عنوان تاپیک نداره ؟!! منظورت کدام مشکل بود ؟
    چرا ربط نداره، اتفاقاً دقیقاً جواب سوالم بود.

  14. #14

    نقل قول: غیر فعال شدن یک تکست باکس در صورت وارد کردن عددی در تکست باکس دیگر و برعکس

    اشکال در اینجاست که وقتی در تکست باکس 1 مقداری وارد کنی برای همه رکوردهای بعدی دیگه اجازه نمیده که برای تکست باکس 2 بتونی مقداری وارد کنی
    ولی در فایلی من برات گذاشتم این قفل شدن فیلد دقیقا به رکورد جاری وابستگی دارد
    در ضمن خواسته بودی که "تا وقتی عددی در یکی ازاینها وارد نشده ، به رکورد جدید نره."
    درصورتی که در فایلی که گذاشتم این هم لحاظ شده بود ولی در فایل شما چنین عمل نمی کنه
    به هر حال اگه کارت راه افتاده که نیازی به ادامه مطلب نیست
    موفق باشید

  15. #15

    نقل قول: غیر فعال شدن یک تکست باکس در صورت وارد کردن عددی در تکست باکس دیگر و برعکس

    حمیدجان
    با سلام وخسته نباشید:
    1-دقیقاً توی سوالم به این موضوع اشاره کرده بودم که وقتی در یک رکورد، در تکست1 عددی وارد میکنیم، تکست2 غیر فعال بشه و همچنین اگر در تکست2 عددی وارد کنیم تکست1 غیر فعال بشه. حتی این را هم گفته بودم که چنین فرمی به درد برنامه حسابداری میخوره که در یک رکورد نمیشه هم بدهکار داشته باشیم و هم بستانکار.
    2- تا وقتی که در همان ردیف عددی در تکست1 و2 وارد نشده به رکورد بعدی نره.
    3-در نمونه ای که شما زحمتش روکشیدید در تکست ردیف وشرح این موضوع صدق میکرد.
    به هر حال من از شما سپاسگذارم که پیگیر رفع مشکل دوستانی هستید که به اینجا مراجعه میکنن.
    موید باشید.

  16. #16

    نقل قول: غیر فعال شدن یک تکست باکس در صورت وارد کردن عددی در تکست باکس دیگر و برعکس

    درود
    شما فرم سند حسابداری میخای
    نباید چیزی enable یا disable بشه
    کدهای زیر به کارتون میاد
    Private Sub bed_LostFocus()
    If Nz(bed) > 0 Then
    bes = 0
    End If
    End Sub

    Private Sub bes_LostFocus()
    If Nz(bes) > 0 Then
    bed = 0
    End If
    End Sub

  17. #17

    نقل قول: غیر فعال شدن یک تکست باکس در صورت وارد کردن عددی در تکست باکس دیگر و برعکس

    درود
    در مورد NZ توضیح می دهید؟
    با تشکر

  18. #18

    نقل قول: غیر فعال شدن یک تکست باکس در صورت وارد کردن عددی در تکست باکس دیگر و برعکس

    درود
    nz یعنی
    تبدیل null به zero
    یعنی خالی رو صفر فرض میکنه

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: غیر فعال کردن یک فیلد در صورت وارد کردن عددی در فیلد دیگر
    نوشته شده توسط محمد2020 در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 24 آذر 1392, 13:45 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 04 اسفند 1391, 22:26 عصر
  3. سوال: غیر فعال شدن چند تکس با کلیک بر روی چک باکس
    نوشته شده توسط رضا قربانی در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 11 مرداد 1390, 10:31 صبح
  4. غیر فعال شدن گزینه لیست باکس بعد از انتخاب
    نوشته شده توسط zzzzzza در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 15 شهریور 1389, 16:40 عصر
  5. فعال و غیر فعال شدن دکمه در صورت تغییر مقادیر هریک از فیلدها
    نوشته شده توسط TAVANA002 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 تیر 1389, 08:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •