نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چه کتابهایی را پیشنهاد میکنید ؟؟؟؟؟

  1. #1
    محروم شده آواتار #<Mafia>#<C>#
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Sicil
    پست
    23

    چه کتابهایی را پیشنهاد میکنید ؟؟؟؟؟

    با سلام خدمت دوستان عزیز .
    من تازه عضو اینجا شدم .
    چه جای خوبیه !!!!!
    بچه ها من حدود دو ماهه دارم C میخونم .
    از روی کتاب سبزه جعفر نژاد و اون کتاب دنیس ریچی ...........
    دوستان عزیز میخوام بدونم شما چه کتابهایی را پیشنهاد میکنید .
    برنامه ریزیم چطوری باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چطوری بخونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چند ساعت در روز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چطوری تمرین کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من میخوام برنامه نویسی شبکه کار کنم .
    Network Programming
    چه کتابهای فارسی در این زمینه هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    میتونم دو تا زبان را همزمان کار کنم ؟؟؟؟؟
    به نظر شما C , java با هم بخونم یا C , Assembly ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کلا عشق برنامه نویسی شبکه و ابزارهای هک .......
    سوال آخر اینکه .................
    قدرت زبان C بیشتره واسه شبکه و هک یا Java ؟؟؟؟؟؟؟؟
    چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    دوست عزیز فقط کتابهای فارسی نخون ؛ خدای ناکرده کتابهای فارسی هم مجبور شدی بخونی کتابهای جعفرقمی رو نخون .
    راستی مگه شما تهران نیستید ؟؟؟ از ISP اموزش و پرورش هم متصل شدید

  3. #3
    فکر نکنم زیاد انگلیسیت خوب باشه که بتونی کتاب زبان اصلی بخونی، اما اگه هست که می تونی از کتاب C++‎ How To Program -5th Edition استفاده کنی. لینک دانلودش توی همین سایت هست. کتاب خیلی خوبیه.
    اگر هم می خوای کتاب فارسی بخونی، می تونی از ترجمه ی 12 فصل اول این کتاب (چگونه با C++‎ برنامه بنویسیم از قلزم) که البته به ویرایش دوم هم مربوط می شه استفاده کنی.
    در مورد اینکه باید چند ساعت و چطود بخونی فقط می تونم بگم باید تا اونجایی که می تونی بخونی و چند برابر اینکه می خونی تمرین کنی.
    بعدش هم فعلا C رو یاد بگیر، اسمبلی یه ذره سخت تره، ممکنه توش بمونی.

  4. #4
    سلام
    میشه لینکشو
    how to program C++‎
    اینجا بذارین گشتم پیدا نکردم
    با تشکر

  5. #5
    لینکش اینه:


    می تونی توی این تاپیک پست 510 رو ببینی:

    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=28329

  6. #6
    محروم شده آواتار #<Mafia>#<C>#
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Sicil
    پست
    23
    نقل قول نوشته شده توسط omid_Ahmadi
    فکر نکنم زیاد انگلیسیت خوب باشه که بتونی کتاب زبان اصلی بخونی، اما اگه هست که می تونی از کتاب C++‎ How To Program -5th Edition استفاده کنی. لینک دانلودش توی همین سایت هست. کتاب خیلی خوبیه.
    اگر هم می خوای کتاب فارسی بخونی، می تونی از ترجمه ی 12 فصل اول این کتاب (چگونه با C++‎ برنامه بنویسیم از قلزم) که البته به ویرایش دوم هم مربوط می شه استفاده کنی.
    در مورد اینکه باید چند ساعت و چطود بخونی فقط می تونم بگم باید تا اونجایی که می تونی بخونی و چند برابر اینکه می خونی تمرین کنی.
    بعدش هم فعلا C رو یاد بگیر، اسمبلی یه ذره سخت تره، ممکنه توش بمونی.
    بابا دوست عزیز دمت گرم .
    من بابام بهترین دبیر زبان کل کشور شناخته شده .
    خودم هم کتابهای شبکه و امنیت ترجمه میکنم ............. زبانم خوب نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    به هر حال از کمکتون متشکر .
    این C ما را تا جر نده ول نمیکنه .
    هیچکی به ما نگفت C قدرتش بیشتره یا Java ?????????????????????????

  7. #7
    معذرت می خوام این مواردی که فرمودید از روی این سه ا تاپیک که نوشتید قابل تشخیص نبود (شاید هم بوده و من یه ذره کند ذهنم).

    در هر صورت اگر می خوای بری توی کار هک (نه برنامه نویسی تحت شبکه، چون خودت که می دونی اینها با هم فرق دارن) بهتره از C استفاده کنی.

  8. #8
    سلام
    متاسفانه این لینکی که گذاشته بودین خرابه

تاپیک های مشابه

  1. برای سوکت نویسی از کجا باید شروع کرد؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط AlirezaBahredar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 06 دی 1386, 10:05 صبح
  2. از مدیریت سئال داریم؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط Syamah در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 اسفند 1385, 17:50 عصر
  3. آیا ممکن است ؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط Mah6447 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 20 مرداد 1383, 18:00 عصر
  4. کسی nis کار کرده ؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط tele_hamid در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 25 اردیبهشت 1383, 16:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •